ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Δένει» Μίτσελ ο Μαρινάκης


  •             

Ο Μίτσελ είναι έτοιμος να συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου για τα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, έπειτα από το δείπνο που είχε παρέα με τον μάνατζέρ του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Η επιθυμία άλλωστε του ισχυρού άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ, είναι να παραμείνει στο λιμάνι και τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μαδριλένος προπονητής, καθώς έχει κερδίσει τους πάντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο με τη δουλειά του και την προσωπικότητα που διαθέτει.
 
Έτσι, στο λιμάνι, έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του Μίτσελ το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και περιλαμβάνει οψιόν για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα ένα έτος. 
 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, ο πρόεδρος του Θρύλου δείπνησε με τον Πορτογάλο μάνατζερ του Μίτσελ σε εξαιρετικό κλίμα μετά το θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την κουβέντα να πηγαίνει και στη συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «φουντώσουν» οι φήμες για νέο συμβόλαιο στον Ισπανό προπονητή, μέχρι το καλοκαίρι του 2016 σημειώνοντας πως απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές. 
 
Από την πλευρά του, άλλωστε, κι ο ίδιος ο Μίτσελ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τη χώρα μας και βλέπει με πολύ καλό μάτι την παραμονή του στον πάγκο του Θρύλου, γεγονός που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου