ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γνώριζαν για τους νεκρούς και το έκρυβαν για επικοινωνιακούς λόγους!

Ήθελαν να κάνουν τις πρώτες δηλώσεις χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχουν νεκροί για να κρύψουν την ανικανότητα τους - Γνώριζαν ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί και ετοίμαζαν επικοινωνιακές φιέστες ότι… όλα βαίνουν καλώς.
Πριν την ενημέρωση Τσίπρα είχαν εντοπιστεί οι πρώτοι νεκροί - Κουρουμπλής: Υπήρχε η πληροφορία αλλά δεν την αξιολογήσαμε ως ασφαλή!
Στην παραδοχή ότι το απόγευμα της Δευτέρας 23/7 είχε ενημερωθεί για τον πρώτο νεκρό από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, λέγοντας ότι «υπήρχε αυτή η πληροφορία», προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής.
Ειδικότερα ο Κουρουμπλής σε ερώτηση για τον εντοπισμό του πρώτου νεκρό πολύ πριν νυχτώσει και μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας, απάντησε πως «υπήρχε αυτή η πληροφορία», όμως δεν κρίθηκε ασφαλής καθώς αυτά τα άτομα επιχειρούσαν στη θάλασσα.
Δηλαδή οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκρυψαν τους νεκρούς, έστησαν την επικοινωνιακή φιέστα και έβαλαν τον Τσίπρα να ρίξει στο φταίξιμο στον… «στρατηγό άνεμο» για να αποποιηθούν των ευθυνών τους!
Αστυνομικοί είχαν βρει τον πρώτο νεκρό στις 19:40 το απόγευμα της Δευτέρας!
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν εντοπίσει τον πρώτο νεκρό της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική στις 19:40 το απόγευμα της Δευτέρας δήλωσε ο γενικός γραμματέας Σωματείου Ειδικών Φρουρών. Εκτίμησε ότι εφόσον αυτό έγινε γνωστό μέσω ασυρμάτου, λογικά θα πρέπει να είχε ενημερωθεί και ο πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας.
Όμως κατά την ενημέρωση που έγινε στον πρωθυπουργό λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, δεν έγινε καμία αναφορά σε θύματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου