ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Αθηνών- Λαμίας… Η 33χρονη ήταν έγκυος- Τραγική φιγούρα ο σύζυγος

δυστυχημα αθηνων λαμιαςΘλίψη προξενεί η είδηση του τραγικού τροχαίου στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, το απόγευμα της Κυριακής, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο γιός του ιδιοκτήτη των Jumbo Γ. Βακάκης, ένας φίλος του, αλλά και μια 33χρονη μητέρα με τον μόλις 3 ετών γιο της, αφήνοντας απαρηγόρητο έναν τραγικό πατέρα.
Το ακόμη πιο τραγικό είναι αυτό που αποκάλυψε ο ξάδερφος του πατέρα και πρόεδρος της κοινότητας Αντιγόνου, Γιώργος Κωνσταντινίδης στο newsIT.gr: «Ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος… Πήρα στο χωριό και το έμαθα από εκεί. Μου είπαν ότι ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Το είχα ακούσει εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος».

Τραγική φιγούρα προφανώς ο σύζυγος, Υπάτιος, που δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα αυτό που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής. Τραγική ειρωνεία: Ο ίδιος θαύμαζε αυτού του είδους τα αυτοκίνητα, έχοντας ανεβάσει στη σελίδα του στο Facebook αρκετές φωτογραφίες παρόμοιων οχημάτων.

Οι συγγενείς και οι φίλοι μιλούν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.
Η σύζυγος, Αποστολία, στα 33 της χρόνια ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα, που μεγάλωνε τον 3 ετών γιό τους Παύλο. Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο.
Αυτές τις ημέρες είχε κανονίσει να επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα για να δει συγγενείς και φίλους και να χαρούν τις Αποκριές ενώ λόγω δουλειάς του συζύγου της, που εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ.
Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει την Τρίτη χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου