ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Τον ξεφτιλίζουν συνεχώς... ΠΟΕΔΗΝ: Ο Καμμένος έστειλε σκάφη περισυλλογής 6 ώρες μετά την καταστροφή!

Τον ξεφτιλίζουν συνεχώς... ΠΟΕΔΗΝ: Ο Καμμένος έστειλε σκάφη περισυλλογής 6 ώρες μετά την καταστροφή!

Ο φανφαρόνος «Ντούτσε» Καμμένος, με το απύθμενο θράσος και την αλαζονεία που τον διακρίνει, καμάρωνε χθες για την «άμεση και αποτελεσματική επέμβαση» των Ενόπλων Δυνάμεων στην εθνική τραγωδία, επιχειρώντας όχι μόνο να απαλλαγεί των ευθυνών του, αλλά και να βγει κι από πάνω!
Σήμερα πήρε μια οφειλόμενη απάντηση για το πόσο «άμεση» και πόσο «αποτελεσματική» ήταν η επέμβαση των Ενόπλων Δυνάμεών – όχι βεβαίως με ευθύνη των αξιωματικών και οπλιτών, αλλά κατόπιν των εντολών του Καμμένου…
Ιδού η σχετική απάντηση – κόλαφος στο θρασίμι, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ):
«Σοβαρά λάθη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην περισυλλογή των πυρόπληκτων και την περίθαλψη των εγκαυματιών. Ο κος Καμμένος αυτοαποθεώνεται ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα έκανε όλα τέλεια στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας στην Ανατολική Αττική την Δευτέρα 23/7/2018.
Μάλιστα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι εκείνη την ημέρα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ήταν σε επιφυλακή. Η πραγματικότητα είναι ότι υπήρξε ανικανότητα και ανεπάρκεια στη διαχείριση της κρίσης και ειδικότερα των εγκαυματιών και τραυματιών από τη φωτιά.
Στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία που υποτίθεται ήταν σε ετοιμότητα, δεν διακομίσθη ούτε ένας εγκαυματίας ή τραυματίας από τις πυρκαγιές. Ήταν σε ετοιμότητα για επικοινωνιακούς λόγους και πολιτικές σκοπιμότητες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου