ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Παπαχρήστος: Καλοστημένη απάτη η υπόθεση διάσωσης του ΔΟΛ

Παπαχρήστος: Καλοστημένη απάτη η υπόθεση διάσωσης του ΔΟΛ «Καλοστημένη απάτη» χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπαχρήστος την υπόθεση διάσωσης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν ήθελε να χρεωθεί το κλείσιμο του Οργανισμού.
Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος των «Νέων» τόνισε πως «ούτε ο Μουλόπουλος έκανε κάτι, ούτε ο περίφημος επενδυτής Σαββίδης. Μας δουλεύουν, δεν είναι μόνο ότι δεν έκαναν τίποτα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης είπε ότι είχε προειδοποιηθεί η ιδιοκτηρία του ΔΟΛ από τις τράπεζες για τα χρηματοδοτικά προβλήματα που θα αντιμετώπιζε στο μέλλον».
«Ο ίδιος ο Ψυχάρης μια φορά αποπειράθηκε να φέρει λεφτά από το εξωτερικό και βρέθηκε υπόλογος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος», είπε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε:
«Οι τράπεζες που χρηματοδότησαν με τόσα εκατομμύρια τον ΔΟΛ, όταν κλείσει ο ΔΟΛ δεν θα τα χάσουν; Δεν είναι αυτό απιστία σε βάρος των τραπεζών; Υπήρχε η λύση να κάνουν κάτι ανάλογο, όπως αυτό που έκαναν με τον Μαρινόπουλο, αλλά πρόθεσή τους ήταν να κλείσει ο ΔΟΛ για ευνόητους λόγους».
«Υπήρχε ενδιαφέρον από επενδυτές για μέρος ή ολόκληρο τον ΔΟΛ, αλλά τώρα στο "και ένα" δεν υπάρχει κανείς», είπε ο Γιώργος Παπαχρήστος και κατέληξε: «Ο ΔΟΛ και ο Ψυχάρης είναι πλέον τοξικοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου