ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Συνελήφθησαν τα ανθρωπόμορφα που σκότωσαν την 82χρονη μπροστά στα μάτια του μικρού εγγονιού της

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας η οποία έφτασε στον εντοπισμό και τη σύλληψη των στυγερών δολοφόνων που πριν 20 μέρες σκότωσαν την ηλικιωμένη Φιλιππινέζα στο σπίτι της στα Εξάρχεια και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της.

Όπως προέκυψε, δράστες της δολοφονίας είναι τρεις αλλοδαποί (υπήκοοι Μαρόκου). Οι δυο από αυτούς, ηλικίας 33 και 35 ετών, κρατούνται ήδη, ενώ αναζητείται ο 28χρονος συνεργός τους.
Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, είχαν προσχεδιάσει την πράξη τους, καθώς την προηγούμενη μέρα κινούντο ύποπτα έξω από την πολυκατοικία, ενώ είχαν εμφανιστεί ως υποψήφιοι ενοικιαστές διαμερίσματος, που βρισκόταν δίπλα από αυτό της 82χρονης γυναίκας.
Ταυτοποιήθηκε ο 35χρονος ως ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας, ενώ στο πλαίσιο εκτεταμένων ερευνών, αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι και συνελήφθη, στην περιοχή του Νέου Κόσμου.
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δράστης κατά το παρελθόν είχε καταδικαστεί για κλοπές κατά συναυτουργία καθώς και πλαστογραφία πιστοποιητικών και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ενώ σε βάρος του εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια πλαστή ταυτότητα ιταλικών Αρχών, καθώς και πλαστό ιταλικό δίπλωμα οδήγησης.
Ο 35χρονος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του, ενώ από την εξέλιξη των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των συνεργών του. Πρόκειται για δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 33 και 28 ετών.
Ο δεύτερος από τους δράστες, ηλικίας 33 ετών, εντοπίσθηκε χθες το πρωί, από τους αστυνομικούς, στην περιοχή του Γκύζη, ενώ όπως διαπιστώθηκε κατά το παρελθόν είχε διαπράξει σωρεία από διαρρήξεις σε κλοπές σε οικίες και οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου