ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Καλός για σήμερα ο καιρός



Καλός για σήμερα ο καιρός Καλός για σήμερα ο καιρός
Μόνο στη Θράκη και την Μακεδονία δεν θα είναι καλός σήμερα ο καιρός, ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα θα μπορέσει να χαρεί ένα καλοκαιρινό σκηνικό με πολλές ώρες ήλιου. 
Αναλυτικά η πρόγνωση έχει ως εξής:
Στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία ο καιρός προβλέπεται άστατος με παροδικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το απόγευμα.
Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία θα έχουμε το πρωί και το βράδυ αίθριο καιρό και το μεσημέρι κατά τόπους νεφώσεις και στα ορεινά μπόρες. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 29 με 31 βαθμούς. Στην Ήπειρο τις μεσημεριανές ώρες θα υπάρχουν νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες βροχές μικρής διάρκειας. Στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.
Στην Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 30 και στην Αργολίδα και την Κορινθία μέχρι τους 32 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν ισχυροί δυτικοί άνεμοι.
Στην Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 30 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, στις Σποράδες θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ, που το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια ο καιρός το πρωί και το βράδυ προβλέπεται αίθριος, όμως τις μεσημεριανές ώρες στη Θεσσαλία θα υπάρχουν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 32 με 33 βαθμούς. Στον Κορινθιακό θα πνέουν ισχυροί δυτικοί άνεμοι.
Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν δυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις και μέτριοι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου