ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση της «τουρκικής ένωσης Ξάνθης»! Θα επιληφθεί ο κ. Βούτσης;

Μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση της «τουρκικής ένωσης Ξάνθης»! Θα επιληφθεί ο κ. Βούτσης;

Αποθρασυμμένοι πλήρως οι τουρκόφρονες που βρίσκονται εγκατεστημένοι στην Θράκη συνεχίζουν να εξοργίζουν την συνείδηση κάθε Εθνικά σκεπτόμενου Έλληνα με τις προκλητικές συνάξεις τους.
Την Παρασκευή 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη εκδήλωση από την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», όπου παρευρέθησαν όλοι εκείνοι οι τύποι που συντάσσονται με τις επιθυμίες της Άγκυρας για το μέλλον της περιοχής. Μια ακόμη ανθελληνική σύναξη από μια οργάνωση, η οποία έχει κριθεί (τουλάχιστον επί του παρόντος) ως παράνομη από τον Άρειο Πάγο, κάτι όμως που δεν εμπόδισε δύο βουλευτές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κοινοβουλίου να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση αυτή.
Πρόκειται για τον βουλευτή Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και τον βουλευτή Ροδόπης με την Δημοκρατική Συμπαράταξη (αυτή την στιγμή τουλάχιστον, μιας και έχει αλλάξει τόσα κόμματα) Ιλχάν Αχμέτ. Με ποιο δικαίωμα οι βουλευτές αυτοί έδωσαν το παρόν (και επιχείρησαν φυσικά να νομιμοποιήσουν πολιτικά με την παρουσία τους) μια οργάνωση που έχει παράνομο χαρακτήρα; Ούτε τώρα ενοχλείται από την κίνησή τους αυτή, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης; Ή μήπως θα επιχειρήσει να τους δικαιολογήσει ξανά, χρησιμοποιώντας και πάλι το απίστευτο πνεύμα της απάντησής του προς τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εντός του Κοινοβουλίου;
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση: δύο βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, έλαβαν μέρος σε μια εκδήλωση όπου κάποιοι αυτοαποκαλούνται ως τούρκοι. Αυτοί οι κάποιοι δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη από τον Άρειο Πάγο (χρησιμοποιούμε την λέξη «ακόμη» γιατί γνωρίζουμε τις… φιλότιμες προσπάθειες διαφόρων εθνομηδενιστών για την νομιμοποίησή τους) και σε αντίθεση με την Συνθήκη της Λωζάννης μιλούν για «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη και όχι μουσουλμανική.
Το γεγονός ότι στην σύναξη αυτή συμμετείχαν τόσο το τουρκόφιλο DEB όσο και ο γνωστός επαγγελματίας «αντιρατσιστής» Παναγιώτης Δημητράς δείχνει τον άξονα κατεύθυνσης της όλης εκδήλωσης. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την προσπάθεια σύμπραξης των δύο αυτών βουλευτών με τις ακραίες ανθελληνικές μορφές της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, ζητεί να χυθεί άπλετο φως στην προκλητική αυτή ενέργεια, καθώς και να τεθούν οι δύο συγκεκριμένοι βουλευτές ενώπιον των ευθυνών τους απέναντι στην Βουλή, αλλά πολύ περισσότερο απέναντι στο Έθνος των Ελλήνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου