ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου 5-11-2016

















1566.     ΠΟΧΑΝΓΚ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ
Φινάλε στην πρώτη κατηγορία της Κορέας. Χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική (0-2-2) παρέμεινε η Ποχάνγκ (11-10-16) με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Γκουανγκτζού (1-1) κι έτσι η αγωνία της πήρε παράταση. Συνέχεια είχε η κατακόρυφη πτώση της Σεονγκνάµ (11-10-16), αυτή τη φορά κόντρα στην ουραγό Σουόν (1-2). Αμφότερες θέλουν τη νίκη ώστε να ξεφύγουν οριστικά τον κίνδυνο ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκούνται και σε ισοπαλία καθώς υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Ενδεχόμενη ήττα ίσως να μην αποβεί καταστροφική για καμία από τις δύο όπως αναλύσαμε και στα σενάρια. Δεν πιάνεται από πουθενά το ματς, η προσοχή μας στο live για ό,τι τυχόν προκύψει.
1565.     ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. - ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ
Ήττα έπειτα από οκτώ αγωνιστικές (5-3-0) γνώρισε η Ιντσεόν (10-12-15) στην έδρα της φορμαρισμένης Σουγόν (3-2), μην μπορώντας έτσι να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Σε χειρότερη μοίρα βρίσκεται η ουραγός Σουόν (10-9-18), η οποία παρόλα αυτά διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού μιας κι επικράτησε της Σεονγκνάµ (1-2). Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπορούν με νίκη να εξασφαλίσουν την αποφυγή των μπαράζ υποβιβασμού ενώ αν ηττηθούν με πάνω από δύο γκολ διαφορά υποβιβάζονται απευθείας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Πιο απλά τα πράγματα για τη Σουόν αφού θέλει μόνο νίκη με τουλάχιστον δύο τέρματα διαφορά ώστε να συμμετάσχει στα μπαράζ. Η Ιντσεόν τους τελευταίους δύο μήνες αποδεικνύει συνεχώς πως αξίζει μια θέση στα μεγάλα σαλόνια, θεωρούμε πως έστω και δύσκολα θα πετύχει το σκοπό της αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπλέξουμε με pregame επιλογή. Οι φιλοξενούμενοι θα ανοιχθούν από νωρίς ώστε να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες τους, γεγονός που δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για επιβεβαίωση του over 2,5 (1,80). Τα μάτια μας στο live.
1567.     ΣΟΥΓΟΝ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ
Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση. Την τρίτη νίκη στη σειρά πανηγύρισε η Σουγόν (10-17-10) υποδεχόμενη τη φορμαρισμένη Ιντσεόν (3-2), με την ίδια να σκαρφαλώνει έτσι στην κορυφή του γκρουπ υποβιβασμού. Μια θέση πιο κάτω βρίσκεται η Γκουανγκτζού (11-13-13) η οποία έχει επίσης εξασφαλίσει πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Η λογική λέει πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν απαλλαγμένες από το άγχος, 1,70 πληρώνει το GG κι 1,85 το over 2,5 για τους πιο τολμηρούς.
1568.     ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ
Η Ουέλινγκτον παραμένει ουραγός και η μοναδική ομάδα χωρίς πόντο ακόμα στο πρωτάθλημα(0-0-4) και φαίνεται ότι την περιμένει μία ακόμα δύσκολη χρονιά. Στο τελευταίο διασύρθηκε με 1-6 από τη Βίκτορι πανεύκολα, έγινε ρεζίλι για ακόμα ένα παιχνίδι. Οι Νιουκάστλ Τζετς (1-2-1) έχασε με 0-2 από το πολύ ανώτερο Σίδνεϊ και θέλει να αντιδράσει άμεσα. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, βέβαια ήταν εντός προγράμματος. Το Χ2 είναι η επιλογή μας.
1569.     ΤΟΜ ΤΟΣΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ
Από τρεις σερί ήττες και συνολικά τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έρχεται η Τομ Τομσκ (0-1-4), παραμένει έτσι κολλημένη εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Σπαρτάκ αντιθέτως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ έχει και τρία διπλά σε πέντε εξόδους (3-1-1). Ποιοτικότερη η Σπαρτάκ, δεν είναι πάντως σπουδαίο το 1,75 του διπλού, γι αυτό και δεν θα μα απασχολήσει.
1570.     ΣΙΔΝΕΪ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ
Το Σίδνεϊ (4-0-0) είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει κάνει το απόλυτο μέχρι σήμερα και απόλυτα δίκαια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Δείχνει ένα επίπεδο πάνω σχεδόν από όλες τις αντίπαλες ομάδες, επίσης έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος (11-0). Η Μέλμπουρν Βίκτορι (2-1-1) βρήκε τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και τη διέλυσε με 6-1 (Ουέλινγκτον), αλλά αυτή η νίκη δεν δείχνει την πραγματική της εικόνα και αν δείξει έστω και λίγη χαλάρωση στο Σίδνεϊ θα έχει τεράστιο πρόβλημα. Ο σημαντικός χαφ και αρχηγός Βαλέρι (3 συμ.) είναι αμφίβολος, λείπει ο αμυντικός Γκιεοργκέφσκι (4 συμ.). Δίνουμε προβάδισμα στη γηπεδούχο που δείχνει να έχει αρχίσει τη χρονιά με το πόδι στο γκάζι, οι δύο απουσίες της Βίκτορι θα την ταλαιπωρήσουν, αφού μεσοαμυντικά δεν έχει γεμάτο ρόστερ. Στο 1,90-2,00 ο άσος είναι οριακά η επιλογή μας.
1572.     ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Ντεφορμέ η Αλανιασπόρ, συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (0-1-4) με το 1-2 στην έδρα της Κασίμπασα, αρχίζει να αισθάνεται πίεση ο κόουτς Καλπάρ.  Η Γκαζιαντέπ αξιοποίησε για ακόμα μια φορά φέτος την έδρα της, επικρατώντας με 3-1 της Οσμανλισπόρ, μακριά από το σπίτι της πάντως παίζει παθητικά, με αποτέλεσμα να έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά σε τέσσερις εξόδους (0-2-2 εκτός, 3/4 NG & under 2,5).  Must win το ματς για την Αλανιασπόρ προκειμένου να μη χάσει και άλλο έδαφος στη βαθμολογία, η Γκαζιαντέπ θα παίξει για το Χ, υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε τα χρήματα μας στο ματς αυτό.
1571.     ΟΥΦΑ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ
Ακόμα ένα διπλό για την Ούφα, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Άρσεναλ Τούλα, εκεί που δυσκολεύεται να κερδίσει είναι στο γήπεδό της, καθώς μετράει μόλις 0-4-1 μπροστά στο κοινό της. Η Ρούμπιν πέτυχε την τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της με το 2-0 επί της Λοκομοτίβ, μακριά από το σπίτι της όμως η εικόνα της είναι προβληματική (0-1-4 εκτός). Κάκιστο σταύρωμα, δεν βγαίνει εύκολα άκρη, προχωράμε παρακάτω.
1576.     ΓΡΑΝΑΔΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Αναμέτρηση για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας το Γρανάδα-Λα Κορούνια. Οι Ανδαλουσιάνοι δεν έχουν βρει χημεία, με τον Άλκαραθ να ψάχνει τη μαγική φόρμουλα για να αποδώσει η ομάδα του σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Στην αντίπερα όχθη, οι Γαλιθιάνοι έχουν φτωχή βαθμολογική συγκομιδή (2-3-5) κυρίως λόγω της αδυναμίας τους να σκοράρουν, με επτά γκολ ενεργητικό άλλωστε διαθέτουν τη χειρότερη επίδοση. Καλή περίπτωση φαντάζει ο συνδυασμός NG & under 3,5 στο 1,85 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1574.     ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Η Καϊζερσλάουτερν (2-2-2 εντός) ντούμπλαρε τις καθαρές της νίκες με το 0-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, κατάφερε να πάρει το τρίποντο δίκαια και μπόρεσε να συνεχίσει να χτίζει θετικό μομέντουμ. Δείχνει βελτιωμένη και μπορεί να συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις. Λείπει ο φορ Ζούα (4 συμ./2 γκολ) και δύο μακροχρόνιοι. Παρότι η Ουνιόν Βερολίνου (3-1-2 εκτός) είναι καλή ομάδα, δείχνει ότι το κύπελλο και ο αποκλεισμός από την Ντόρτμουντ στα πέναλτι την επηρέασε, στο επόμενο παιχνίδι της ηττήθηκε με 0-1 από τη Φορτούνα. Είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έφυγε με άδεια χέρια. Θέλει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες. Εκτός ο χρήσιμος μπακ Τριμέλ (11 συμ.). Μοιρασμένο το σετ, θα συμφωνήσουμε απόλυτα.
1575.     ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ
Η Γκρότερ Φιρτ (2-1-3 εντός) δεν έδειξε να φτιάχνει μομέντουμ πάνω στη νίκη με 2-1 επί της Μάινζ στο κύπελλο και επέστρεψε στις ήττες στο πρωτάθλημα με το 0-1 Καϊζερσλάουτερν. Ήταν ελαφρώς κατώτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, δεν άξιζε κάτι παραπάνω και δείχνει να συνεχίζει να βρίσκεται σε βαθιά κρίση, αφού έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και συνολικά πέντε που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Η Μπόχουμ (1-1-3 εκτός) έπειτα από δύο παιχνίδια δίχως νίκη κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί της Χαϊντενχάιμ, μπήκε δυνατά στο ματς και μέχρι το 31’ κέρδιζε με 2-1, δέχθηκε γρήγορα τη μείωση και έπειτα απλώς μπόρεσε να κάνει διαχείριση και να πάρει τους τρεις πολύτιμους πόντους. Λείπουν οι Αϊσφελντ (χαφ, 10 συμ./1 γκολ), Γκιάμεραχ (μπακ, 5 συμ./1 γκολ), Τσελότσι (μπακ, 5 συμ./1 γκολ), Λοσιλά (χαφ, 8 συμ./1 γκολ) και Στέγκερ (χαφ, 7 συμ./1 γκολ). Απλώς δίκαιο το οριακά +0,25 της Μπόχουμ, διαβασμένοι οι μπουκ, αφού είναι εύκολα φανερό το ντεφορμάρισμα της Γκρόιτερ, οι απουσίες όμως της φιλοξενούμενης μας φρενάρουν.
1619.     ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Σε μετριότατη κατάσταση η Κρόουλι, στο πιο πρόσφατα δεν άντεξε την ανωτερότητα της Καρλάιλ και έχασε σχετικά εύκολα με 1-3. Δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από την ήττα. Η Μπρίστολ Ρόβερς την Τρίτη πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Φλίτγουντ, έβγαλε χαρακτήρα και μπόρεσε να επικράτηση. Σημαντική νίκη και θέλει να συνεχίσει με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Πολύ χαμηλό το διπλό του 1,70, αν και θέλαμε να στηρίξουμε τους Ρόβερς.
2410.     ΓΙΕΡΒ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
Νοκ-άουτ ημιτελικός για τα πλέι-οφ ανόδου της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην ίδια θέση η Γιέρβ, πέρυσι έφτασε ένα βήμα από την άνοδο, φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση, το καλό για εκείνη είναι ότι θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στα ματς που θα δώσει με τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Η Μιοντάλεν κέρδισε μια θέση στα πλέι-οφ χάρη στον καλό δεύτερο γύρο της, στόχος φυσικά η άμεση επάνοδος στην Tippeligaen, δείχνει σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο (5-2-1 στα οχτώ τελευταία). Δεν χωράνε πολλά προγνωστικά σε τέτοια παιχνίδια, σωστό φαβορί λόγω έδρας η Γιέρβ, χωρίς όμως να υπάρχει ευκαιρία για κάποιο ποντάρισμα.
1578.     ΓΟΥΛΒΣ – ΝΤΕΡΜΠΙ
Η Γουλβς (2-2-3 εντός) με υπηρεσιακό στον πάγκο πήρε ισοπαλία με 1-1 με την Μπλάκμπερν εκτός έδρας. Πίσω από το 13’ στο σκορ, προς το τέλος άσκησε κάποια πίεση και στο 78’ πήρε τον πόντο. Μέτριο παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες που έδειξαν να έχουν αρκετά θέματα προς επίλυση και ότι χρειάζονται δουλειά. Είναι κοντά στον Πολ Λάμπερτ, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο βέβαια. Ο βασικός κίπερ Ικέμε (15 συμ.) θα λείψει. Η Ντέρμπι (2-2-3 εκτός) του Στηβ ΜακΚλάρεν με τη βοήθεια της τύχης και κυρίως της διαιτησίας κέρδισε με 2-0 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, το σκορ δεν λέει την αλήθεια πάντως. Στο 15’ δεν καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι και αποβολή του Κιο που έκανε την τερματοφύλακα και με το δεξί χέρι έκανε απόκρουση ακριβώς πάνω στη γραμμή. Η αντίπαλος ήταν ανώτερη σε ολόκληρο το ματς και η Ντέρμπι δεν άξιζε το τρίποντο. Δίκαιο το μοιρασμένο σετ, παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία στα μάτια μας.
1579.     ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Με σπασμένα τα φρένα τρέχει ο ΠΑΣ (4-1-1) που έχει ανέβει τρίτος έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο, 3-1-0 (4-1-0 μαζί με το κύπελλο) το ρεκόρ του στα τελευταία ματς, διάστημα στο οποίο δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Εξαιρετικός τακτικά και δυνατός στην έδρα (2-1-0, 7-0 γκολ), δείχνει ικανός για αξιοσημείωτη πορεία φέτος. Ο Αστέρας χωρίς να πείθει έχει κερδίσει 3/4 τελευταία του ματς (όλες οι νίκες εντός, η μια για το κύπελλο) όμως εκτός έδρας εμφανίζει τις γνωστές του αδυναμίες, έχει 4/4 ήττες, δέχθηκε 2+ γκολ σε 3/4 ενώ σε ισάριθμα ματς δεν σκόραρε καν, τον τελευταίο χρόνο έχει γνωρίσει 11 ήττες σε 14 ταξίδια του για το πρωτάθλημα. Oι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρές δυσλειτουργίες ανασταλτικά και ο ΠΑΣ με το μυαλωμένο παιχνίδι του μπορεί να τις εκθέσει σκοράροντας το λιγότερο μια φορά, από την άλλη οι Αρκάδες γνωρίζοντας αυτό το γεγονός οφείλουν να ψάξουν πιο ζεστά ένα γκολ καθώς δύσκολα θα πάρουν κάτι αν δεν σκοράρουν, αυτά σε συνδυασμό με την παράδοση που έχει το ζευγάρι στα γκολ (12/16 τελευταία μεταξύ τους ήταν over, τα 14 είχαν το λιγότερο δύο τέρματα) μας οδηγούν στην ενασχόληση με τα over, over (1,95) και GG & over (3,00) μπήκαν στο πινακάκι του Ser Sira. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
----.        ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΑΑΛΕΝ
Τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει η Πάντερμπορν (1-1-3), παραμένοντας έτσι χαμηλά στη βαθμολογία, η Άαλεν βρίσκεται κοντά στην κορυφή, αν και έχει μόλις δυο νίκες στις οχτώ πιο πρόσφατες αγωνιστικές (2-4-2). Ούτε η μια ούτε η άλλη πείθει εσχάτως, δεν θα μπλέξουμε εδώ, το κλίμα μάλιστα στην Πάντερμπορν είναι τεταμένο, με τους οπαδούς να ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της ομάδας, πριν από τον αγώνα.
----.        ΤΣΒΙΚΑΟΥ - ΣΠΟΡΤΦΡΟΪΝΤΕ
Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Άαλεν έρχεται η Τσβικάου (1-0), ήταν μόλις η τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα (3-3-7), βρέθηκε πάντως στο -1 από τη σωτηρία. Η Λόττε γνώρισε την τρίτη  της ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-1-3) με το εντός έδρας 0-1 από τη Φορτούνα, φάνηκε επηρεασμένη από το μεσοβδόμαδο θρίαμβο επί της Λεβερκούζεν στο κύπελλο (προκρίθηκε στα πέναλτι). Ακριβώς στη μέση τα σετ, δεν διακρίνουμε κάποια ευκαιρία για ποντάρισμα.
----.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ – ΜΟΥΝΣΤΕΡ
Νίκη έπειτα από τρία παιχνίδια για τη Φορτούνα (0-1-2), πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λόττε, η Πρέουσεν Μούνστερ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας μόνο ήττες μακριά από το σπίτι της (0-0-6 εκτός). Μπορεί η Φορτούνα να μην βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις της, αλλά την αδύναμη μακριά από το σπίτι της Πρέουσεν Μούνστερ μπορεί να την υποτάξει, ικανοποιητικότατος ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,75 της Bet365, ειδικά από τη στιγμή που δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος ο καλύτερος παίχτης των φιλοξενούμενων, Γκριμάλντι (9 συμ./5 γκολ).
---.          ΧΟΛΣΤΑΪΝ – ΕΡΦΟΥΡΤ
Από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες έρχεται η Χολστάιν, η οποία βρίσκεται σταθερά στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, κυρίως γιατί αξιοποιεί την έδρα της (4-1-1 εντός). Η Έρφουρτ πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη της στα επτά τελευταία ματς (2-1-4) με το 1-0 επί της Βέχεν, έχει χάσει πάντως αρκετό έδαφος στη βαθμολογία. Φαβορί λόγω έδρας η Χολστάιν, αλλά ο άσος στο 1,60 είναι ανεπαρκής και δεν θα μας απασχολήσει.
----.        ΒΕΧΕΝ – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ
Ήττα για τη Βέχεν στην έδρα της Έρφουρτ με 0-1, έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς (0-2-1), η Τσέμνιτσερ αντιθέτως μετράει τρεις στην τελευταία πεντάδα αγώνων της (3-1-1), μακριά από το σπίτι της πάντως έχει βγάλει μόνο ένα διπλό (1-2-3 εκτός). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, δεν θα πάρουμε θέση.
----.        ΒΕΡΝΤΕΡ Β – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα παραμένει η Βέρντερ Β’, έρχεται πάντως από δυο ματς χωρίς ήττα (1-1-0). Η Ρένγκενσμπουργκ αντιθέτως  διανύει περίοδο κάμψης, με τρία παιχνίδια δίχως τρίποντο (0-1-2), με πολλά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Τριπλή είναι το ματς αυτό, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να εμφανιστεί δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη.
----.        ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΑΝΣΑ
Από τρία ματς δίχως νίκη έρχεται το Μαγδεμβούργο (0-1-2), προηγουμένως μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες, ελπίζει πως δεν έχει μπει σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η Χάνσα αντιθέτως είναι καλά τον τελευταίο καιρό, στο 4-1-1 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι, παράλληλα είναι αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (3-2-0), μετρώντας μάλιστα τρία σερί διπλά. Υπάρχει ενδιαφέρον στις τιμές αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων εδώ, είναι ειδικοί σε κυνικές νίκες και βρίσκουν απέναντί τους μια ομάδα που δεν βρίσκεται στο πικ της φόρμας της, έχει αξία το Χ2 στο 1,83 της Bet365.
---.          ΜΑΪΝΤΖ Β – ΣΟΝΕΝΧΟΦ
Σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης η Μάιντς Β’, έχει μόλις δυο νίκες από την αρχή της χρονιάς (2-4-7), στην έδρα της πάντως είναι αρκετά ανταγωνιστική (2-3-1 εντός). Σε κακή κατάσταση η Σόνενχοφ, μετράει επτά ματς πρωταθλήματος με μόλις ένα τρίποντο (1-2-4), κοντά στην πόρτα της εξόδου ο προπονητής Ζάπελ, ο οποίος βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση. Κακό σταύρωμα το συγκεκριμένο, αφού δεν εμπιστευόμαστε ούτε τη μία ούτε την άλλη, υπερβολικός δείχνει ωστόσο ο, έστω και ελαφρύς, φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων.
----.        ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ
Πρωτοπόρος του πρωταθλήματος η Ντούισμπουργκ, έστω και αν έμεινε άσφαιρή στα δυο τελευταία παιχνίδια της (0-1-1), στο γήπεδό της μετράει 4-1-1 με 5/6 λευκά παθητικά (5/6 under 1,5, 6/6 NG). Η Χάλεσκερ πραγματοποιεί σταθερότατη πορεία στο πρωτάθλημα, τρέχει αήττητο σερί οχτώ αγώνων (4-4-0), ενώ μετράει και τρεις διαδοχικές εκτός έδρας ισοπαλίες (1-3-2 εκτός). Οριακό το 1,80 για τη δυσκοίλια επιθετικά Ντούισμπουργκ, προτιμότερο δείχνει το under 2,25 στο 1,90 της Bet365. 
----.        ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΦΣΦ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Την τρίτη της ήττα στα πέντε τελευταία ματς γνώρισε η Όσναμπρικ (2-0-3) με το 0-1 από τη Χάλεσκερ, στην έδρα της πάντως είναι δυνατή (4-1-1 εντός), γι αυτό και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ΦΣΦ Φρανκφούρτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της (5-2-0), μακριά από το σπίτι της έχει σκοράρει από ακριβώς μια φορά και στις έξι μέχρι στιγμής εξόδους της (1-4-1 εκτός, 5/6 GG). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, καλά ζυγισμένα δείχνουν τα σετ, με τους γηπεδούχους να στερούνται εκ νέου τον ηγέτη Σαβράν (7 συμ./3 γκολ), δεν θα μπλέξουμε εδώ.   
1581.     ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Από το βαρύ 0-5 από τη Φενέρ έρχεται η Καραμπούκ, προηγήθηκε το 0-2 στο γήπεδό της από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μπασακσεχίρ, προηγουμένως μετρούσε 3/3 νίκες μπροστά στο κοινό της, σε παιχνίδια που πήγαν σε υψηλό σκορ (3/3 over 2,5). Η Μπούρσα βρέθηκε εκ νέου κοντά στην κορυφή χάρη στις δυο σερί νίκες με Αλανιασπόρ (εκτός) και Κονιασπόρ (εκτός), μετράει ήδη τρία διπλά σε τέσσερις εξόδους (3-0-1 εκτός, 2/4 GG & over 2,5). Αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από τα 3,30+ στο διπλό, δεν θα κακίσουμε όσους πάνε με το Χ2, μας αρέσει παράλληλα και το over 2,5 στο 1,825 της Bet365, με τις δυο ομάδες να διατηρούν στενές σχέσεις με τα αντίπαλα δίχτυα στα ως τώρα παιχνίδια τους.
1580.     ΚΡΙΛΙΑ – ΟΥΡΑΛ
Στον πάτο της βαθμολογίας παρέμεινε η Κρίλια έπειτα από την ήττα με 0-1 από τη Γκάζοβικ, ακολούθησε ο απομάκρυνση του Βερκότερεν από τον πάγκο, αντικαταστάτης του ο Σκριπσκένκο, ο οποίος ήταν προπονητής της…. Ουράλ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα! Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κακή κατάσταση, έρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες και συνολικά πέντε στα επτά τελευταία παιχνίδια τους (1-1-5), νέος τους προπονητής είναι ο Ταρκάνοφ, στο προσεχές ματς πάντως θα προΐσταται ο Ματβέεφ, ο οποίος ανήκει στο προπονητικό τιμ εδώ και οχτώ χρόνια. Καθαρό πάσο εδώ, πολλές οι ανακατατάξεις και στις δυο ομάδες, δεν βγαίνει εύκολα άκρη.
1584.     ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΜΠΡΝΟ
Mετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα η Ζλιν (7-4-2) επέστρεψε στις νίκες κατά τύχη με τη Μλάντα (1-2), εντός έχει 3-3-0 όμως έχει κρατήσει το μηδέν μόνο σε 1/7 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Η Μπρνο (2-7-3) απέτυχε να κερδίσει τη χωρίς νίκη φέτος Ζιχλάβα εντός, σκοράρει με συνέπεια όμως μπάζει αμυντικά, τα έχει πάει εξαιρετικά φέτος με τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας και μπορεί να βάλει δύσκολα και στη Ζλιν, σε αποδόσεις 1,75-1,80 θα πάμε με το GG.
1588.     ΝΟΒΑΡΑ - ΣΠΑΛ 2013
Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα προσέθεσε στο παθητικό της η Νοβάρα, χάνοντας με το εντυπωσιακό 3-4 από την Τερνάνα, στο γήπεδό της έχει πάρει όλους τους βαθμούς της ως τώρα, με τον εντός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 4-2-0. Η ΣΠΑΛ έρχεται από ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση και νίκη με το 3-0 επί της Αβελίνο, ήταν η τέταρτη επιτυχία της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (4-1-1), μακριά από το σπίτι της παίζει πιο συντηρητικά (1-2-3 εκτός). Άβολος αντίπαλος η ΣΠΑΛ, ο άσος του 2,00 δεν μοιάζει ελκυστικός, το ματς είναι αμφίρροπο και δεν διακρίνουμε κάποια στοιχηματική ευκαιρία.
1593.     ΛΑΤΙΝΑ – ΜΠΑΡΙ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λατίνα (0-2-2) με το 1-2 από την Τσιταντέλα, βρέθηκε έτσι σε θέση απευθείας υποβιβασμού, οφείλει να αξιοποιήσει καλύτερα την έδρα της για να ανέβει στη βαθμολογία (1-4-0 εντός). Η Μπάρι επικράτησε με 2-0 της Βερτσέλι, μετράει ωστόσο πέντε σερί εξόδους δίχως τρίποντο (0-3-2). Ματς που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, σωστά τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε παρακάτω.
1586.     ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919
Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τέσσερα ματς για την Τσιταντέλα (0-1-3), επικράτησε με 2-1 της Λατίνα, κερδίζοντας στο γήπεδο της για πρώτη φορά έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες. Η Σαλερνιτάνα είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες εσχάτως, αριθμεί τέσσερις διαδοχικές, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μια ήττα στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (2-5-1). Δεν θα είναι εύκολο το ματς για την Τσιταντέλα απέναντι στην σκληροτράχηλη Σαλερνιτάνα, δεν θα μπλέξουμε εδώ.
1591.     ΣΠΕΤΣΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ
Τρίτη ήττα σε πέντε ματς (1-1-3) για τη Σπέτσια το εκτός έδρας 0-1 από τη Μπενεβέντο, δείχνει να περνάει περίοδο κάμψης, υποχώρησε έτσι εκτός της προνομιούχου οκτάδας. Η Βερόνα αξιοποίησε για ακόμα μια φορά την έδρα της, επικρατώντας με 2-0 της Τράπανι, ήταν η έβδομη νίκη στα εννέα τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας (7-2-0), αρχίζει σιγά-σιγά να χτίζει διαφορά από τη δεύτερη θέση. Υπολογίσιμη αντίπαλος η Σπέτσια, παρόλο που θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες και κυριότερη εκείνη του κορυφαίου επιθετικού Νενέ (12 συμ./4 γκολ) ο οποίος είναι τιμωρημένος, το διπλό στο 2,30-2,35 δεν αποτελεί ευκαιρία, εξάλλου δεν νομίζουμε πως μια ισοπαλία θα δυσαρεστήσει τους φιλοξενούμενους, καθώς αγωνίζονται σε μια έδρα από την οποία δεν θα περάσουν πολλές ομάδες φέτος.
1590.     ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΚΑΡΠΙ
Από τρία ματς δίχως νίκη έρχεται η Βερτσέλι (0-1-2), στην έδρα της πάντως είναι αρκετά σταθερή για την ώρα (3-2-1 εντός) σκοράροντας στα 5/6 από ακριβώς μια φορά. Η Κάρπι υπέστη εκτός προγράμματος ήττα στο γήπεδό της με 0-2 από την Άσκολι, μετράει ωστόσο ήδη τρία διπλά σε έξι εξόδους (3-1-2 εκτός). Ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, fair το διπλό στο 2,20, το παιχνίδι πάντως κρύβει παγίδες και θέλει προσοχή.
1589.     ΠΙΖΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ
Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι η Πίζα (0-4-2, 6/6 under 2,5, 4/6 NG), έρχεται πάντως από τρεις σερί ισοπαλίες συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς εν όψει της συνέχειας. Η Περούτζια πέρασε με το εμφατικό 4-1 από τη Βιτσέντζα, ήταν η πέμπτη νίκη της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (5-1-1), ενώ έχει ηττηθεί μόνο σε μια από τις φετινές εξόδους της (2-3-1 εκτός). Όπως όλα τα ματς της Πίζα, έτσι και αυτό γυροφέρνει στο Χ και στα λίγα τέρματα, κάτι σε 0-0, 1-1, 0-1, 1-0 περιμένουμε να δούμε.
1592.     ΤΡΑΠΑΝΙ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τράπανι, εντός προγράμματος πάντως η ήττα στην έδρα της κορυφαίας ομάδας της κατηγορίας (0-2 στη Βερόνα), στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της πέτυχε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας, έπειτα από καλή εμφάνιση, με 1-0 τη Μπενεβέντο.  Από δυο σερί ήττες έρχεται η Βιτσέντζα, στο 1-2-2 πια ο απολογισμός της με τον Μπίζολι στο πάγκο, βρέθηκε εκ νέου εντός της επικίνδυνης ζώνης. Δείχνει να ξεθωριάζει η αύρα του νέου προπονητή στους φιλοξενούμενους, η Τράπανι είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα και στα μάτια μας είναι σωστά το φαβορί για τη νίκη, αποδεκτός ο άσος το 1,93 τουStoiximan.
1587.     ΑΣΚΟΛΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ
Έχει πάρει τα πάνω της η Άσκολι, έρχεται από τρία ματς χωρίς ήττα και χωρίς να δεχθεί γκολ (2-1-0, 3/3 NG & under 2,5), ξέφυγε έτσι κάπως από την ουρά της βαθμολογίας. Σε εξαιρετική κατάσταση όμως βρίσκεται και η Εντέλα, τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, παράλληλα βρίσκει δίχτυα και στις πέντε τελευταίες εξόδους της (1-3-2 εκτός, 4/6 GG). Αμφίρροπη μάχη προμηνύεται εδώ, παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε πρόβλεψη, να επισημάνουμε τέλος ότι υπάρχει κίνδυνος αναβολής του αγώνα, αφού θα γίνουν τεστ στατικότητας στο γήπεδό, λόγω του πρόσφατου σεισμού που έπληξε την περιοχή.
1585.     ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΡΕΜΣ
Δυο συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε του Στρασβούργο με το διπλό επί της Σοσό με 2-1, δείχνει έτσι να στρίβει, αφήνοντας πίσω του το κακό διάστημα των πέντε αγωνιστικών δίχως τρίποντο που προηγήθηκε (0-2-3). Σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας η Ρεμς, αξιοποιεί κυρίως την έδρα της, καθώς μακριά από αυτή δεν έχει ακόμα νίκη (0-5-2). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, οι λεπτομέρειες θα καθορίσουν τον τελικό νικητή, αν φυσικά υπάρξει, δεν θα μπλέξουμε εδώ.
1604.     ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ
Άρχισε να διορθώνεται η βαθμολογική θέση της Νιεσιέτζα καθώς με 0-1-2 στα τελευταία τρία έπεσε τέταρτη, δεν ήταν κακή σε αυτό το διάστημα αλλά είχε δύσκολο πρόγραμμα και πέτυχε ομάδες πάνω στο ανέβασμα τους, εντός παραμένει αήττητη (4-3-0). Ουραγός και μακράν η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας η Κορόνα, έχει δεχθεί 33 γκολ σε 14 αγώνες, χάνει σε έξι σερί αγώνες, διάστημα στο οποίο δέχθηκε τουλάχιστον δύο τέρματα σε όλα, σε 4/6 δέχθηκε τέσσερα το λιγότερο. Σε τραγική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, στο χέρι των γηπεδούχων η νίκη, δεν είναι ομάδα που μπορεί να σηκώσει αποδόσεις κάτω από 1,90 πάντως.
1598.     ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Από την πρώτη της εκτός έδρας επιτυχία έρχεται η Φράιμπουργκ, που πέρασε με 1-3 από τη Βρέμη. Έσπασε έτσι το αρνητικότατο 0-0-4 που έτρεχε στις εξόδους της και επιστρέφει στην πανίσχυρη έδρα όπου μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο (4/4). Η Βόλφσμπουργκ, παρά τη μέτρια εμφάνιση, έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη της νίκη ύστερα από επτά ματς (0-3-4), όμως τελικά πρόλαβε με δύο γκολ λίγο πριν το φινάλε να ηττηθεί και από τη Λεβερκούζεν (1-2), παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού. Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή, μπορεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση η Φράιμπουργκ επιβεβαιώνοντας τον 0:0 ασιατικό άσο (1,925/ Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1595.     ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Πραγματοποιώντας μία άκρως επιβλητική εμφάνιση η Μπάγερν απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Αϊντχόφεν, σφραγίζοντας το εισιτήριο της για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην κατάμεστη «Αλιάνζ Αρένα» μία από τις εκπλήξεις της Μπουντεσλίγκα, τη Χόφενχαϊμ, η οποία την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της ανταγωνίστριας της Χέρτα με 1-0, συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες και παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα (5-4-0). Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο στο γερμανικό κοινό και στα μάτια μας η ομάδα του έχει όλα τα φόντα για να κοιτάξει στα μάτια τους Βαυαρούς και να επιβεβαιώσει το +2 ασιατικό διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1597.     ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι στη φετινή Μπουντεσλίγκα το Αμβούργο, το οποίο γνώρισε μία ακόμη ήττα με κάτω τα χέρια, αυτή τη φορά στην έδρα της Κολωνίας (3-0), παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας και δε φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ. Από την άλλη, η Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα κέρδισε 1-0 μπροστά στο κοινό της την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σφραγίζοντας παράλληλα το εισιτήριο της για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και με ανεβασμένη ψυχολογία ευελπιστεί να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μετά από τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-3-1). Η Μπορούσια μπορεί να εκμεταλλευτεί την επιθετική δυστοκία των «δεινοσαύρων» (κανένα γκολ στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους) και να επιβεβαιώσει τον συνδυασμό διπλού με μηδέν παθητικό που προσφέρεται σε απόδοση 2,60 στη Bet365.  Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1594.     ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ
Η Λεβερκούζεν (2-1-1 εντός) έρχεται από τη μεγάλη και αρκετά σημαντική νίκη με 0-1 στο Λονδίνο με αντίπαλο την Τότεναμ. Αρκετά καλή εμφάνιση και πλήρως δίκαιη νίκη που την ανέβασε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετά από δύο ήττες με κακές εμφανίσεις επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ, είχε μείνει πίσω στο σκορ όμως στο τέλος κατάφερε να κάνει την ανατροπή, εκμεταλλευόμενη τα λάθη της αντιπάλου και με μία μικρή δόση τύχης. Ο μεσοεπιθετικός Φόλαντ (7 συμ.) είναι τιμωρημένος. Η Ντάρμσταντ είναι αναιμική εκτός έδρας (0-0-4), στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε εντός έδρας αρκετά εύκολα από τη Λειψία με 0-2. Φαίνεται ότι η νίκη με 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ ήταν θέμα συγκυριών και ότι η αντίπαλος από νωρίς έπαιζε με δέκα παίκτες. Αν και είχε ματς στο Λονδίνο μεσοβδόμαδα η Λεβερκούζεν περιμένουμε να εμφανιστεί σε αρκετά καλή κατάσταση και να κερδίσει την κατώτερη της Ντάρμσταντ. Βέβαια ο άσος είναι πολύ χαμηλά (1,20), το ίδιο και τα γκολ, αν δεν προηγηθεί νωρίς η γηπεδούχος ίσως οι τιμές μας επιτρέψουν κάποιο ποντάρισμα στο live, όχι εύκολο πάντως.
1596.     ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Δε σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Ίνγκολσταντ, η νέα ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 από τη Μάιντς, έφερε τόσο την ίδια όσο και τον κόουτς Καουζίνσκι σε οριακό σημείο. Βρίσκει σταθερά γκολ (3/4 GG), αλλά ακόμα σταθερότερα πληρώνει τα κενά στην άμυνα της. Μία από τα ίδια το τελευταίο διάστημα και για την Άουγκσμπουργκ, οι δύο ήττες από την Μπάγερν ασφαλώς και ήταν εντός προγράμματος, όμως τα πολλά αμυντικά λάθη της την έχουν αφήσει με μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά (1-2-4), με την απόσταση της από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στους δύο βαθμούς. Ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς το αποτέλεσμα, αλλά σε κάθε περίπτωση το καλοπληρωμένο GG (1,95/ Bet365) δείχνει να έχει προβάδισμα, αφού καμία από τις δύο άμυνες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
1609.     ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΣΕΝΤ ΠΟΛΤΕΝ
Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ιούλιο υπέστη η Στουρμ, χάνοντας με 0-2 από την Αούστρια στη Βιέννη, διατηρήθηκε πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας, αν και πλέον μετράει τρία ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο (0-2-1). Η Σεντ Πόλτεν ηττήθηκε με 0-1 από την Άλταχ στο πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα μετά την απομάκρυνση του κόουτς Νταξμπάχερ, συμπλήρωσε έτσι 11 αγωνιστικές δίχως τρίποντο στη Μπουντεσλίγκα (0-4-7), θα πάει και σε αυτό το ματς με υπηρεσιακό στον πάγκο και ενώ οι οπαδοί τα έχουν βάλει με τον αθλητικό διευθυντή για τις αποφάσεις του. Σε κακή φάση η Σεντ Πόλτεν, ευκαιρία για τη Στουρμ προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, χαμηλός πάντως ο άσος για να μας απασχολήσει.
1611.     ΡΑΝΤΕΡΣ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ
Από σπουδαία νίκη στην έδρα της φορμαρισμένης Λίνγκμπι έρχεται η Ράντερς (2-0), μπορεί να ήταν μόλις η δεύτερη επιτυχία της στην τελευταία επτάδα αγώνων (2-3-2), βρέθηκε ωστόσο σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση. Η Νόρντζελαντ, με το, εντυπωσιακό και συνάμα τυχερό, 4-3 επί της Βίμποργκ έμεινε αήττητη για έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα (2-4-0), μακριά από το σπίτι της μετράει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες (1-3-3 εκτός), χάλασε πάντως το κλίμα με το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το κύπελλο με την ήττα με 0-1 από τη Νέστβεντ. Η στιγμή ευνοεί τους γηπεδούχους, με τη  Νόρντζελαντ να βγαίνει πληγωμένη από το ματς του κυπέλλου, η Ράντερς είναι ούτως ή άλλως καλύτερη ομάδα και ο άσος στο 1,75 της Bet365 αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή
1736.     ΝΟΡΘ ΦΕΡΙΜΠΙ ΓΙΟΥΝ. – ΡΕΞΑΜ
Η Νορθ Φέριμπι (2-1-6 εντός) έχασε για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά με 1-2 από την Μπρόμλι. Βέβαια σκόραρε και αυτό αποτελεί είδηση, αφού είχε να σκοράρει έξι αγώνες. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και δείχνει ότι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό με την εικόνα που έχει, αν και είναι ακόμα νωρίς. Η Ρέξαμ (2-2-5 εκτός) παραμένει για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα, έφερε δεύτερο συνεχόμενο 2-2, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Γκέιτσχεντ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, έκανε την ισοφάριση και ήταν αρκετά ανώτερη για να πάρει ακόμα και τη νίκη. Ένα επίπεδο ανώτερη η Ρέξαμ, μπορεί να πάρει τη νίκη, αλλά στο 1,75 που είναι το διπλό δεν θα πληρώσουμε για να μάθουμε.
1735.     ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Η Φόρεστ Γκριν παραμένει αήττητη στο σπίτι της (5-4-3), αν και στο προηγούμενο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Ντάγκεναμ έμεινε στο 1-1 με μέτρια εμφάνιση. Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα δήλωσε ο Κούπερ, αλλά θα ήθελε και κάτι διαφορετικό και καλύτερο στην εμφάνιση που έκανε η ομάδα του. Ο πολύ καλός στόπερ Μπένετ (18 συμ./1 γκολ) θα λείψει, αμφίβολος και ο χρήσιμος χαφ Ρομπέρ (14 συμ./2 γκολ). Η Όλντερσοτ (2-4-3 εκτός) μετά από δύο ματς χωρίς νίκη και γκολ (0-1-1) κέρδισε οριακά με 1-0 την Γκίσλι. Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση και δεν δείχνει σε καθόλου καλή κατάσταση εδώ και καιρό. Η δύναμη της είναι η έδρα της, αφού μακριά από αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο εξτρέμ Φένελον (14 συμ./3 γκολ) είναι αμφίβολος. Φυσικά η πρωτοπόρος Φόρεστ Γκριν έχει τον πρώτο λόγο, όμως το 1,50 του άσου μας είναι αδιάφορο.
1650.     ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Με τον καλύτερο τρόπο έβαλε τέλος στο ντεφορμάρισμα του Οκτωβρίου η Μάντσεστερ Σίτι, θριάμβευσε με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα και οδεύει ολοταχώς για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωτοπόρος (έστω με συγκατοίκους) στην Πρέμιερ, πέρασε με άνεση από το «Χόθορνς», νικώντας πριν μία βδομάδα τη Γουέστ Μπρομ με 0-4. Σε ανοδική πορεία και η Μίντλεσμπρο, την εξαιρετική εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς» (ισοπαλία χωρίς σκορ με την Άρσεναλ) ακολούθησε υπερπολύτιμη εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Μπόρνμουθ. Δεν είναι τόσο εύκολο το ματς για τους «πολίτες» όσο δείχνουν οι αποδόσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δέχτηκαν γκολ σε 4/5 εντός έδρας αναμετρήσεις τους. Αν η Μίντλεσμπρο αντιγράψει την εμφάνισή της εναντίον της Άρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει, αλλά δύσκολα θα κρατήσει την εστία της απαραβίαστη με τόση πίεση που θα δεχτεί. Διόλου άσχημο το 2,20 του GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1651.     ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ
Δεν ήταν αποτελεσματική η Γουέστ Χαμ στην τελευταία της αναμέτρηση στην έδρα της Έβερτον, μπορεί να μην υστέρησε σε απόδοση ειδικά στον πρώτο ημίχρονο, όμως έχασε το ματς με δύο γκολ του Λουκάκου. Σε φουλ φόρμα η Στόουκ, πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με το εντός έδρας 3-1 επί της Σουόνσι, παρέμεινε αήττητη για πέντε αγωνιστικές (3-2-0) και ανέβηκε στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας. Δεν είναι το χάλι των πρώτων αγωνιστικών η Γουέστ Χαμ, φορμαρισμένη αλλά δεν θα έχει Σακίρι, Αρναούτοβιτς στη διάθεσή της η Στόουκ, καλύτερα να απέχουμε.
1649.     ΜΠΕΡΝΛΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Τι κι αν η Μπέρνλι δέχτηκε 38 (!) συνολικά τελικές στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τερματοφύλακάς της, Τομ Χίτον, φρόντισε να ντυθεί… Μπουφόν και της χάρισε με εκπληκτικές επεμβάσεις τον πόντο της ισοπαλίας. Σε πτώση η απόδοση της Κρίσταλ Πάλας το τελευταίο διάστημα, έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες (2-4 στο τελευταίο της απ’ τη Λίβερπουλ), πέφτοντας στη 13η θέση της βαθμολογίας.Γνωστό πως η Μπέρνλι μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στο «Τερφ Μουρ», καθόλου άσχημο το 1,95 για τον ασιατικό άσο +0,25 στην Bet365, εξάλλου μιλάμε για δύο ισόβαθμες ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1648.     ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Ήττα για την Μπόρνμουθ μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχασε με 2-0 στο σπίτι της Μίντλεσμπρο, αν και δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν χειρότερη των γηπεδούχων. Δεν άλλαξε κάτι στη χειρότερη Σάντερλαντ των τελευταίων ετών, το 1-4 απ’ την Άρσεναλ απλά επιβεβαίωσε πως αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να κοντραριστεί -όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται- με καμία ομάδα της Πρέμιερ. Πολύ καλοί εντός έδρας οι «Cherries», 0-1-4 εκτός έδρας οι «μαυρόγατες», δύσκολα το παιχνίδι φεύγει απ’ τον άσο. Αξιόλογο το 1,95 του συνδυαστικού άσου & over 1,5 (Stoiximan) για pregame επιλογές, ενώ παιχνίδι μπορεί να γίνει και στο live αν ο άσος ακουμπήσει το 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1640.     ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Η Μπέρτον (4-1-2 εντός) μετά τη νίκη με 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ δεν κατάφερε να συνεχίσει σε ένα καλό σερί και ηττήθηκε με 0-2 από τη Λιντς. Δεν έπαιξε άσχημα και μέχρι το 82’ κρατούσε τον πόντο, στο τέλος δέχθηκε τα δύο γκολ και έχασε. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσε και να είχε προηγηθεί, απλά η μπάλα δεν της έκανε τα χατίρι. Ο φορ Γουόρντ (10 συμ./2 γκολ) θα λείψει. Η Μπάρνσλεϊ (3-0-4 εκτός) έπαιξε καλά αλλά έμεινε στο 2-2 με την Μπρίστολ Σίτι. Προηγήθηκε στο 21’ και θα μπορούσε να πάει με 2-0 στο ημίχρονο αλλά στο 45’ έχασε πέναλτι. Έπειτα στο 58’ και στο 76’ έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στο 90’ πήρε αυτό που άξιζε. Ο στόπερ Ρόμπερτς (13 συμ./1 γκολ) θα λείψει, επιστρέφουν δύο χρήσιμοι χαφ που της έλειψαν. Δίκαιο το over 2,5 στο 1,80-1,90, θα το αφήσουμε σαν σκέψη για το live, αφού θα περιμένουμε καρτερικά το over 2.
1645.     ΡΟΔΕΡΑΜ – ΠΡΕΣΤΟΝ
Η Ρόδεραμ (1-3-3 εντός) κρατούσε τη μεγάλη νίκη με 1-2 μέχρι τις καθυστερήσεις στην έδρα της Ίπσουιτς όμως στο 95’ ισοφαρίστηκε. Θα ήταν αρκετά σημαντική νίκη αν την είχε πετύχει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο χαφ Χάλφορντ (10 συμ.) είναι αμφίβολος. Η Πρέστον (2-2-3 εκτός) έχασε δεύτερο σερί ματς από τη Νιουκάστλ, αφού μετά το Λιγκ έχασε και στο πρωτάθλημα με 1-2 εντός έδρας. η αντίπαλος ήταν καλύτερη και πιο σοβαρή σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια την κέρδισε. Οι χαφ Πίρσον (7 συμ./1 γκολ) και Μπράουνι (10 συμ.) θα λείψουν. Αν η Ρόδεραμ δεν έδειχνε τόσο επιθετική φιλοσοφία με την Ίπσουιτς το under 2,5 στο 1,95 θα ήταν η επιλογή μας, τώρα όμως  θα το αφήσουμε.
1642.     ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Η Νιουκάστλ (5-0-2 εντός) παραμένει στην κορυφή με τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Πρέστον. Έκανε σωστή διαχείριση, ήξερε πότε να ανεβάσει ρυθμό και πότε να σβήσει το ματς για να φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Δείχνει η κορυφαία και πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας, έχει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η Κάρντιφ (2-2-3 εκτός) έκανε την πρώτη της ήττα με τον Νιλ Γουόρνοκ στον πάγκο της με το οριακό 0-1 από τη Γουίγκαν, παιχνίδι περισσότερο για ισοπαλία, αφού οι δύο ομάδες είχαν παρόμοια απόδοση και κυρίως αμυντική διάθεση, όμως στο 86’ δέχθηκε το γκολ. Ο φορ Λάμπερτ (9 συμ./2 γκολ) είναι και πάλι αμφίβολος. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη, όμως το 1,40 δεν έχει κανένα νόημα για να ασχοληθούμε.
1644.     ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΚΠΡ
Η Νότιγχαμ (4-1-2 εντός) συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες με το 0-2 από τη Ρέντινγκ. Δεν έπαιξε άσχημα, όμως ήταν αφελής και άστοχη, η αντίπαλος διαχειρίστηκε άψογα το ματς και τη βραχυκύκλωσε. Δεν έδειξε στο δεύτερο μέρος ότι μπορεί το κάτι παραπάνω. Ο μπακ Φοξ (6 συμ.) και ο χαφ Καραγιόλ (6 συμ.) είναι αμφίβολοι, με λιγοστές ελπίδες. Η ΚΠΡ (3-1-3 εκτός) στο ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου ηττήθηκε με 0-2 από την Μπρέντφορντ. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα χωρίς να σκοράρει και έχει πρόβλημα. Τα περισσότερα της παιχνίδια κρίνονται οριακά, όχι όμως και αυτό αφού ήταν εμφανές ότι η ανώτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν η αντίπαλος και δίκαια πήρε το τρίποντο. Το κλίμα για τον Χάσελμαϊνκ είναι βαρύ και αν δεν επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα άμεσα ίσως να χάσει σύντομα τη δουλειά του. Ο μπακ Λιντς (5 συμ.) και ο εξτρέμ Ν’Γκμπακοτό (5 συμ.) είναι αμφίβολοι. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, η Νότιγχαμ δίκαια έχει ένα μικρό προβάδισμα από τους μπουκ (-0,25/2,00) λόγω έδρας, δεν θα εμπλακούμε, τουλάχιστον πριν την έναρξη.
1647.     ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Η Γουίγκαν (2-3-2 εντός) πήρε πριν λίγες μέρες νέο προπονητή, τον Τζόις με μεγάλη εμπειρία ως ασίσταντ και ως κόουτς στην u21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 την Κάρντιφ με καλή εμφάνιση στην άμυνα και με λίγη τύχη μπροστά στο 86΄που σκόραρε. Ο μέσος Γκίλμπι (8 συμ./1 γκολ) θα λείψει. Η Ρέντινγκ (3-1-3 εκτός) συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, κέρδισε με 2-0 τη Νότιγχαμ χωρίς να εντυπωσιάσει. Έκανε αυτά που έπρεπε, δεν έδωσε χώρους στην αντίπαλο και κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Τέτοιες νίκες της έλειπαν. Η πρόσληψη του Τζόις το μπερδεύει, έχει αρκετή ισοπαλία, ελάχιστα πιο μοιρασμένο θα είχαμε το σετ, αλλά καταλαβαίνουμε το μικρό τσίμπημα προς τα πάνω για τη Ρέντινγκ, αφού πάντα ο νέος προπονητής δίνει λίγο μεγαλύτερο ποντάρισμα σε κάθε ομάδα.
1641.     ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Η Χάντερσφιλντ (6-0-1 εντός) διασύρθηκε με 0-5 από τη Φούλαμ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Σαν να μπήκε άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει, ήταν ανύπαρκτη και δίκαια ηττήθηκε με αυτό το βαρύ σκορ. Ο Βάγκνερ το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία. Με την Μπέρμιγχαμ (2-3-2 εκτός) θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα. Η φιλοξενούμενη έρχεται από το 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι με την Άστον Βίλα. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω, μοιρασμένο παιχνίδι και δίκαια οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Περίεργη αναμέτρηση μετά την πεντάρα που δέχθηκε η Χάντερσφιλντ, δεν θα μπλέξουμε.
1639.     ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Η Άστον Βίλα (2-5-0 εντός) έδειξε ικανοποιημένη με τον πόντο στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας, δεν μπήκε καλά στο ματς όμως κόντρα στη ροή στο 29’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, στο δεύτερο μέρος δίκαια ισοφαρίστηκε. Έπειτα αρκέστηκε στο 1-1 και απλώς έσβησε το ματς. Ο μπακ Μπακουνά (11 συμ.) τραυματίστηκε, τιμωρημένος ο καλός εξτρέμ/φορ Αγιού (14 συμ./2 γκολ). Η Μπλάκμπερν (1-1-5 εκτός) έρχεται από την απόλυτη δίκαιη μοιρασιά με 1-1 με τη Γουλβς, δεν έπαιξε καλά και δεν άξιζε τίποτα παραπάνω σε ένα γενικώς μετρίοτατο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και πολλές φάσεις. Το κλίμα είναι περίεργο, καθώς υπάρχει αρκετή γκρίνια, κυρίως προς τη διοίκηση. Ο στόπερ Χόμπαν (10 συμ.) είναι εκτός. Έχει το προβάδισμα η γηπεδούχος και ο Μπρους ξέρει να παίρνει τέτοια ματς, όμως το 1,65 του άσου δεν έχει κανένα νόημα.
1643.     ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΛΙΝΤΣ
Η Νόριτς (5-1-1 εντός) διασύρθηκε με 0-5 από την Μπράιτον, το εύρος της ήττας είναι σοκαριστικό. Ο Νιλ προβληματισμένος δήλωσε ότι ήταν η χειρότερη ήττα στην καριέρα του και ότι οι παίκτες θα πρέπει να ντρέπονται. Ζητά άμεση αντίδραση πλέον. Ο καλός χαφ Τετέι (13 συμ.) είναι τιμωρημένος, ο μπακ Πίντο (12 συμ./1 γκολ) είναι αμφίβολος. Η Λιντς (3-0-4 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 2-0 επί της Μπέρτον. Καθαρή και άνετη νίκη φανερώνει το σκορ, όμως δεν λέει την αλήθεια, αφού η αντίπαλος ήταν καλή και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Ο εξτρέμ Μπρίντκατ (4 συμ.) παραμένει εκτός, λίγες ελπίδες ο χαφ Ντάλας (8 συμ.). Περίεργο παιχνίδι μετά τη συντριβή της Νόριτς από την Μπράιτον, δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη.
1646.     ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Η Σεφίλντ Γουένσντεϊ (5-0-2 εντός) έχασε μετά από τρία ματς δίχως ήττα με 0-2 από την Ντέρμπι. Αδικείται τρομερά από το αποτέλεσμα, έπαιξε αρκετά καλά έφταιξε πολλαπλάσιες φάσεις από την αντίπαλο της και άξιζε κάτι καλύτερο. Στο 15’ και με το σκορ στο 0-0 χαρίζεται στην αντίπαλο της πέναλτι και κόκκινη που θα άλλαζε ολόκληρο το ματς. Ο κίπερ Γουέστγουντ (13 συμ.) είναι αμφίβολος. Η Ίπσουιτς (1-2-4 εκτός) πήρε ισοπαλία  με την Ίπσουιτς με 2-2 με γκολ στο 95’. Δεν έπαιξε καλά, η τύχη και η άμυνα της αντιπάλους της χάρισαν τον πόντο. Η γκρίνια υπάρχει ακόμα και δεν θα σταματήσει εύκολα. Αμφίβολοι ο εξτρέμ Ντάγκλας (12 συμ.) και ο μπακ Κνούτσεν (14 συμ./1 γκολ). Αδικήθηκε σε όλα η γηπεδούχος με την Ντέρμπι και απέναντι στην προβληματική Ίπσουιτς αναμένουμε να ξεσπάσει και να πάρει χωρίς μεγάλη δυσκολία το τρίποντο. Ο άσος στο 1,75 έχει οριακή αξία και είναι στις σκέψεις μας, αν και η αναμονή για το live λογικά θα μας κερδίσει.
1665.     ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ
Όρθια στην έδρα της Νταμπάρτον (2-2) στάθηκε η Ντανφέρμλιν (2-2-7) αν και για πολλοστή φορά πληγώθηκε από την προβληματική ανασταλτική της λειτουργία. Με αργά πλην σταθερά βήματα η Ρέιθ Ρόβερς (6-2-3) πλησιάζει όλο και περισσότερο την κορυφή, πιο πρόσφατη νίκη της αυτή κόντρα στην ανταγωνίστρια Κουίν Οφ Σάουθ (1-0). Δύσκολη αποστολή για τους φιλοξενούμενους αλλά όπως και να έχει δε συμφωνούμε με το φαβοριτισμό του άσου.
1667.     ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Κουίν Οφ Σάουθ (5-3-3), με το δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν να δίνει τη θέση τους στις πέντε σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2). Η ήττα από τη Ρέιθ Ρόβερς ήταν μάλιστα η τρίτη στη σειρά (1-0). Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία διαγράφει εσχάτως η Νταντί Γιουνάιτεντ (6-3-2), η οποία δυσκολεύτηκε αλλά αυτό που μετράει είναι πως πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη σκληροτράχηλη Φολκέρκ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν πιο πλήρες σύνολο, θεωρούμε πως έχοντας την ψυχολογία στα ύψη θα καταφέρουν να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στα σακούλι τους, με το 0:0 ασιατικό διπλό να πληρώνει 1,825 στην Bet365.
1664.     ΕΪΡ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Δεν κατάφερε να σταθεί όρθια στην έδρα της Μόρτον (2-1) η Έιρ (4-2-5) βλέποντας το αήττητο σερί της (2-1-0) να λαμβάνει απότομο τέλος. Τον καλό της εαυτό παρουσίασε εκ νέου η Χιμπέρνιαν (7-3-1) η οποία επικράτησε χωρίς πολλά προβλήματα της ουραγού Σεντ Μίρεν (2-0). Τον πρώτο λόγο έχουν οι «Χιμπς» αλλά το 1,50 του διπλού δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυσκολία του παιχνιδιού.
1666.     ΦΟΛΚΕΡΚ – ΜΟΡΤΟΝ
Ιδιαίτερα ανταγωνιστική υπήρξε η Φόλκερκ (5-2-4) στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, μάλιστα άξιζε σε γενικές γραμμές το βαθμό αλλά μια απροσεξία της άμυνας αποδείχθηκε αρκετή ώστε να τη λυγίσει στο 82’ (1-0). Με ένα εκπληκτικό αγωνιστικό ντεμαράζ (4-0-0) η Μόρτον (5-3-3) έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις στη γενική κατάταξη, πιο πρόσφατο θύμα της έπεσε η ουραγός Σεντ Μίρεν (3-1). Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην εξαιρετικά φορμαρισμένη φιλοξενούμενη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Διέξοδο μπορεί να αποτελέσει το εκατέρωθεν σκοράρισμα (1,80 / Bet365).
1668.     ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ
Σαν να μην έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη Σεντ Μίρεν (04-7) έπειτα κι από την πρόσληψη του νέου τεχνικού, με την ήττα από τη Μόρτον (3-1) να είναι η τρίτη διαδοχική. Σε ένας ματς όπου οι άμυνες είχαν διακοσμητικό ρόλο, η Νταμπάρτον (1-4-6) απέσπασε ισοπαλία υποδεχόμενη την Ντανφέρμλιν (2-2). Οι μπουκ θεωρούν πως ήρθε η ώρα να σπάσουν το ρόδι οι γηπεδούχοι, εξού και το 2,00 του άσου, πάντως εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση να τους στηρίξουμε πόσο μάλλον σε τέτοιες αποδόσεις. Αμυντικά προβληματικές αμφότερες, δεν αποκλείεται να επιβεβαιώσουν το over 2,5 (1,80).
1658.     ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ
Χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική παρέμεινε η Στρανράερ (4-1-6) μην μπορώντας να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της Πίτερχεντ (2-0). Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η όλο και πιο απογοητευτική Κουίνς Παρκ (3-1-7), αρκεί να αναφερθεί πως η ήττα από τη Στενχάουσμιουρ (0-3) ήταν η έκτη στα επτά πιο πρόσφατα (1-0-6). Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πουθενά αλλού εκτός από τον άσο, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση περί ευκαιρίας αλλά γίνεται αποδεκτό το 1,83.
1656.     ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - IΣΤ ΦΑΪΦ
Περίοδο φορμαρίσματος διανύει η πρωτοπόρος Λίβινγκστον (8-0-3), με την ευρεία εκτός έδρας επικράτηση επί της ανταγωνίστριας Μπρέχιν (0-3) να διαδέχεται αυτή επί της Αλόα (3-1). Αντίθετη πορεία διαγράφει εσχάτως η Ιστ Φάιφ (3-3-5), ενδεικτικό το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία μετρώντας τρεις ήττες (0-1-3). Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα μπει στις επιλογές μας ο άσος του 1,44.
1654.     ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΕΡΝΤΡΙ ΓΙΟΥΝ.
Σπουδαία ισοπαλία απέσπασε η Άλμπιον Ρόβερς (4-3-4) στην έδρα της Αλόα (0-0), την ώρα που η Ερντρι (5-2-4) υπερκερνούσε και το εμπόδιο της Ιστ Φάιφ (0-1). Παρά τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα επικρατεί αναστάτωση στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, μιας και η ξαφνική λύση της συνεργασίας με τον κόουτς ΜακΜπράιντ δημιούργησε αναστάτωση. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από το πρόσφατο αποτέλεσμα, επιλογή μας αποτελεί ο 0:0 ασιατικός άσος στο 1,85 το της Bet365.
1657.     ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΜΠΡΕΧΙΝ
Ανεβασμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Πίτερχεντ (4-2-5) των τριών συνεχόμενων νικών, με το τελευταίο θύμα της να ακούει στο όνομα Στρανράερ (2-0). Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη σερί φορά που διατηρεί ανέπαφη την εστία της, πράγμα ασυνήθιστο για μια ομάδα που μέχρι πρότινος δεχόταν γκολ για… πλάκα. Ο χρόνος της Μπρέχιν (7-1-3) στην κορυφή φάνηκε πως ήταν μετρημένος, καθώς στο ντέρμπι με τη Λίβινγκστον αποδείχθηκε «λίγη» γνωρίζοντας το διασυρμό (0-3). Οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο αλλά μεσολαβεί μεγάλη απόσταση μέχρι το να προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί ο άσος.
1655.     ΑΛΟΑ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ
Η βαριά ήττα από τη Λίβινγκστον (3-1) φαίνεται πως άφησε κατάλοιπα στο στρατόπεδο της Αλόα (6-2-3),η  οποία πραγματοποιώντας εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων απέτυχε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άλμπιον Ρόβερς (0-0 εντός). Σαρωτική υπήρξε αντιθέτως η ουραγός Στενχάουσμιουρ (2-3-6) στην έδρα της παραπαίουσας Κουίνς Παρκ (0-3). Ξεκάθαρη η ποιοτική υπεροχή των γηπεδούχων αλλά τελευταία είναι επιρρεπείς στις γκέλες, συνεπώς το 1,36 του άσου κρίνεται χαμηλό.
1659.     ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ
Αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική (1-3-0) παρέμεινε η Άνναν (3-4-2) αλλά η ισοπαλία κόντρα στην απογοητευτική Κάουντενμπιθ δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία (2-2 εκτός). Ακόμα μια μοιρασιά είχε το μενού για την Άρμπροουθ, την έκτη φετινή (3-6-1). Αδυναμία στις ισοπαλίες έχουν οι δύο ομάδες, 3,75 πληρώνει το ενδεχόμενο να βγάλουν ακόμα μια.
1662.     ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΕΔΙΒΟΥΡΓΟ
Πάνω που έδειχνε να παίρνει τα πάνω της (2-1-0) η Μοντρόουζ (2-3-4) τα διέλυσε όλα γνωρίζοντας το διασυρμό από την Έλγκιν (0-5). Σπουδαία ισοπαλία απέσπασε το νεοφώτιστο Εδιμβούργο στην έδρα της πρωτοπόρου Φόρφαρ (1-1) αλλά η ουσία είναι πως συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη μετά το πέρας έντεκα αγωνιστικών. Τελείως αψυχολόγητες οι δύο ομάδες, το μόνο σίγουρο είναι πως το 1,80 του άσου δεν έχει καμία αξία.
1660.     ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ
Η τέταρτη ισοπαλία στη σειρά είναι γεγονός για την Μπέργουικ (3-5-2) η οποία έμεινε στο 1-1 με την Άρμπροουθ (εντός). Λίγο πολύ αναμενόμενη ήττα γνώρισε η Κάουντενμπιθ (2-2-6) στην έδρα της φορμαρισμένης Έλγκιν (3-1), παραμένοντας έτσι μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση. Περίεργο ματς, δε βγάζουμε άκρη.
1663.     ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΦΟΡΦΑΡ
Αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική (1-2-0) παρέμεινε η Στέρλινγκ Άλμπιον (2-4-4) με την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στην Κλάιντ (1-1 εκτός). Από μοιρασιά προέρχεται και η ντεφορμέ Φόρφαρ (7-1-2), η οποία μετά το δυναμικό ξεκίνημα και τις επτά σερί νίκες παραμένει χωρίς «τρίποντο» εδώ και τρεις αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν ξεκάθαρα αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αδυνατούμε να τους εμπιστευτούμε, πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι βρίσκουν τα πατήματα τους σιγά-σιγά. Αναμενόμενα πετσοκομμένες οι τιμές των γκολ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.
1661.     ΚΛΑΪΝΤ – ΕΛΓΚΙΝ
Ανάξια εμπιστοσύνης για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε η Κλάιντ (5-3-2) μην μπορώντας να πάρει τους τρεις βαθμούς υποδεχόμενη τη Στέρλινγκ Άλμπιον (1-1). Δίχως φρένα προελαύνει αντιθέτως η ανεβασμένη Έλγκιν (7-0-4) των τριών διαδοχικών νικών. Δύσκολο ματς, οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται πιο δυνατοί στο σπίτι τους (3-1-1) αλλά η σχετικά χαμηλή απόδοση του άσου δε μας αφήνει πολλά περιθώρια. Αναμενόμενα χαμηλά οι τιμές των γκολ, πάμε παρακάτω.
1681.     ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ
Φινάλε στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Αδιάφορη βαθμολογικά η Εργκρίτε, έχει σωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, έρχεται από δυο σερί νίκες και ενώ προηγουμένως έχανε σε τρία διαδοχικά ματς. Η Ασιρίσκα βρίσκεται στις θέσεις των μπαράζ, δεν μπορεί να σωθεί απευθείας, αλλά στοχεύει στην αποφυγή της 15ης θέσης, για την ώρα βρίσκεται στο +2 από τη Λιουνγκσκίλε. Μετράει εννέα ματς πρωταθλήματος με μόνο μια ήττα (2-6-1), όμως δεν κερδίζει στις εννέα τελευταίες εξόδους της (0-4-5). Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ, σφιχτά τα σετ που κυκλοφορούν, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η Ασιρίσκα μπορεί υπό προϋποθέσεις να αποφύγει τη 15η θέση και με ισοπαλία και γι αυτό και δεν θα πάρει αλόγιστα ρίσκα, σε κάθε περίπτωση το ματς εξαρτάται άμεσα από την εξέλιξη του αγώνα της  Λιουνγκσκίλε και αναμένεται να μας απασχολήσει στο live.  
1680.     ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΓΚΑΪΣ
Στις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού βρίσκεται η Σιριάνσκα, έχει λίγες ελπίδες για να σωθεί απευθείας, όμως μπορεί και να κινδυνέψει με απευθείας υποβιβασμό αν ηττηθεί. Έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (2-4-1). Η ΓΚΑΪΣ είναι εδώ και καιρό αδιάφορη, κάτι που φαίνεται και από τις τέσσερις ήττες που έχει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-0-4). Το μονόπλευρο κίνητρο των γηπεδούχων πιέζει τις τιμές του άσου στα επίπεδα του 1,80, δεν υπάρχει αξία στις τιμές αυτές, αντιθέτως φαίνεται να αξίζει το ρίσκο στο Χ στο 3,75 της Bet365, με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι εξασφαλίζουν 100% τα μπαράζ, εξάλλου η νίκη θα τους χρειαστεί μόνο αν την ίδια ώρα χάνει η Βέρναμο από την αδιάφορη Βάρμπεργκ.
1675.     ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ – ΣΙΡΙΟΥΣ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Παρά τη νίκη της επί της ΓΚΑΪΣ, η Ντάλκουρντ δεν έχει πια ελπίδες για την άνοδο, με τη συνολική παρουσία της πάντως άφησε υποσχέσεις για του χρόνου, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία. Η Σίριους αντιθέτως έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο εδώ και δυο εβδομάδες, αν μάλιστα δεν χάσει κατακτά και το πρωτάθλημα. Στη μέση τα σετ που κυκλοφορούν, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε με ένα τέτοιο αδιάφορο παιχνίδι, αν πάντως έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τους γηπεδούχους, αφού η Σίριους ακόμα πανηγυρίζει την άνοδο και δεν νομίζουμε πως θα εμφανιστεί 100% συγκεντρωμένη στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της.
1677.     ΒΑΡΝΑΜΟ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ
Δεν έχει σωθεί ακόμα η Βέρναμο, χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλιστεί οριστικά, αφού βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Πραγματοποιεί τραγικό δεύτερο γύρο, από τα μέσα Ιουλίου και έπειτα δεν έχει κερδίσει ούτε μια φορά, με τον απολογισμό της να ανέρχεται σε 0-7-7. Αδιάφορη βαθμολογικά η Βάρμπεργκ, παρόλα αυτά κλείνει τη χρονιά σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει επτά νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια της (7-1-1). Με βάση τη φόρμα των δυο ομάδων το 2,00 στον άσο δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, οι αποδόσεις ουσιαστικά έχουν βγει βάσει κινήτρου, δεν είναι κακή ιδέα το Χ στο 3,00 της Bet365, είναι το αποτέλεσμα που ούτως ή άλλως χρειάζονται οι γηπεδούχοι για να σωθούν, χωρίς να τους νοιάζουν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών τους.
1679.     ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ
Σε δυσχερή θέση η Λιουνγκσκίλε, βρίσκεται σε θέση απευθείας υποβιβασμού, στο -2 από τα μπαράζ, για να αποφύγει το μοιραίο χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο νίκη και παράλληλα να βολέψουν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της. Μετράει δυο συνεχόμενες ήττες από Ντέγκερφορς και Βάρμπεργκ και ενώ προηγουμένως είχε τρεις διαδοχικές νίκες. Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό η Τρέλεμποργκ, θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στο μέσο της βαθμολογίας, η χαλάρωση που βγάζει από τη στιγμή που εξασφάλισε τη σωτηρία μεταφράζεται στις τέσσερις διαδοχικές ήττες που έχει τον τελευταίο μήνα. Κερδίζει και ελπίζει η Λιουνγκσκίλε, ο άσος στο 1,66 της Bet365 είναι ξεκάθαρα εποχιακός και προκύπτει και από το γεγονός ότι η Τρέλεμποργκ δείχνει εδώ και καιρό σε κλίμα διακοπών, καλύτερη επιλογή μοιάζει το over 1,5 τέρματα των γηπεδούχων στο 1,72 της Bet365, καθώς μια απλή νίκη με 1-0 μπορεί να μην τους είναι αρκετή και δεν αποκλείεται να πρέπει να ψάξουν για παραπάνω γκολ (αφορά την περίπτωση που το ματς της Ασιρίσκα είναι ισόπαλο). 
1678.     ΦΡΕΪ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματςοι δυο ομάδες έχουν σωθεί και μαθηματικά, πετυχαίνοντας το στόχο τους. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει εσχάτως η Ντέγκερφορς, η Φρέι πάντως είναι δυνατή στο γήπεδό της, με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς μπροστά στο κοινό της (4-0-1). Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να μπλέξουμε με ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, προχωράμε στο επόμενο. 
1676.     ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Η Χάλμσταντ θα καταλάβει την 3η θέση στην τελική βαθμολογία και θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ την 14η της Allsvenskan για μια θέση στην πρώτη κατηγορία, έρχεται από νίκη με 2-0 επί της Τρέλεμποργκ, η οποία ήταν η πρώτη της έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Η ΑΦΚ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την απευθείας άνοδο, άξιζε την επιτυχία αυτή, αφού ήταν σταθερότατη από την αρχή της χρονιάς. Χαρές και πανηγύρια στους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι αναμένεται να εμφανιστούν πιο σοβαροί, αφού για αυτούς η χρονιά δεν έχει τελειώσει μιας και ακολουθούν τα δυο σημαντικότερα ματς της σεζόν, με αυτά τα δεδομένα ο άσος στο 2,00 μας φαίνεται ικανοποιητικός.   
1674.     ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Στην 5η ή 6η θέση θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα η Ατβίνταμπεργκ, έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στη νέα χρονιά και στην προσπάθεια της για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Άνγκελχολμς, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που δεν έκανε ούτε νίκη το τελευταίο τρίμηνο, με τον απολογισμό της στο διάστημα αυτό να ανέρχεται σε 0-7-7. Για κανένα λόγο δεν θα βάλουμε τα χρήματά μας σε μια τέτοια αδιάφορη αναμέτρηση, μπορεί να φαντάζουν πιθανά τα πολλά τέρματα, τα οποία επιβεβαιώνονται συχνά στα παιχνίδια των γηπεδούχων, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για ένα τέτοιο ποντάρισμα. 
1672.     ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές (2-1-0) γνώρισε η Κιλμάρνοκ (3-4-5), η οποία δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στην αγριεμένη Ρέιντζερς (3-0). Τέλος στο αήττητο σερί της είδε να μπαίνει επίσης η Χάμιλτον (2-5-4), με την ουραγό Νταντί να τη φέρνει προ εκπλήξεως (0-1). Σε παρόμοια φάση βρίσκονται οι δύο ομάδες, δίνουμε μικρό προβάδισμα στην έδρα αλλά μέχρι εκεί.
1670.     ΝΤΑΝΤΙ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Δέκα αγωνιστικές χωρίς να πανηγυρίσει (0-3-7) αποδείχθηκε πως ήταν πολλές για την Νταντί (2-3-7), η οποία μπορεί να άργησε αλλά τουλάχιστον ξύπνησε παίρνοντας σπουδαίο διπλό επί της Χάμιλτον (0-1). Μια από τα ίδια και για τη Μάδεργουελ (3-3-5) αφού επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών έπειτα από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες (0-1-3) κάμπτοντας την αντίσταση της Ρος Κάουντι (4-1). Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμιά από τις δύο ακόμα, οι γηπεδούχοι έχουν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας αλλά οι αποδόσεις είναι υποψιασμένες.
1671.     ΧΑΡΤΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Σκούρα τα βρήκε απέναντι στη μαχητική Ινβερνές η Χαρτς (5-3-3), η οποία βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο αλλά τουλάχιστον απέφυγε την ήττα (3-3 εκτός). Θύμα έκπληξης έπεσε η Σεντ Τζόνστον (5-3-4) κόντρα στην Πάρτικ (1-2), μένοντας έτσι σε δεύτερο σερί χωρίς νίκη. Δεν έχουμε διάθεση να διαλέξουμε πλευρά μιας και το σετ είναι σωστά μοιρασμένο, δίνουμε απλώς μικρό προβάδισμα στο GG (1,75).
1669.     ΣΕΛΤΙΚ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Με σπασμένα τα φρένα προελαύνει εντός των συνόρων η Σέλτικ (9-1-0), η οποία δεν σκόνταψε ούτε στη δύσκολη έδρα της ανταγωνίστριας Αμπερντίν (0-1) κι έτσι αύξησε στους εννέα βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, έχοντας μάλιστα δώσει και παιχνίδι λιγότερο. Μεσοβδόμαδα απέσπασε σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Γκλάντμπαχ (1-1), για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα έδωσε όλα υποδεχόμενη τη Χαρτς η Ινβερνές (3-5-4) κι εν τέλει οι προσπάθειες της επιβραβεύτηκαν (3-3 εντός). Περίπατο κάνουν στο πρωτάθλημα οι «καθολικοί», δε μας προκαλεί πλέον εντύπωση το 1,16 του άσου αλλά θεωρούμε πως αδικεί τους φιλοξενούμενους.
1673.     ΚΑΝΤΙΘ – ΟΥΕΣΚΑ
Σε αγωνιστική άνοδο η Κάντιθ (3-5-4) που συμπλήρωσε τέσσερα χωρίς ήττα (1-3-0), στο τελευταίο δεν ήταν καλύτερη της Λούγκο όμως κέρδισε με ήρωα τον τερματοφύλακα της, εντός έχει 2-3-1 με 4/6 under και ισάριθμα NG. Τεράστια νίκη για την Ουέσκα (5-3-4) που έβαλε κάτω με ανατροπή τη Ρέους (2-1), με 4-1-1 στα τελευταία έξι έχει βρεθεί 5η, εκτός πάντως έχει αρκετά προβλήματα (1-2-3, 3-8 τέρματα) και η θέση της δεν είναι για τόσο ψηλά, 10/12 αγώνες της είχαν δύο γκολ μίνιμουμ. Δεν πείθει και τόσο η Κάντιθ για να την στηρίξουμε, δεν μπορεί να συνεχίσει τις τόσο υψηλές πτήσεις η Ουέσκα που είναι προβληματική εκτός, κάπου ανάμεσα σε άσο και Χ ακροβατεί η αναμέτρηση, θα παραμείνουμε θεατές.
1613.     ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Η Μπράντφορντ επέστρεψε στις νίκες με το 3-2 επί της Γουίμπλεντον, αρκετά καλή εμφάνιση σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ και καλό ρυθμό. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει και στο κύπελλο να συνεχίσει με νίκη. Η Άκρινγκτον έχασε με 1-3 από τη Νιούπορτ, δεν έπαιξε καλά και δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από την ήττα. Μέτρια η φετινή της πορεία, η Μπράντφορντ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το 1,50 του άσου είναι ανεπαρκές.
1632.     ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Η Πόρτσμουθ κέρδισε με 1-0 την Κέμπριτζ, αγχώθηκε πολύ αφού στα τελευταία 30’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο και η αντίπαλος της πίεζε αρκετά, αλλά κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο. Η Γουίκομ εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη άμυνα της Ντονκάστερ και τα εγκλήματα του κιπερ της και πήρε ισοπαλία με 2-2. Θέμα τύχης και συγκυριών βέβαια ήταν αυτός ο πόντος. Ο άσος του 1,60 δεν έχει κανένα νόημα και θα τον προσπεράσουμε.
1627.     ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Η Μάνσφιλντ μετά από πέντε αγώνες έχασε με 1-2 από την Στιβενέιτζ. Στο τέλος πίεσε για να καταφέρει να ισοφαρίσει, όμως έπεσε πάνω σε μία πολύ σφιχτή άμυνα και δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα. Η Πλίμουθ παραμένει στην κορυφή της Λιγκ 2, είναι εξαιρετική και δίκαια πραγματοποιεί τέτοια πορεία φέτος μέχρι τώρα. 2-1 την Κόλτσεστερ στο πιο πρόσφατο χωρίς μεγάλη δυσκολία. Δίκαιο το σετ με πολύ μικρό φαβορί την Πλίμουθ, βασικά σχεδόν μοιρασμένο είναι.
1615.     ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ
Η Κέμπριτζ δεν έπαιξε άσχημα με την Πόρτσμουθ και θα μπορούσε να αποσπάσει ισοπαλία, αλλά η αστοχία της της το στέρησε, 0-1 το σκορ άκρως οριακά. Κάκιστη εμφάνιση και βαριά ήττα με 1-4 από την Τρανμίρ για την Ντόβερ και δείχνει σε κακή κατάσταση. Θα τη βοηθούσε μία πρόκριση στο κύπελλο να φτιάξει την ψυχολογία της. Στο 2,00 ο άσος είναι οριακά αποδεκτός.
1617.     ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΚΡΟΥ
Η Τσέλτεναμ είναι σε καλή κατάσταση, δεν χάνει εύκολα και στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 2-2 με την Μπλάκπουλ, έπαιξε καλά και θα μπορούσε και να κερδίσει. Η Κρου έκανε επιτέλους επιστροφή στις νίκες με το 2-0 επί της Λέιτον Όριεντ. Αρκετά καλή εμφάνιση και δίκαια κέρδισε, θέλει να συνεχίσει με θετικές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα στο κύπελλο για να συνεχίσει να έχει θετικό μομέντουμ. Τα γκολ σκεφτόμαστε, αφού το over 2,25 στο 1,80+ δείχνει να έχει αξία.
1623.     ΜΠΕΡΙ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Ψάχνει επειγόντως αντίδραση η Μπέρι που είναι ντεφορμέ και χρειάζεται ψυχολογία και βελτίωση για να επιστρέψει στις εμφανίσεις που έκανε μέχρι πριν λίγο καιρό. Έκτη συνεχόμενη ήττα τι 2-3 από τη Νορθάμπτον. Η Γουίμπλεντον έχασε με 2-3 από την Μπράντφορντ σε ένα γεμάτο παιχνίδι με πολλές φάσεις και καλό ρυθμό και έτσι έχασε μετά από οκτώ αήττητα παιχνίδια. Ματς για γκολ.
1618.     ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Η Κόλτσεστερ συνεχίζει ντεφορμέ και πλέον έχει σοβαρό πρόβλημα. Έχασε με 1-2 από την Πλίμουθ στο τελευταίο της ματς και συμπλήρωσε εννιά αγώνες δίχως νίκη. Σε παρόμοια κατάσταση η Τσέστερφιλντ που έχει έξι συνεχόμενες ήττες και είναι εμφανώς σε ντεφορμέ περίοδο. Δεν βγάζουμε καμία άκρη, αμφότερες σε κακό φεγγάρι και θα ψάξουν αντίδραση, θα το προσπεράσουμε με συνοπτικές διαδικασίες.
1612.     ΜΠΟΛΤΟΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Η Μπόλτον έκανε έκτη σερί νίκη, πολύ εύκολα επικράτησε με 3-1 επί της Πορτ Βέιλ και συνέχισε να εντυπωσιάζει τον τελευταίο μήνα. Θέλει να συνεχίσει και στο κύπελλο με παρόμοια πορεία και η Γκρίμσμπι σίγουρα δεν τη φοβίζει. Η οποία ακόμα δεν έχει βρει προπονητή και είναι με υπηρεσιακό. Στο 1,40-1,50 ο άσος προφανώς δεν έχει αξία και νόημα.
1631.     ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Η Πορτ Βέιλ πήγε στο Μπόλτον και έχασε πανεύκολα με 1-3, δεν έφερε αντίσταση και για μία ακόμα φορά έδειξε ότι εκτός έδρας και ειδικά με μεγάλες ομάδες δεν μπορεί. Δεν έμεινε κανείς ικανοποιημένος και ζητά αντίδραση στο κύπελλο με αντίπαλο την στα μέτρα της Στιβενέιτζ. Η οποία είναι σε αγωνιστική άνοδο, ειδικά εκτός έδρας, και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ο άσος στο 1,90-2,00 είναι μόνο για κόντρα.
1622.     ΕΞΕΤΕΡ – ΛΟΥΤΟΝ
Η Έξετερ φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισε με 3-0 τη Μόρκαμ και πλέον θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μομέντουμ και στο κύπελλο, δεν έχει όμως εύκολο αντίπαλο αφού η Λούτον είναι αρκετά υπολογίσιμο μέγεθος και παρότι δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση είναι καλύτερη ομάδα. Ελαφρύ φαβορί η Λούτον, εμείς θα είχαμε απόλυτα μοιρασμένο, παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία.
1635.     ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Η Γουόλσολ είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης, έχτισε πάλι καλή άμυνα και έχει 3-2-0 στα πιο πρόσφατα, δείχνοντας και με αποτελέσματα τη βελτίωση της. Η Μάκλσφιλντ είναι σε αντίθετη κατάσταση, 0-3-2 και δείχνει προβληματική. Δεν σκοράρει εύκολα και ειδικά αν λείψει ο φορ Χολρόιντ (17 συμ./5 γκολ) που είναι αμφίβολος θα έχει ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα. Δίκαιο το 1,70 του άσου.
1633.     ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Η Σριούσμπερι πήρε πόντο στην έδρα της Σάουθεντ με το 1-1, μέτρια εμφάνιση σε ένα μέτριο παιχνίδι, πήρε τη δίκαιη ισοπαλία στο ντεμπούτο του Χερστ. Δεν πιστεύουμε να δώσει ιδιαίτερο βάρος στο κύπελλο, αν και θέλει μία νίκη κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας του. Η Μπάρνετ του Άλεν θα κυνηγήσει όπως πάντα στο φουλ τα κύπελλα, κάτι αναμενόμενο και συνηθισμένο. 3-2 τη Χάρτλπουλ στο πιο πρόσφατο, σημαντική νίκη και θέλει να συνεχίσει να χτίζει καλό μομέντουμ. Το Χ2 της Μπάρνετ έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.
1638.     ΓΕΟΒΙΛ - ΣΟΛΙΧΟΥΛ ΜΟΡΣ
Πρώτος γύρος του κυπέλλου Αγγλίας, προς το παρόν ο θεσμός από τις περισσότερες ομάδες δεν αντιμετωπίζεται όσο σοβαρά ο 3ος γύρος και μετά. Η Γέοβιλ μετά από τρεις σερί νίκες έμεινε σε ένα μέτριο παιχνίδι στο 0-0 με την Γκρίμσμπι, δίκαιος πόντος. Συνολικά βρίσκεται σε καλή περίοδο. Η Σόλιχαλ έρχεται από σημαντική νίκη με 1-0 επί της Μπρέιντρι μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, δείχνει ότι έχει εγκλιματιστεί στην κατηγορία, μπορεί ο πρώτος στόχος να είναι η παραμονή αλλά δεν θα παρατήσει τα κύπελλα. Μέτριο ματς και με λίγα γκολ περιμένουμε.
1629.     ΟΛΝΤΑΜ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ
Δυσκοίλια η Όλνταμ, το έβγαλε και στο ντέρμπι με τη Ροτσντέιλ και δίκαια έχασε με 0-1, δεν δημιούργησε ιδιαίτερες φάσεις και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της, όπως τονίζει και ο Ρόμπινσον. Η Ντονκάστερ αν και επιθετικά ήταν καλή με τη Γουίκομ η άμυνα της και κυρίως ο αναπληρωματικός κίπερ Έθεριτζ έκαναν πολλά λάθη και έμεινε στο 2-2. Λογικά θα ξαναπαίξει ο ίδιος, έχει και κάποιες ακόμα απουσίες, ελπίζει στην επιθετική δυστοκία της αντιπάλου. Δεν βγαίνει άκρη, πάσο.
1616.     ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ
Η Τσάρλτον προσπαθεί να χτίσει μομέντουμ, στα τελευταία παιχνίδια δείχνει βελτιωμένη και τα αποτελέσματα το φανερώνουν. Κέρδισε με 1-0 την Τσέστερφιλντ και θέλει και στο κύπελλο να έχει παρόμοια πορεία. Αλλά η Σκάνθορπ είναι εξαιρετική ομάδα και σε φουλ φόρμα, είναι στην κορυφή και θέλει και στο κύπελλο να είναι από τις πρωταγωνίστριες. Σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, το +0,25 της Σκάνθορπ στο 1,80 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.
1610.     ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Το Ζακάκι πήρε μετά από καιρό βαθμό με το 1-1 με την ΑΕΛ στο μικρό τοπικό ντέρμπι, σημαντικός πόντος που του δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια, αλλά δεν πιστεύουμε ότι με την αρκετά ανώτερη Ομόνοια που έρχεται με το σχετικά εύκολο 3-1 επί του Άρης να καταφέρει τίποτα, αφού η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και μέχρι τώρα οι γηπεδούχοι δείχνει να μην τα πηγαίνουν καλά με τις πραγματικά μεγάλες ομάδες της χώρας. Το over 2,5 στο 1,70 πρόλαβε ο Kyr_Lim, όμως αυτό έπεσε στο 1,55-1,60 πλέον και έχει χάσει την αξία του, όποιος δεν έχει ποντάρει ας περιμένει το live.
1903.     ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ
Συνεχίζει να απογοητεύει η Γουόντερερς, γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στην Ικίκε με 3-0. Σε αντίθετη τροχιά οι φιλοξενούμενοι, πέρασαν νικηφόρα από το υψόμετρο του Σαλβαδόρ, κερδίζοντας με 2-0 την Κομπρεσάλ. Σε καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Παλέρμο, θα πάμε με το διπλό DNB.
1682.     ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ
Ο Λεβαδειακός είδε το σερί τριών αήττητων αγώνων να παίρνει τέλος στην Τρίπολη, ήταν και πάλι ανταγωνιστικός και κάλλιστα θα μπορούσε να έχει σώσει ένα βαθμό καθώς επιθετικά ήταν και πάλι επικίνδυνος. Στηρίζεται στη Λιβαδειά για να πάρει πόντους και εκεί έχει 2-1-1, δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα του ενώ ο ίδιος σκοράρει με συνέπεια. Η Ξάνθη για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει όταν πρέπει η ίδια να φτιάξει παιχνίδι, έτσι έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα και συμπλήρωσε τρία εντός έδρας ματς χωρίς γκολ. Εκτός έδρας πάντως βολεύεται καθώς διαθέτει δυνατή άμυνα (μηδέν παθητικό σε 4/5 τελευταία) και της είναι πιο εύκολο να απειλήσει όταν έχει χώρους, κάτι που ο αφελής αμυντικά Λεβαδειακός γνωρίζει και λογικά θα παίξει πιο συντηρητικά προσαρμοζόμενος στο παιχνίδι των "ακριτών". Στο 1,875 το under 2 στην Bet365 έχει καλές τύχες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1683.     ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Στρωμένη ομάδα η Σοσιεδάδ, αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο κάλλιστα μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της Ευρώπης. Η Ατλέτικο μεσοβδόμαδα κλείδωσε την παρουσία της στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να συνεχίσει την θετική προϊστορία στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Σοσιεδάδ (5-0-1 από το 2010 και μετά). Καμία αξία στο διπλό στο 1,73, καλύτερη σκέψη η νίκη των «ροχιμπλάνκος» με 1 ή 2 γκολ διαφορά, που δίνει συνδυαστικά 2,06 απόδοση στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1684.     ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ
Ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές για τη Λοκομοτίβ (1-2-0), καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ρούμπιν, χάνοντας τελικά με 0-2, στο γήπεδό της μετράει μόλις μια νίκη (1-3-1 εντός), αυτή στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ. Σταθερότατη η Ανζί, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (2-4-1) , μακριά από το σπίτι της μάλιστα αριθμεί ήδη τρία διπλά (3-1-2 εκτός). Από όποια σκοπιά και να το δει κανείς δεν στέκει με τίποτα το 1,60 του άσου, η αξία βρίσκεται στην κόντρα και στο ασιατικό διπλό +0,75 στο 2,025 της Bet365.
1688.     ΜΟΝΑΚΟ – ΝΑΝΣΙ
Πραγματοποιώντας απόλυτα πειστική εμφάνιση, η Μονακό κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 την ΤΣΣΚΑ, έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου είναι δεύτερη, πίσω μόνο από την εντυπωσιακή Νις, παίζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως αποδεικνύουν και τα 8/9 over 2,5 που μετράει. Σε άνοδο βρίσκεται και η Νανσί, έρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από έξι αγωνιστικές (0-3-3), ενώ η βελτίωση της φαίνεται και από το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει τόσο στη νίκη επί της Καέν όσο και στις δύο προηγούμενες σαφώς δυσκολότερες αναμετρήσεις της με Παρί και Μπορντό. Σε τρομερή κατάσταση η Μονακό που σκοράρει αφειδώς, στο over 2,5 μπορεί να συνεισφέρει και η βελτιωμένη Νανσί, υπάρχει αξία στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1686.     ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ
Λογικό το 4-0 από την Σπάρτα για την Πρίμπραμ, μιλάμε για ομάδα με 1-0-11 ρεκόρ, με 26 τέρματα παθητικό σε 12 αγώνες ενώ η ίδια έχει σκοράρει μόλις σε 2/12. Ομάδα έδρας η Ντούκλα που εκτός ζορίζεται αρκετά (0-3-2, 4/5 GG), αποδόσεις καθαρού φαβορί εκτός δεν μπορεί αν τις σηκώσει (1,85), με ρίσκο θα πηγαίναμε στο αμφίσκορο.
1687.     ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ
Σε αγωνιστική άνοδο η Τέπλιτσε που έχει 2-1-0 στα τελευταία και απέσπασε τέσσερις πόντους σε δύο υπολογίσιμες έδρας στα πιο πρόσφατα, εντός έχει 1-2-2 ρεκόρ που όμως είναι πλασματικό καθώς έχει παίξει με τις πρώτες πέντε ομάδες της βαθμολογίας και βάσει αυτού η συγκομιδή της είναι τιμιότατη. Η Χράντετς είναι ντεφορμέ καθώς μετράει πέντε σερί ήττες με 15 γκολ παθητικό αθροιστικά και εκτός έδρας χάνεται (1-1-4, 5-12 τέρματα), ο άσος αποτελεί επιλογή όμως το 1,65 δεν μας κάνει, στο live θα μπει στις επιλογές μας.
1692.     ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ
Εννέα αγωνιστικές χρειάστηκε να περιμένει η Ανταλιασπόρ για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (1-3-5), τα κατάφερε περνώντας με 1-0 από την έδρα της Καϊσερισπόρ, στο γήπεδό της μετράει 0-3-1 για την ώρα. Από τέσσερα ματς χωρίς νίκη έρχεται η Γκεντσλέρ, στο τελευταίο της ματς πάντως σταμάτησε την πρωταθλήτρια Μπεσίκτας (1-1), είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες ως τώρα στο πρωτάθλημα (2-5-2 συνολικά). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν, δεν βγαίνει εύκολα άκρη.
1693.     ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Με το 1-1 απέναντι στη Νάπολι την Τρίτη, η Μπεσίκτας διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα σκόνταψε στην έδρα της Γκεντσλέρ (1-1), έμεινε έτσι στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας, εξακολουθεί πάντως να είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα (6-3-0). Η Τραμπζονσπόρ μετράει πέντε ματς πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα (2-2-1), στην τελευταία της έξοδο νίκησε με 1-0 τη Γαλατασαράι, προηγουμένως αριθμούσε 3/3 ήττες χωρίς καν να σκοράρει! Με καλή ψυχολογία η Μπεσίκτας, περιμένουμε να φτάσει στη νίκη, παραείναι όμως χαμηλός ο άσος του 1,45 για να γίνει η οποιαδήποτε κουβέντα, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της χώρας και τέτοια ματς κρύβουν πάντα παγίδες.
1690.     ΕΣΤΟΡΙΛ – ΤΟΝΤΕΛΑ
Οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης η Εστορίλ έπειτα από το 0-0 στην έδρα της Μποαβίστα, πληγή αποτελούν ως τώρα τα εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας τρεις ήττες σε τέσσερα ματς (1-0-3). Ουραγός της βαθμολογίας η Τόντελα έπειτα από το 1-2 στο γήπεδό της από τη Μορεϊρένσε, στην τελευταία της έξοδο (0-2-2 εκτός) έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Σπόρτινγκ (1-1). Καμία από τις δυο δεν πείθει ώστε να την εμπιστευτούμε, δεν θα μπλέξουμε εδώ.
1691.     ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΤΣΑΒΕΣ
Τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετράει η Πάκος (0-1-2), πολλά τα σκαμπανεβάσματα στις ως τώρα εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα. Η Τσάβες έμεινε στο 1-1 στη μάχη των νεοφώτιστων με αντίπαλο τη Φεϊρένσε, κλέβει τις εντυπώσεις με την ως τώρα πορεία της στη λίγκα, αφού έχει ηττηθεί μονάχα από Μπενφίκα και Μπράγκα (3-4-2 συνολικά). Προς το Χ2 είμαστε εδώ, τα σετ όμως είναι ψυλλιασμένα και δεν αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια ενασχόλησης.
1685.     ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Ο Άρης (0-2-3 εντός) έχει ξεκινήσει χάλια τη σεζόν του, έχασε με 3-1 από την Ομόνοια, χωρίς η αντίπαλος του να ανεβάσει στροφές και πλέον είναι έτοιμος για να δώσει ένα πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή (1-1-3 εκτός). Πλέον ο Άρης έχει νέο προπονητή, αφού έκλεισε τον Βέλγο Βαν ντερ Μπιστ, αρκετά παράξενη επιλογή από τη διοίκηση του Άρη, αφού περιμέναμε ότι θα κινηθεί σε πιο γνώριμα νερά και θα πάρει κάποιον που να ξέρει την Κύπρο καλύτερο. Ο Ερμής έχασε με 1-2 από τη Νέα Σαλαμίνα, δεν έπαιξε καλά και δίκαια ηττήθηκε. Έχει κάποιες μακροχρόνιες απουσίες. Ο νέος προπονητής του Άρη καλείται με το καλημέρα να πάρει ένα κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα του. Σημαντική σημείωση ότι οι δύο ομάδες -κυρίως οι δύο πρόεδροι δηλαδή- έχουν αρκετά καλές σχέσεις εδώ και χρόνια. Ο άσος άνοιξε στο 2,45 που ελάχιστοι τον πρόλαβαν στον Stoiximan, έπεσε άμεσα στο 2,10 και άμεσα στο 1,93, όπου και τον έχει επιλέξει ο Kyr_Lim.
1694.     ΤΟΥΝ – ΣΙΟΝ
Σε καλή κατάσταση η Τουν, είναι πέντε αγωνιστικές δίχως ήττα (2-3-0) ξεφεύγοντας έτσι από την επικίνδυνη ζώνη, τα άσχημα νέα έρχονται από το εξωαγωνιστικό κομμάτι, με το σύλλογο να αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και να υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για την επιβίωση του. Σε εκρηκτική κατάσταση η Σιόν, μετράει 6-2-0 στα τελευταία οχτώ ματς πρωταθλήματος, μεσοβδόμαδα πάντως χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαφχάουζεν και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου (1-1 η κανονική διάρκεια, 5-2 το τελικό σκορ). Χαμηλό το 2,10 για τη Σιόν, η οποία είναι επιβαρυμένη από το μεσοβδόμαδο ματς και αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι ανεβασμένη, πιθανά τα πολλά τέρματα, χωρίς πάντως να υπάρχει ευκαιρία στις αποδόσεις.
1696.     ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
H Βέστερλο (1-2-3 εντός) έκανε δεύτερη σερί ήττα με 1-2 από την Γκενκ αυτή τη φορά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή και κράταγε με ευκολία το μηδέν στην άμυνα. 0-2-2 στα τέσσερα πιο πρόσφατα, βέβαια δικαιολογείται αφού ήταν πολύ δύσκολα παιχνίδια με καλύτερες ομάδες από αυτήν. Ο έμπειρος δημιουργικός χαφ Ντε Κέουλαρ (6 συμ.) λείπει, λογικά θα είναι τιμωρημένος ο φορ Γκανβουλά (10 συμ./3 γκολ), όπως ο βασικός μέσος Χάιλαντ (13 συμ.). Σημαντικές απουσίες που αναμένεται να της δυσκολέψουν κι άλλο το έργο απέναντι στην πρωτοπόρο Ζούλτε Βάρεγκεμ (4-0-2 εκτός). Η οποία στο ντέρμπι της Φλάνδρας έμεινε στο 0-0 με την Κλαμπ Μπριζ σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που άξιζαν από έναν πόντο. Έδειξε να διαχειρίζεται καλά το ντέρμπι και τώρα απέναντι στην ουραγό Βέστερλο θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο στόπερ Μαρόνε (6 συμ.) θα λείψει καιρό. Θέλαμε να στηρίξουμε τη Ζούλτε, αλλά στο -0,5 στο 1,80 δεν θα το κάνουμε, στο -0,25 θα ήταν επιλογή μας.
1700.     ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ
Η Γιαγκελόνια επέστρεψε στις νίκες με ένα εντυπωσιακό 1-3 στη δυνατή έδρα της Κρακόβια, εντός έχει 3-1-2 και είναι στο -2 από την κορυφή. Η Πιάστ με 3-1-1 εσχάτως πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, εκτός είναι προβληματική (1-2-4, 13 γκολ κατά) και ίσως εμφανιστεί επαναπαυμένη, στο 1,75 ο άσος παίζεται.
1702.     ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΟΥΚΑΜ ΜΟΥΡΘΙΑ
Δεν μπορεί να βρει μια σταθερότητα στα αποτελέσματα της η Βαγιεκάνο καθώς ότι χτίζει εντός (4-2-0, 10-3 γκολ, λευκό παθητικό σε 5/6) το γκρεμίζει εκτός (0-1-5, 13 γκολ κατά), ντεφορμέ η ΟΥΚΑΜ (0-3-3) όμως έχει πάρει καλά αποτελέσματα εκτός σε ζόρικες έδρες μάλιστα (1-3-2). Δεν θα είναι εύκολο ματς για τους γηπεδούχους καθώς οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν με ζήλο το αποτέλεσμα, θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο όμως.
1701.     ΧΙΡΟΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Ισχυρή στην έδρα της η Χιρόνα (3-3-0) που έδωσε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη και γκολ με το εμφατικό 3-0 επί της Νουμάνθια, στις νίκες επέστρεψε και η Τενερίφη μετά από έξι αγώνες, εκτός έδρας πάντως είναι αναιμική (1-1-4, 4-9 γκολ). Στο 1,90 ο άσος θα αποτελούσε επιλογή μας αν η Χιρόνα δεν είχε σχεδόν όλη την άμυνα της εκτός μάχης, τώρα διστάζουμε.
1703.     ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΕΒΙΛΛΗ Β
Σταθερά καλή τον τελευταίο καιρό η Βαγιαδολίδ που με 2-2-0 στα τελευταία τέσσερα πλησίασε αρκετά εκεί που ανήκει, στην εξάδα των πλέι-οφ, εντός έχει 3-1-2 με 4/6 under. Η Σεβίλλη Β' σκαρφάλωσε δεύτερη καθώς τρέχει σερί 4-2-0 με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, εκτός έδρας έχει 2-2-2 με 5/6 under. Οι γηπεδούχοι είναι σε συνεχή άνοδο και άξιζαν παραπάνω πόντους τον τελευταίο ένα μήνα, τα πιτσιρίκια της Σεβίλλης πάντως αξίζουν σεβασμό και το 1,87 του άσου θα έπρεπε να πληρώνει καλύτερα για να μπει στο παιχνίδι μας.
1699.     ΤΟΡΙΝΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ
Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1) συμπλήρωσε η Τορίνο (4-4-3) με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Ουντινέζε (2-2). Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς υπήρξε εκ νέου εξαιρετική επιθετικά όμως τα κενά στα μετόπισθεν της στοίχισαν και πάλι. Από επικράτηση επί της Παλέρμο (2-1) προέρχεται η Κάλιαρι (5-1-5), η οποία έδωσε συνέχεια στο σερί των over που τρέχει από το ξεκίνημα της σεζόν (11/11), σημειώνοντας παράλληλα το έκτο σερί GG. Αήττητοι έπειτα από πέντε αγώνες παραμένουν στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι (3-2-0), αντιθέτως οι Σαρδηνοί παραπαίουν εκτός έδρας έχοντας να επιδείξουν μόνο το διπλό επί της Ίντερ (1-0-4). Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η Τορίνο παίρνοντας ώθηση από το κοινό της, με το επιθετικό στυλ των δύο ομάδων αλλά και τη δεδομένη αδυναμία τους στα μετόπισθεν να οδηγεί τον DSuker στο συνδυασμό του άσου με over 2,5 (2,15 / Stoiximan). Αξίζει να σημειωθεί πως παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν πολλά τέρματα.
1697.     AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ
Η ΑΕΚ Λάρνακας παραμένει στην κορυφή μετά το 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ, 8-1-0 συνολικά και 4-1-0 στην έδρα της, δείχνει ότι είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο ντέρμπι κορυφής ήταν οριακά καλύτερη σε κάποια σημεία, πάντως η μοιρασιά δείχνει δίκαια. Τραυματίστηκε ο πολύ καλός χαφ Τόμας (8 συμ./2γκολ). Η ΑΕΛ (3-1-0 εκτός) έρχεται από μία πολύ σημαντική γκέλα με 1-1 εντός έδρας με το Ζακάκι, ισοφαρίστηκε στο 93’. Δεν έπαιξε καλά και δίκαια δεν πήρε το τρίποντο. Στις καθυστερήσεις που έκανε η αντίπαλος ομάδα στάθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου, δικαιολογίες από έναν καλό προπονητή, λογικό ήταν το Ζακάκι να κάνει καθυστερήσεις θα προσθέσουμε εμείς. Η γηπεδούχος ακόμα και χωρίς τον Τόμας είναι αρκετά καλύτερη ομάδα και μέσα στην έδρα της είναι πάντα το φαβορί. Μέχρι σήμερα η πορεία της ΑΕΛ δεν έλεγε την αλήθεια για το τι ομάδα είναι, αφού η τύχη ήταν μαζί της μόνιμα και σίγουρα δεν είναι ομάδα για να διεκδικεί την κορυφή. Ο άσος της καλύτερης ομάδας ΑΕΚ βρίσκεται στο 1,75 και έχει λίγη αξία, στο 1,88 που τον επέλεξε ο Kyr_Lim είχε σαφώς μεγαλύτερη.
1695.     ΚΙΛΜΕΣ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ
Τέσσερα αήττητη η Κίλμες (2-2-0) που κέρδισε στα τελευταία δύο εντός, η Γοδόι αλλάζει επίπεδο στην έδρα της (4-1-0) όμως εκτός αγνοείται (0-0-3, 0-8 γκολ), έχοντας εξασφαλίσει το Λιμπερταδόρες αγωνίζεται για την τιμή των όπλων. Στο 1,825 ο DNB άσος μας αρέσει αν και δεν είναι εύκολη τρίτη σερί εντός έδρας νίκη για ομάδα του διαμετρήματος της Κίλμες, η αγορά κοντράρει έντονα πάντως τον άσο (από 2,25 στο 2,60) και αυτό μας κάνει διστακτικούς.
2411.     ΣΑΝΤΝΕΣ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ
Νοκ-άουτ ημιτελικός για τα πλέι-οφ ανόδου της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της είχε φέτος η Σάντνες, κατάφερε πάντως να σοβαρευτεί στο φινάλε και να βρεθεί στα πλέι-οφ. Η Κονγκσβίνγκερ είναι αναμφίβολα η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς, ως νεοφώτιστη στην κατηγορία κατάφερε όχι μόνο να βρεθεί στην πρώτη εξάδα και να διεκδικεί την άνοδο, αλλά και να φτάσει ως τον τελικό του κυπέλου, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Ρόζενμποργκ στις 20 Νοεμβρίου. Πιο βαριά η φανέλα της Σάντνες, η Κονγκσβίνγκερ όμως είναι εξαιρετική ομάδα και δεν κοντράρεται στις τιμές αυτές, το ματς, αν και νοκ-άουτ είναι πολύ πιθανό να έχει πολλά τέρματα, μας και κοντράρονται οι δυο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, δεν περνάει απαρατήρητο το over 2,5 στο 1,925 της Bet365.  

1705.     ΡΙΝΤ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.
Τρεις σερί ήττες με σκορ 0-1 μετράει η Ριντ, διατηρεί πάντως ακόμα αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αντμίρα αν και το πάλεψε, ηττήθηκε τελικά από τη Ραπίντ με 1-2, ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα της και ενώ προηγουμένως έτρεχε μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Ριντ, αλλά η Αντμίρα δεν πείθει και τόσο ώστε να πάμε στην κόντρα, μόνο με τα λίγα τέρματα και το under 2,5 στο 1,95 της Bet365 μπορεί να ασχοληθεί κανείς, από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με τις 2/3 χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας.
1707.     ΤΣΕΛΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Τις καλύτερες ημέρες της διανύει η Τσέλσι, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες (0-2 τη Σαουθάμπτον στο πιο πρόσφατο) χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ και έχει βάλει πλώρη για την κορυφή. Νίκη για την Έβερτον μετά από ένα μήνα, επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Γουέστ Χαμ και πηγαίνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με βελτιωμένη ψυχολογία. Το 3-4-3 του Κόντε δουλεύει άψογα, η Τσέλσι το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο και αναμένουμε να έχει καλό πρόσωπο και κόντρα στην Έβερτον. Χωρίς ενδιαφέρον οι τιμές του άσου, καλύτερο το 1,80 του combo άσος & οver 1,5 (1,80/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1706.     ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Η Μπρίστολ Σίτι (5-1-1 εντός) υποδέχεται την Μπράιτον (3-3-1 εκτός) μετά το 2-2 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ. Δίκαιος ο πόντος, παρότι ισοφαρίστηκε στο τέλος, είχε μείνει πίσω στο σκορ, όμως με πίστη στο πλάνο της  έκανε την ανατροπή και στο τέλος πήρε τον πόντο. Ο εξτρέμ Φρίμαν (11 συμ./1 γκολ) θα λείψει. Η φιλοξενούμενη παραμένει στη δεύτερη θέση, έρχεται από τη μεγάλη νίκη με 5-0 επί της Νόριτς και δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Εντυπωσιακή νίκη που όμως θέλει να έχει και συνέχεια. Δύσκολο το παιχνίδι με την Μπρίστολ Σίτι και πιστεύουμε ότι θα δυσκολευτεί πάρα πολύ. Το +0,25 της Μπίρστολ Σίτι είναι απλώς δίκαιο στο 1,75.
1708.     ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΚΟΛΩΝΙΑ
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-2-0 εντός) έκατσε πίσω από την μπάλα με την Γκλάντμπαχ, έκλεισε όλους τους χώρους και πήρε το βαθμό με το 0-0. Φάνηκε ότι αυτό ήταν και τα ζητούμενο για εκείνη. Τρία δίχως ήττα (1-2-0), βέβαια οι ισοπαλίες είναι με την Μπάγερν και την Γκλάντμπαχ. Είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να συνεχίσει να το εκμεταλλεύεται. Ο μεσοπιθετικός/αρχηγός Μάιερ (8 συμ./3 γκολ) λογικά επιστρέφει, αρκετά σημαντικό αν θα παίξει για την ανάπτυξη της. Ο εξτρέμ Ρέμπιτς (4 συμ./1 γκολ) θα λείψει. Η Κολωνία (1-2-1 εκτός) μετά την οριακή ήττα με 1-2 από τη Χέρτα κέρδισε με 3-0 το Αμφούργο. Μέχρι να κάνει το 1-0 στις αρχές του δευτέρου μέρους έδειχνε να μην βρίσκεται σε καλή μέρα, όμως μετά όλα άλλαξαν και έκανε περίπατο με χατ-τρικ του καλύτερου της παίκτη, Μοντέστ. Ο αναπληρωματικός στόπερ Μάροχ (2 συμ.) δεν είναι διαθέσιμος, όπως και ο εξτρέμ Μπιτενκούρ (5 συμ./1 γκολ) που εδώ και καιρό λείπει. Μοιρασμένο το σετ με πολύ ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, απόλυτα  δίκαιο το βρίσκουμε.
1710.     ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ
Άλλο ένα τοπικό ντέρμπι με ομάδα από τη Βασκονία για την Οσασούνα, που έρχεται από βαθμό-χρυσάφι στο «Σαν Μαμές» με τη Μπιλμπάο. Εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και να δέχεται εύκολα γκολ (2 μ.ο. ανά ματς). Η Αλαβές χάλασε κάπως την στιβαρή εικόνα που «έχτισε» στα πρώτα ματς με τις δύο βαριές ήττες από Σοσιεδάδ (3-0) και Ρεάλ (1-4), αλλά τρέφουμε μεγαλύτερη εκτίμηση στις δυνατότητες της. Ικανοποιητικό το 1,95 στο ασιατικό διπλό +0,25 στη Bet365, αρκετά πιθανό και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στο 3,25 (Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1709.     ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΒΙΛΕΜ
Οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετράει πια η Ντεν Χάαγκ (0-2-6), τελευταία της αποτυχία το εντός έδρας 0-1 από την Άλκμααρ, επιπλέον έχει τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς να βρει δίχτυα στην έδρα της (1-1-3 συνολικά εντός). Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Βίλεμ με το 2-1 επί της Γκρόνινγκεν, βρέθηκε έτσι για πρώτη φορά φέτος εκτός της επικίνδυνης ζώνης, στο 1-2-2 ο απολογισμός της μακριά από το σπίτι της. Σε κρίση η Ντεν Χάαγκ, αυτομάτως το μυαλό μας πηγαίνει στην κόντρα του άσου, αποδεκτό το ασιατικό διπλό +0,5 στο 1,80 της Bet365, θα ήμασταν πιο ζεστοί αν δεν απουσίαζε για τους φιλοξενούμενους ο τοπ σκόρερ Σολ (10 συμ./5 γκολ).  
----.        ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Συνεχίζει να βρίσκεται σε αγωνιστικό τέλμα η ΑΕΚ που έχει κερδίσει μόνο σε 1/5 τελευταία ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά δεν σκόραρε κιόλας. Καμμένη γη άφησε πίσω του ο Κετσπάγια στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και ο Μοράις τρέχει να συμμαζέψει τα συντρίμμια, προτίθεται να χρησιμοποιήσει ένα σούπερ-επιθετικό 4-4-2 με το Μάνταλο κεντρικό μέσο και τον Αραβίδη στο πλευρό του Αλμέιδα όμως αυτό ίσως του γυρίσει μπούμερανγκ απέναντι στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες διαθέτουν ένα σύνολο άριστο σε τακτική και στον ανασταλτικό τομέα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση (3-1-1) όπως απέδειξαν με τον Ολυμπιακό και έχουν βρει τα πατήματα τους και επιθετικά όπου δημιουργούν φάσεις πολύ πιο εύκολα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Η λογική λέει ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις νίκες, το ντεφορμάρισμα της είναι μακρύ και κάπου πρέπει να τελειώσει όμως οι αποδόσεις, η εικόνα του Ατρομήτου και ο πειραματισμός του Μοράις μας στρέφουν προς το +1 των φιλοξενουμένων (2,025/ Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1711.     ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ
Συμπαθητική η ως τώρα πορεία της νεοφώτιστης Φεϊρένσε, βρίσκεται σταθερά στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, παρόλο που αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (0-2-2). Ψάχνεται η Μπελενένσες, έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3), ούτε η αλλαγή προπονητή στις αρχές του προηγούμενου μήνα δείχνει να μπορεί να τη συνεφέρει, αν και η αλήθεια είναι πως είχε δύσκολο έργο στα πιο πρόσφατα δυο παιχνίδια της (με Μπενφίκα εντός και Μπράγκα εκτός). Καθαρό πάσο εδώ, δεν έχουμε διάθεση να ποντάρουμε τα χρήματά μας ούτε υπέρ της μίας ούτε υπέρ της άλλης ομάδας.
1712.     ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ
Αδιάφορη η Πελότας (9-4-3 εντός) που συμπλήρωσε πέντε χωρίς νίκη (0-2-3), στο +4 στη μάχη της ανόδου η Βάσκο που δεν πατάει καλά στο κρίσιμο φινάλε (2-1-3), ο κόσμος της είναι έξαλλος, το κλίμα κακό και μπορεί στο εσωτερικό της ομάδας να μιλάνε για πρωτιά (-3) όμως η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ κοιτάνε πίσω από την πλάτη τους. Ζόρικο, πάσο.
1899.     ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ
Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Κομπρεσάλ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Εσπανιόλα. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα στους γηπεδούχους, για μία ακόμα χρονιά. Σε παρόμοια κατάσταση η Άουνταξ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, παίζοντας κακό ποδόσφαιρο. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.
1713.     ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Ουτρέχτης απέσπασε η Ναϊμέγκεν (1-1), ήταν η τρίτη της ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-3-1), εξακολουθεί να μην μπορεί να πάρει αποστάσεις από την ουρά. Σε μέτρια κατάσταση όμως βρίσκεται και η Γκρόνινγκεν, μετράει τρεις ήττες στις πιο πρόσφατες τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3), στο 1-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Αμφότερες δεν ικανοποιούν για την ώρα, δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δυο, γι αυτό και το πάσο δείχνει ως μονόδρομος στην αναμέτρηση αυτή.
1714.     ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ
Πρόωρος αποκλεισμός για την Αϊντχόφεν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από την ήττα της Τρίτης με 1-2 από τη Μπάγερν, θα κοιτάξει τουλάχιστον να βγει τρίτη ώστε να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πέτυχε σημαντικό διπλό επί της Φίτεσε (2-0), εκμεταλλεύτηκε έτσι τη γκέλα της Φέγενορντ, ώστε να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στο -5. Η Τβέντε έμεινε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Ρόντα, όπως και να έχει διατηρήθηκε αήττητη για έκτο σερί ματς (3-3-0), ενώ ηττήθηκε μόνο σε 1/9 τελευταία ματς πρωταθλήματος (5-3-1). Μόλις δυο νίκες σε πέντε παιχνίδια στο γήπεδό της μετράει η PSV (2-2-1 εντός), γίνεται επομένως εύκολα αντιληπτό ότι το 1,25 του άσου δεν μπορεί να είναι αποδεκτό απέναντι στη φορμαρισμένη Τβέντε.   
1716.     ΕΟΥΠΕΝ - ΣΑΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ
Η Έουπεν (2-2-2 εντός) έπαιξε για τρίτο σερί παιχνίδι καλά (1-2-0), όμως δεν κέρδισε, καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Λόκερεν. Κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές, όμως η άμυνα της την πρόδωσε και δεν κέρδισε. Πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική της λειτουργία για να μπορέσει να πάρει περισσότερους πόντους που με βάση την εικόνα της από τη μέση και μπροστά δικαιούται. Η Σιντ Τρούιντεν μακριά από την έδρας της είναι φανερό (0-1-5) ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. 2-2 με τη Σαρλερουά στο σπίτι της στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της και συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-3-3). Καλή εμφάνιση, όμως και αυτή είχε αμυντικά προβλήματα και δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω, που άλλωστε δεν δικαιούταν κιόλας. Λείπουν δύο-τρεις αναπληρωματικοί με ελάχιστες συμμετοχές. Το -0,25 στο 2,00 της Έουπεν και το over 2,5 στο 1,80+ έχουν αξία, το πρώτο έχει επιλέξει με ένα μικρό bet βάσης ο K. Plestis, με την σκέψη στο live για κάτι παραπάνω.
1719.     ΣΕΑΡΑ – ΤΟΥΠΙ
Στο -7 από την άνοδο και με αρκετές ομάδες από πάνω της η απογοητευμένη Σεαρά κάνει όνειρα θερινής νυκτός για άνοδο, οφείλει να κερδίσει και να περιμένει γκέλες των από πάνω της. Η Τουπί είναι στο -5 από την άνοδο και προέρχεται από την πρώτη της νίκη εδώ και δύο μήνες, βάσει προγράμματος οι πιθανότητες της είναι ελάχιστες όμως ελπίζει με πέντε ματς ακόμα, εκτός είναι τραγική (1-3-12). Υποτυπωδώς σοβαρή να είναι η Σεαρά κερδίζει.
2921.     ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ
Με τις δύο τελευταίες ήττες η Σαμπάιο αποχαιρέτησε ουσιαστικά την κατηγορία, είναι στο -8 με πέντε ματς να απομένουν, το πρόγραμμα της είναι δύσκολο και μεσολαβούν και άλλες τρεις ομάδες στη βαθμολογία από την 16η θέση. Στο -5 από την παραμονή η Τζόινβιλ που σε καμία περίπτωση δεν πείθει, μονόδρομος το διπλό αν θέλει να παραμείνει ζωντανή, δεν μπλέκουμε, δύο κακές ομάδες με κακή ψυχολογία.
1718.     ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ – ΓΚΟΪΑΣ
Κλάσικο μίσους. Παραμένει πρώτη η Ατλέτικο που είναι στο +7 από την πέμπτη θέση και νιώθει αρκετά άνετα, εντός έχει 11-3-2 και στόχος της είναι το πρωτάθλημα. Η Γκοϊάς με ένα ξέσπασμα το τελευταίο δίμηνο καθάρισε εύκολα την παραμονή, εκτός έχει 4-3-9. Το κίνητρο είναι με την έδρα αλλά οι φιλοξενούμενοι που έχουν πιο βαριά φανέλα πατάνε καλά και θα τα δώσουν όλα για να κόψουν βαθμούς από την Ατλέτικο, έχει τύχες το αμφίσκορο.
1725.     ΑΝΖΕ – ΛΙΛ
Από ήττα στην έδρα της Γκινγκάμπ με 0-1 έρχεται η Ανζέ, έμεινε έτσι με μόνο μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-2-2), στο αμέσως προηγούμενο διάστημα είχε πετύχει τρεις σερί νίκες, με αποτέλεσμα να διατηρείται σταθερά στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Παρί η Λιλ, χάνοντας τελικά με 0-1, ήταν η έβδομη ήττα της από την αρχή της χρονιάς (3-1-7), φτωχός ο μέχρι στιγμής εκτός έδρας απολογισμός της (0-1-4 εκτός). Καμία από τις δυο δεν βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό, σωστός ο ελαφρύς φαβοριτισμός των γηπεδούχων, με τη Λιλ να αντιμετωπίζει σταθερά αρκετά προβλήματα με απουσίες, χωρίς ωστόσο να διακρίνουμε κάποια ευκαιρία για ποντάρισμα. 
1723.     ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΟΡΙΑΝ
Κολλημένη με τις ισοπαλίες η Μπορντό, μετράει τρεις διαδοχικές στο πρωτάθλημα και συνολικά τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (0-4-1), ζορίζεται για την ώρα να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της (2-2-1 εντός). Η Λοριάν διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών με το 2-2 απέναντι στη Μονπελιέ, στο πρώτο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα μετά την απομάκρυνση του Ριπόλ, πηγαίνει και σε αυτή την αγωνιστική με υπηρεσιακό στον πάγκο. Μόνο ήττες μετρούν εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, αυτομάτως η σκέψη μας πηγαίνει στον άσο, πάντως το 1,80 που βρίσκουμε για νίκη των «Γιρονδίνων» δεν είναι κάτι σπουδαίο, αφού εμφανίζουν δυσκολίες στο σκοράρισμα εσχάτως και ζορίζονται να διασπάσουν άμυνες που τους περιμένουν στο μισό γήπεδο, ενώ έχουν αμφίβολους και δυο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους, τον κίπερ Καρασό (8 συμ.) και τον επιθετικό Μενέζ (9 συμ./2 γκολ).    
1722.     ΝΑΝΤ – ΤΟΥΛΟΥΖ
Δυο σερί ήττες γνώρισε η Ναντ στα παιχνίδια με Ρεν (1-2 εντός) και Νις (1-4 εκτός), ειδικά στο τελευταίο η εικόνα της ήταν απογοητευτική, πισωγύρισμα τα αποτελέσματα αυτά, αφού προηγουμένως μετρούσε δυο σερί νίκες και έδειχνε να ανεβαίνει. Πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδό της για την Τουλούζ (4-0-1 εντός), έχασε από την παθιασμένη Λυών με 1-2, ήταν μόλις η τρίτη της φετινή ήττα (5-3-3), μακριά από το σπίτι της μετράει 1-3-2, βγάζοντας εις πέρας αρκετά ζόρικο πρόγραμμα. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, μοιάζει να γυροφέρνει στην ισοπαλία, καμία από τις δυο δεν πείθει και τόσο ώστε να μπορέσουμε να την εμπιστευτούμε.   
1721.     ΝΤΙΖΟΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Σε μομέντουμ θετικών αποτελεσμάτων διατηρήθηκε η Ντιζόν με το τυχερό 0-0 απέναντι στη Μπαστιά (τρία δοκάρια είχε η αντίπαλος), μετράει πια πέντε ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (2-3-0), στην έδρα της μάλιστα είναι αήττητη μετά την πρεμιέρα (3-2-1 εντός). Σε εξαιρετική κατάσταση η Γκινγκάμπ, έρχεται από τρεις σερί νίκες, σκαρφαλώνοντας εκ νέου στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, μακριά από το σπίτι της μετράει 2-1-3, βάσει εμφανίσεων δικαιούταν να έχει μερικούς ακόμα βαθμούς. Περισσότερο πλασματικό το αήττητο σερί της Ντιζόν, δεν παίζει και τόσο καλά για να δικαιολογεί τέτοιους αριθμούς, προς το Χ2 είμαστε εδώ, αλλά τα σετ είναι καλά διαβασμένα και δεν αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια ενασχόλησης.
1724.     ΛΥΩΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Από αποτέλεσμα ψυχολογίας έρχεται η Λυών, απέσπασε 1-1 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πέρασε από την έδρα της Τουλούζ με 2-1, πριν από το ματς αυτό μετρούσε τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνει όμως πλέον να αποκτά θετικό μομέντουμ. Στο 0-0 κόλλησε η Μπαστιά υποδεχόμενη τη Ντιζόν, άτυχη στο ματς αυτό, αφού είχε τρία δοκάρια, συμπλήρωσε έτσι τέσσερα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-1-3), παράλληλα ηττήθηκε και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της. Λογικό φαβορί για τη νίκη οι «Λυωνέ», αναμενόμενα χαμηλός ο άσος στα επίπεδα του 1,40-1,45, οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν (έχουν διαθέσιμο μόλις έναν απόλυτα υγιή στόπερ) και δύσκολα θα προβάλλουν αντίσταση.  
1717.     ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Στο -5 από την κορυφή η Φλαμένγκο, έμεινε στο 2-2 στο μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μινέιρο, ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς που δεν κερδίζει (0-2-1, 3/3 GG & over 2,5), στην έδρα της πάντως μετράει 9-1-0 στα 10 τελευταία. Η Μποταφόγκο παλεύει για μια θέση στην εξάδα, μετράει 5-1-0 στα έξι τελευταία παιχνίδια της καθώς και πέντε διπλά στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (5-0-2). Σπουδαίο κλάσικο μίσους μεταξύ δυο ομάδων που θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, χαμηλό το 1,75 του άσου, η Μποταφόγκο είναι πολύ αποτελεσματική και δεν θα μας προξενήσει εντύπωση αν κάνει τη ζημιά.
1726.     ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Η Μαγιόρκα με αρκετή τύχη απέσπασε 2-2 στην Ταραγόνα και τώρα επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου έχει μαζέψει 11/14 βαθμούς της (3-2-1), δέχθηκε μόνο στο πρώτο γκολ, έκτοτε έχει 3-2-0 χωρίς να δεχθεί τέρμα (5/6 under 1,5, 6/6 NG). Η Σαραγόσα μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες επέστρεψε στις νίκες με νέο τεχνικό στο τιμόνι, εκτός έδρας πάντως είναι προβληματική (0-3-3) και τους τελευταίους 11 μήνες έχει μόλις δύο διπλά, μεγάλο πλήγμα η απουσία του εξτρέμ Λανθαρότε που μετράει 5 γκολ, 6 ασίστ, είχε δηλαδή συμβολή σε 11/17 της τέρματα. Δεν δικαιολογούνται αποδόσεις στο 1,95-2,00 για τους γηπεδούχους, έχει τύχες η ισοπαλία. Δύσκολα θα δούμε και πάνω από δύο τέρματα.
1727.     ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΩΖΑΝΝΗ
Ήττα για τη Βασιλεία από την Παρί την Τρίτη, δεν έχει πια ελπίδες να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα κοιτάξει τουλάχιστον να πάρει την τρίτη θέση του ομίλου ώστε να βρεθεί στο Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα κάνει περίπατο, βρίσκεται ήδη στο +12 από τους ανταγωνιστές της, εντός έδρας μετράει 5-1-0 σκοράροντας στα 5/6 από τουλάχιστον τρεις φορές. Η Λωζάννη είναι ντεφορμέ, έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, στις δυο τελευταίες πάντως αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία, βρέθηκε έτσι εκτός της πρώτης τετράδας μετά από καιρό. Δε νομίζουμε να έχει πρόβλημα η Βασιλεία εδώ, χαμηλός ο άσος, ικανοποιητικό το over 2,5 ομαδικά τέρματα των γηπεδούχων στο 1,85 του Stoiximan.
1746.     ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Ντερμπάρα στο Μπουένος Άιρες, στο -7 η Ρίβερ που πληρώνει την αφέλεια της εκτός έδρας, στα τρία τελευταία ταξίδια της προηγήθηκε απέναντι σε υποδεέστερους αντίπαλους αλλά δεν κέρδισε σε κανένα, στην έδρα της πάντως σοβαρεύει (3-1-0). Η Εστουδιάντες έβαλε κάτω με ανατροπή τη Ράσινγκ και μοιάζει ασταμάτητη (7-1-0, 16-4 γκολ). Λόγω συναυλίας η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ουρακάν ενώ η Ρίβερ έχει τη μισή της άμυνα εκτός μάχης, αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η Εστουδιάντες στέκεται πολύ καλά εκτός έδρας στα μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια (2-1-4) τότε το ζευγάρι μοιάζει πολύ ισορροπημένο, στοιχηματικά θα απέχουμε αν και το 2,00 του GG είναι πολύ τραβηγμένο.
1731.     ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ
Μετά από έξι σερί νίκες η Σλάβια έμεινε στο 0-0 στην σκληρή έδρα της Γιάμπλονετς, είναι στο -4 από την κορυφή, έχει δεχθεί ένα μόλις τέρμα στα τελευταία επτά ενώ στην έδρα της δεν αστειεύεται (4-1-0, 8-2 γκολ). Η Μποέμιανς είναι σε καλό φεγγάρι (3-1-1), σκοράρει σε οκτώ σερί ματς όμως εκτός έδρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (1-2-2) και σε αυτή την έδρα δύσκολα θα αντέξει, θα εμπιστευτούμε τη δυνατή άμυνα των γηπεδούχων και θα πάμε με το 1 &under 3,5 που μας καλύπτει και σε ενδεχόμενο 2-1.
1715.     ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΛΑΝΟΥΣ
Η Σαρμιέντο με τρία γκολ σε οκτώ ματς δεν θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά από προτελευταία (1-3-4), έδιωξε τον προπονητή της και ψάχνει τεχνικό. Δυνατή ομάδα και με σφιχτή άμυνα η Λανούς (2-4-2, 4 γκολ κατά) με λίγη τύχη μπορεί το διπλό, απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία (-0,25).
1732.     ΛΟΚΕΡΕΝ – ΜΑΛΙΝ
Η Λόκερεν (3-0-3 εντός) συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3), πιο πρόσφατο το 2-2 με την Έουπεν. Δεν έπαιξε καλά, έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά λάθη της αντιπάλου και να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας. Στο ματς με τη Μαλίν θα ντεμπουτάρει ο Ισλανδός κόουτς Κρίστινσον, που έχει αγωνιστεί στη Μαλίν και τα τελευταία χρόνια έχει δείξει κάποια καλά δείγματα με ΚΡ Ρέκιαβικ και Λίλεστρομ. Ο χαφ Τζαμπόρ (6 συμ.) και οι φορ Ενόχ (5 συμ.) και Κοέλιο (12 συμ./2 γκολ) θα λείψουν και δημιουργούν πρόβλημα στον Ισλανδό τεχνικό. Η Μαλίν (2-2-2 εκτός) κέρδισε εντός έδρας τη Γάνδη με 2-0 και έδειξε ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Θέλει να συνεχίσει με καλά αποτελέσματα, αν και εκτός έδρας τελευταία προβληματίζει. Ο κίπερ Μορίς (12 συμ.) παραμένει εκτός, όπως και ο αρχηγός/μπακ Ντε Βίτε (9 συμ./1 γκολ), αμφίβολος ο μέσος Παούλουσεν (6 συμ.). Τα γκολ σκεφτόμαστε, όμως θα τα αφήσουμε για το live της αναμέτρησης.
1733.     ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ
Στο -5 από την άνοδο η CRB που έχασε με 3-0 στο προηγούμενο στην Γκοϊανία, εντός έχει 7-2-7 με 14/16 over. Η Ναούτικο έβαλε κάτω με σχετική άνεση την πρωτοπόρο Ατλέτικο και είναι οριακά εντός τετράδας, εκτός έδρας πάντως τα βρίσκει σκούρα (4-4-8). Εξάποντο στη μάχη της ανόδου, πιθανό το GG πάντα σε αγώνες των γηπεδούχων.
1734.     ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ
Στην κορυφή της βαθμολογίας η Λέχια (9-2-3) που μπορούσε να φύγει με το διπλό στην έδρα της μισητής Άρκα (1-1), εντός δέχεται πάντα γκολ όμως σχεδόν πάντα βρίσκει και τρόπο να βάλει περισσότερα (5-0-1, 6/6 GG & over). Η Πόγκον ούσα αήττητη για πέντε με τρεις σερί νίκες (3-2-0) ανέβηκε πέμπτη, εκτός έχει ρεκόρ 2-2-3 ενώ σκόραρε σε 11/14 ματς της. Ο άσος στο 1,80 προκαλεί όμως η Λέχια έχει δύο καλές απουσίες επιθετικά και κάνουμε λίγο πίσω, το GG στο 1,80 είναι αρκετά πιθανό.
1741.     ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΕΪΜΠΑΡ
Μια ανάσα από την επική ανατροπή (3-3 από 0-3) με τη Θέλτα έφτασε η Λας Πάλμας. Οι νησιώτες διαθέτουν μία από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στην κατηγορία (20 γκολ σε 10 ματς) και στη Γκραν Κανάρια τρέχουν αήττητο εννέα αγώνων (4-5-0). Η Εϊμπάρ όμως δεν… μασάει από ονόματα, το έδειξε στο «Μπερναμπέου» με τη Ρεάλ  όπου πήρε τον βαθμό, ενώ την περασμένη εβδομάδα υποχρέωσε (με ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο) τη Βιγιαρεάλ στην πρώτη ήττα της. Αμφότερες παίζουν απελευθερωμένα και δίχως σκοπιμότητα, ευνοϊκό το σταύρωμα τους για να δούμε γκολ. Μονόδρομο αποτελεί το συνδυαστικό GG & over 2,5 στο 2,12 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1737.     ΤΣΒΟΛΕ – ΡΟΝΤΑ
Ανεβασμένη η Τσβόλε, έρχεται από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στο 3-1-0 ο απολογισμός της στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας σε όλα από τουλάχιστον δυο φορές (3/4 GG & over 2,5). Αήττητο σερί τριών αγώνων τρέχει η Ρόντα (1-2-0, 3/3 under 2,5), μπορεί να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά τουλάχιστον βελτίωσε την ψυχολογία της, εξακολουθεί να βγάζει δυσκολίες στο σκοράρισμα, πέτυχε μόλις δυο τέρματα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Με αμυντικούς προσανατολισμούς θα παραταχθεί η Ρόντα, η Τσβόλε θα ψάξει τη νίκη για να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί, στα μάτια μας οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά ο άσος στα επίπεδα του 1,70 είναι χαμηλότερος του αποδεκτού.
1738.     ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ

1739.     ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Μετά από δύο σερί ήττες η Κολόν έβγαλε μεγάλο διπλό με 0-2 στην έδρα της Ραφαέλα και παρέμεινε ψηλά (4-2-2), όπλο της η άμυνα καθώς έχει δεχθεί τέρμα μόνο σε 2/8 αναμετρήσεις, στην έδρα της (2-0-1) έχουν σημειωθεί συνολικά τρία τέρματα σε τρεις αγώνες. Η ουραγός Άρσεναλ (0-3-5) πάλι δέχθηκε δύο γκολ (18 τέρματα παθητικό σε 8 αγώνες) όμως επέστρεψε από το 0-2 με αντίπαλο τη Ρίβερ και έχει πάρει ψυχολογία, εκτός έχει 0-1-3 με 1-8 γκολ. Δύσκολο για πρόβλεψη, πάσο.
1740.     ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Ρίο Άβε (0-1-3) με το 0-3 από τη Γκιμαράες στο γήπεδό της, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται οχτώ φορές στο διάστημα αυτό, επιβεβλημένη κρίνεται η αμυντική της βελτίωση. Από δυο κολλητές ισοπαλίες και τρία ματς δίχως ήττα έρχεται η Μποαβίστα (1-2-0), κρατάει έτσι, έστω και μικρή, διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, παρόλο που κέρδισε μόνο σε 1/8 πρόσφατες αγωνιστικές (1-4-3). Υπερβολικά φαβοριτίζεται η Ρίο Άβε, ανεπαρκές το 1,85 του άσου από τη στιγμή που δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της, δεν πρόκειται να μπλέξουμε εδώ.
1742.     ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ
Δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Εστουδιάντες η Ράσινγκ, παραμένει ψηλά (4-2-2) έχοντας 2-2-0 εντός. Δεύτερη και στο -4 από την κορυφή η αήττητη Νιούελς (5-3-0), ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 87' από τη Σαν Λορέντζο και έχει εκτός μάχης δύο καλούς φορ (Σκόκο, Μάτος). Αδιαμφισβήτητη η δύναμη των γηπεδούχων στην Αβεγιανέδα, ομάδα με μέταλλο οι "λεπροί", καλύτερη επιλογή το πάσο, το Χ2 θα έπρεπε να πληρώνει λιγότερο πάντως.
1898.     Ο ΧΙΓΚΙΝΣ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ
Επική ανατροπή για την Οχίγκινς την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 3-2 την Παλεστίνο, ανατρέποντας το σκορ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Άνετη νίκη για την Αντοφαγκάστα, 3-0 την Ουατσιπάτο, παραμένοντας ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Μία κλάση ανώτερη η Οχίγκινς, κρατάμε τον άσο.

1744.     ΑΒΑΪ – ΠΑΡΑΝΑ
Το πιο βατό παιχνίδι της ως το τέλος θα δώσει η Αβαΐ το Σάββατο. Έρχεται από πολύτιμη ισοπαλία στο Ρίο με τη Βάσκο (0-0) ύστερα από μεγαλειώδη εμφάνιση του τερματοφύλακα της, Ρενάν. Στο «Ρεσακάντα» μετράει έξι διαδοχικές νίκες, οι πέντε τελευταίες με μηδέν παθητικό, και κατέχει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίδοση με ρεκόρ 12-2-2. Η Παρανά ανακουφίστηκε με τη νίκη στο εξάποντο απέναντι στη Μπραγκαντίνο, αυξάνοντας την απόσταση (+9) που τη χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όλα συνηγορούν πως μπορεί να επαληθευτεί ο άσος. Παραπάνω από ικανοποιητικό το 1,87 που πρόλαβαν οι Young Guns, με την απόδοση να παίρνει την κατηφόρα και να προσφέρεται πλέον στο 1,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1743.     ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Κλάσικο του Σάο Πάουλο με έντονη αντιπαλότητα. Πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους η ήττα από την καταδικασμένη Αμέρικα Μινέιρο με 0-1, μετρούσαν δυο σερί νίκες προηγουμένως, δεν κατάφεραν ακόμα να κλειδώσουν οριστικά την παραμονή (+6 από τη γραμμή). Η Κορίνθιανς δίνει μάχη για μια θέση στην εξάδα, μετράει πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0), ενώ έχει μόνο ένα διπλό στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους της (1-2-5). Καμία από τις δυο δεν πείθει ιδιαίτερα, σωστά σε γενικές γραμμές τα σετ που κυκλοφορούν, δεν θα πάρουμε θέση.
1745.     ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Με τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία εκτός μάλιστα η Σαν Μαρτίν πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα (1-4-2), στην έδρα της πάντως έχει ξεκινήσει άσχημα (0-1-2) έχοντας σκοράρει μόλις ένα τέρμα σε τρεις αγώνες. Η Βελέζ παραπαίει για τα δεδομένα της (2-0-6) και η γκρίνια από τον κόσμο της μεγαλώνει, στην επόμενη γκέλα οι παίκτες της θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται με την μπάλα στα πόδια, οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να σκέφτονται ενδεχόμενο ήττας και θα μπουν προσεκτικά, δύσκολα θα έχει πάνω από δύο γκολ η αναμέτρηση, ίσως αξίζει και ένα ρίσκο στο 0-0 ΗΤ.
1748.     ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΟΕΣΤΕ
Εξάποντο παραμονής, στο -5 η Μπραγκαντίνο, πρώτη ομάδα από αυτές που σώζονται η Οέστε που διατηρεί το +5 από τη ζώνη. Με ρεκόρ 1-0-8 εσχάτως οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι δεν μπορούν, ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί εδώ καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Οέστε έχει να κερδίσει κοντά 2,5 μήνες όμως με τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1 διατηρεί την απόσταση σχετικής ασφάλειας, αν δεν χάσει κάνει πολύ σημαντικό βήμα παραμονής, είναι αξιοπρεπής εκτός (3-5-8). Το άγχος ίσως πνίξει τους γηπεδούχους, κανένας λόγος να μπλέξουμε.
1747.     ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΣΑΝΤΟΣ
Στην ίδια περιφέρεια εδρεύουν οι δυο ομάδες, υπάρχει μεταξύ τους αντιπαλότητα, όχι όμως τόσο έντονη. Στο -6 από την εξάδα και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Πόντε Πρέτα, λογικά θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα κάπου στο μέσο της βαθμολογίας, παρουσιάζεται πολύ δυνατή στο γήπεδό της φέτος (11-2-3 εντός). Η Σάντος παλεύει για μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, ενώ διατηρεί και μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο (-6 από την κορυφή), μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της (5-1-0) καθώς και τρία διπλά στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (3-0-1). Μεγαλύτερη η ανάγκη της Σάντος για τη νίκη, δείχνει σοβαρή στο κλείσιμο του πρωταθλήματος, η Πόντε Πρέτα οδεύει προς ένα αδιάφορο φινάλε, μπορεί να γίνει κουβέντα για τη νίκη των φιλοξενούμενων σε αποδόσεις αουτσάιντερ, στο 2,05 το ασιατικό διπλό 0:0 στην Βet365.  
1749.     ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ
Άλλη μία κακή χρονιά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 κόντρα στην Τσίβας την προηγούμενη αγωνιστική, έμειναν εκτός πλέι-οφ. Το κλίμα στην ομάδα είναι κακό. Νίκη με ανατροπή για την Πατσούκα την προηγούμενη αγωνιστική, 3-2 εντός έδρας κόντρα στην Άτλας. Έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ οι φιλοξενούμενοι. Πάσο.
1750.     ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΤΟΛΟΥΚΑ
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κερέταρο, καθώς μεσοβδόμαδα κέρδισε την Τσίβας στα πέναλτι, κατακτώντας το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, απέχουν πέντε βαθμούς από τα πλέι-οφ, έχουν ουσιαστικά μείνει εκτός. Ήττα για την Τολούκα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Τιχουάνα, πέφτοντας πλέον στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Θα πάμε με το κίνητρο επιλέγοντας το διπλό DNB.
1904.     ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ – ΙΚΙΚΕ
Κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τέλος η Ου, αποσπώντας την ισοπαλία στην έδρα της Έβερτον. Η γκρίνια στις τάξεις των γηπεδούχων συνεχίζεται, καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Πρωτοπόρος η Ικίκε, παρά τις απουσίες κέρδισε με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική τη Σαντιάγο Γουόντερερς. Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να εμπιστευτούμε την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, θα κρατήσουμε όμως τα πολλά γκολ.
1752.     ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ
Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμούς για την είσοδο στα πλέι-οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του, όμως οι τιμές δεν ικανοποιούν.
1751.     ΑΤΛΑΣ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ
Γνώρισε την ήττα με 3-2 κόντρα στην Πατσούκα η Άτλας, κάνοντας έτσι την υπόθεση πρόκριση στα πλέι-οφ εξαιρετικά δύσκολη. Έχει ουσιαστικά προκριθεί η Αμέρικα, ψάχνει όμως καλύτερο πλασάρισμα, για θεωρητικά ευκολότερο αντίπαλο στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Η Άτλας είναι σκληροτράχηλη ομάδα, ειδικά εντός έδρας, δε βγαίνει κάποιο σημείο.
1753.     ΛΕΟΝ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Πουέμπλα η Λεόν, μένοντας παράλληλα εντός ζώνης πλέι-οφ. Απογοήτευση επικρατεί στην Τσίβας, καθώς μεσοβδόμαδα έχασε στον τελικό του κυπέλλου από την Κερέταρο. Στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην τέταρτη θέση, έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Θα πάμε με τον άσο.
1754.     ΝΕΚΑΞΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ
Το θετικό σερί έλαβε τέλος για τη Νεκάξα την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα με 2-1 κόντρα στην Μονάρκας. Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, μάχονται για μία θέση στην επόμενη φάση. Μάχη για τα πλέι-οφ δίνει και η Πουέμπλα, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Λεόν.  Ματς εξάποντο και για τις δύο ομάδες, δε θα μπλέξουμε.
----.        ΕΚΙΔΑΔ - ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ
Αν και δεν αγωνίζεται για κάτι η Εκιδάδ, κέρδισε τη συμπολίτισσα Μιγιονάριος την προηγούμενη αγωνιστική. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, έχουν σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, αποτελώντας την έκπληξη του Κλαουσούρα. Η Εκιδάδ δεν κάνει χάρες σε κανέναν και θα παίξει στα ίσια, δε θα κρατήσουμε κάτι.
----.        ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ
Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, οι οποίες μάχονται για μία θέση στα πλέι-οφ. Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε η Κάλι στην έδρα της Τζαγκουάρες, βρισκόμενη πλέον στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ντεφορμέ παρουσιάζεται η Ενβιγκάδο τον τελευταίο μήνα, προέρχεται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην αδιάφορη Τζούνιορ. Η Κάλι είναι πανίσχυρη εντός, έχοντας νικήσει καλύτερες ομάδες από την Ενβιγκάδο, άσος.
----.        ΑΛΙΑΝΣΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΤΟΛΙΜΑ
Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Πετρολέρα, μετρώντας ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στη Ριονέγρο. Στο -1 από τις θέσεις των πλέι-οφ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να τα παίξουν όλα για όλα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Δε μπόρεσε να κερδίσει την Πάστο εντός έδρας η Τολίμα, μένοντας στο 0-0, παραμένει όμως στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σωστά μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, πάσο.
----.        ΠΑΣΤΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΣΑ
Απέσπασε την ισοπαλία η Πάστο στην έδρα της Τολίμα, κερδίζοντας έτσι την παραμονή της για άλλο ένα χρόνο στην πρώτη κατηγορία. Ήδη υποβιβασμένη η Φορταλέσα, σχεδιάζει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν. Άσος.
----.        ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ
Οι τρεις συνεχόμενες νίκες δεν ήταν ικανές για να κρατήσουν την Τσικό στην κατηγορία, η οποία υποβιβάστηκε από την προηγούμενη αγωνιστική, με την ισοπαλία της Πάστο στην έδρα της Τολίμα. Μάχονται για μία θέση στα πλέι-οφ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας 2-1 την Όνσε Κάλντας. Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.
----.        ΧΕΝΕΡΑΛ ΚΑΜΠΑΓΙΕΡΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμούς για τη σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη υποβιβαστεί. Θα πάμε με το κίνητρο, κρατώντας τον άσο.
----.        ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ
Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σέρο Πορτένιο η Γκουαρανί και εκμεταλλευόμενη τη γκέλα της Ολίμπια, αποσπάστηκε περισσότερο από τη δεύτερη θέση. Σε ελεύθερη πτώση εδώ και καιρό η Σολ, γνώρισε νέα ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, με 1-0 κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ. Άσος.
1763.     ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ
Η περσινή πρωταθλήτρια Αδελαΐδα (0-1-3) δεν έχει αρχίσει καλά το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τους παραδοσιακά αδύναμους Μάρινερς (0-2-2) είναι ευκαιρία για να επανέλθει στα στάνταρ της. Όμως ο άσος του 1,40 για τους γηπεδούχους δεν έχει καμία αξία και δεν θα μας απασχολήσει.
1764.     ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ
Φινάλε στην πρώτη κατηγορία της Κορέας Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση. Η Γιεγιού (16-8-13) έχει κατακτήσει και μαθηματικά την 3η θέση, καθώς ακόμα κι αν ηττηθεί ενώ η ανταγωνίστρια Ουλσάν κερδίσει, παραμένει τρίτη λόγω καλύτερης επίθεσης (68 γκολ ενεργητικό έναντι 40 αυτή τη στιγμή). Μόνο και μόνο το ότι απέφυγε τα πλέι-οφ υποβιβασμού συνιστά επιτυχία για την προβληματική Σανγκγιού (12-7-18), η οποία εδώ και καιρό παρουσιάζει εικόνα διάλυσης έχοντας αποδυναμωθεί σημαντικά. Απλά δίκαιο το 1,60 του άσου, σωστά διαβασμένες και οι αποδόσεις των γκολ.
1766.     ΓΕΟΝΑΜ – ΟΥΛΣΑΝ
Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση. Ένα ακόμα ματς μένει ώστε να ξεκινήσουν κι επισήμως οι διακοπές της Γεονάμ (12-10-15), η οποία έχει κατεβάσει ταχύτητα τον τελευταίο μήνα (1-0-4). Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η Ουλσάν (14-11-12) καθώς εξασφάλισε την 4η θέση και πλέον περιμένει από τη Σεούλ να κατακτήσει το κύπελλο ώστε η ίδια να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του AFC. Ελπίδες για να τερματίσει τρίτη δε διατηρεί πλέον έπειτα από το πρόσφατο στραβοπάτημα απέναντι στην ανταγωνίστρια Γιεγιού (0-0 εντός), συνεπώς δεν αναμένεται να πιεστεί ιδιαίτερα. Αμφότερες θα παραταχθούν χωρίς σκοπιμότητες, δεν αποκλείεται να ξεφύγει το σκορ αλλά θα προτιμήσουμε να μην ασχοληθούμε περαιτέρω.
1765.     ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΣΕΟΥΛ
Ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Την κατάλληλη στιγμή πήρε τα πάνω της η Γιεονµπούκ (20-16-1), η οποία μετά το σπουδαίο διπλό επί της Γεονάμ (0-5) έκανε το καθήκον της και κόντρα στη Σανγκγιού (4-1). Παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου τρεις αγωνιστικές τώρα συγκατοικεί με την έτερη διεκδικήτρια του τίτλου, Σεούλ (20-7-10). Η τελευταία μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε τη Γεονάμ, καταφέρνοντας να πάρει το «τρίποντο» έστω κι αν αγχώθηκε περισσότερο απ’ ότι υπολόγιζε (2-1). Οι γηπεδούχοι θα είχαν «κλειδώσει» από καιρό την πρωτιά αν δεν τιμωρούνταν με αφαίρεση εννέα βαθμών, όμως ακόμα κι έτσι έχουν τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση των σκήπτρων. Αυτό γιατί πέραν φυσικά της νίκης αρκούνται και στο βαθμό της ισοπαλίας, ενώ ας μην ξεχνάμε πως αγωνίζονται εντός έδρας. Στον αντίποδα η Σεούλ θέλει μόνο το διπλό και τίποτα λιγότερο. Η Γιεονµπούκ αποτελεί κατά γενική ομολογία την καλύτερη ομάδα της χώρας, κάτι το οποίο απέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και ιδιαίτερα κόντρα στην επερχόμενη αντίπαλο της (3-0-1 για όλες τις διοργανώσεις). Παρόλα αυτά το γεγονός πως ενδεχομένως να περιοριστεί στη μοιρασιά θολώνει την κατάσταση, με την προσοχή μας να στρέφεται αποκλειστικά στο live.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου