ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης 10-11-2016

2096.     ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ
H Μέλμπουρν (3-0-2) δεν έπαιξε καθόλου καλά με το Μπρίσμπεϊν και δίκαια έχασε με 0-1, έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και αναζητά άμεση αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι για να γυρίσει το κλίμα και το μομέντουμ της. Οι Νιουκάστλ Τζετς (1-2-2) συνεχίζουν να είναι σε κακή κατάσταση, έχασαν δεύτερο σερί ματς με το ίδιο σκορ (0-2), αυτή τη φορά από την Ουέλινγκτον που είναι σχετικά αδύναμη ομάδα. Κάκιστη εμφάνιση, πρέπει άμεσα να ξαναβρεί τα πατήματα της. Χαμηλός ο άσος, δεν θα μπλέκαμε πάντως πριν την έναρξη, ειδικά με αυτές τις τιμές.
----.        ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U19 – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U19
Πρεμιέρα στη φάση των ομίλων για τα προκριματικά του EURO U19. Τα ματς διεξάγονται σε μια από τις τέσσερις χώρες του κάθε γκρουπ, προκρίνονται οι δυο πρώτες από κάθε όμιλο και η καλύτερη τρίτη από τα 13 γκρουπ (μετρούν μόνο τα αποτελέσματα με τον 1ο και το 2ο). Οικοδέσποινα του ομίλου η Βουλγαρία, αυτό θα είναι και το όπλο της στην προσπάθεια για πρόκριση στην Elite Round, με τον όμιλο να δείχνει αρκετά ανταγωνιστικός. Η Πορτογαλία είναι αναμφίβολα  το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά, στο πιο πρόσφατο EURO του 2016 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, μένοντας εκτός από την μετέπειτα νικήτρια, Γαλλία. Καλύτεροι οι Πορτογάλοι, περιμένουμε να νικήσουν τους Βούλγαρους και να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση.
----.        ΕΛΒΕΤΙΑ U19 – ΑΡΜΕΝΙΑ U19
Να πάει καλύτερα από πέρυσι θέλει η Ελβετία, προκρίθηκε από τον πρώτο γύρο, υπέστη όμως 3/3 ήττες στην Elite Round, μένοντας φυσικά εκτός συνέχειας, θα επιδιώξει να διορθώσει τα κακώς κείμενα σε αυτή τη διοργάνωση, εφικτή μοιάζει στα χαρτιά η 2η θέση. Λίγα πράγματα σε αυτές τις ηλικίες οι Αρμένιοι, συνηθίζουν να αποκλείονται από τον πρώτο γύρο, στην προηγούμενη διοργάνωση μέτρησαν 3/3 ‘ήττες με τέρματα 0-10! Δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους Ελβετούς, χωρίς πάντως να μας πείθουν και τόσο ώστε να τους στηρίξουμε, ενώ το γεγονός ότι τα ματς του ομίλου γίνονται στην Αρμενία, είναι ένας ακόμα λόγος για να πάμε πάσο. 
----.        ΔΑΝΙΑ U19– ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ U19
Με στόχο την πρόκριση στην Elite Round ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Δανία, διαθέτει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με τους συλλόγους τους σε δυνατά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η 2η θέση του ομίλου δείχνει εφικτή. Δύσκολο ματς στην πρεμιέρα για τη  Λευκορωσία, μπορεί να μην διαθέτει ιδιαίτερες περγαμηνές ως ομάδα, αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί χαμένη από χέρι, αναμένεται να παλέψει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια της. Ανώτεροι ποιοτικά οι Δανοί, θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
2102.     ΟΥΓΓΑΡΙΑ U19 - ΙΤΑΛΙΑ U19
Με στόχο την πρόκριση στην Elite Round, κάτι που απέτυχε να κάνει στην προηγούμενη διοργάνωση, μπαίνει στη μάχη η Ουγγαρία, βρίσκει πάντως απέναντι της το φαβορί του ομίλου, Ιταλία, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του EURO 2016, χάνοντας το τρόπαιο από τη Γαλλία. Νέο ξεκίνημα για του Ιταλούς με καινούργιο προπονητή, παραμένουν πάντως το φαβορί για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο στις τελευταίες εμφανίσεις της, σωστές οι αποδόσεις φαβορί στο διπλό.
2103.     ΟΥΑΛΙΑ U19 - ΕΛΛΑΔΑ U19
Η Ουαλία είναι οι οικοδέσποινα του 6ου ομίλου, οι δυνατότητές της πάντως ως ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, θα επιδιώξει  να παλέψει με την Ελλάδα για τη 2η θέση του γκρουπ. Με στόχο την πρόκριση ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα, διαθέτει το υλικό για να τα καταφέρει, χρειάζεται όμως να βρει σταθερότητα στις εμφανίσεις της. Κρισιμότατο το παιχνίδι και για τις δυο, πρόκειται και για την πρεμιέρα τους στη διοργάνωση, καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ.   
2106.     ΚΑΤΑΡ – ΡΩΣΙΑ
Το Κατάρ δίνει αυτό το φιλικό στην Ντόχα λίγες μέρες πριν το κρίσιμο επίσημο παιχνίδι με την Κίνα. Η μέχρι τώρα πορεία της στα προκριματικά είναι κακή και θέλει να αντιδράσει άμεσα, δύσκολο βέβαια αφού η εικόνα της δεν είναι καλή. Η Ρωσία συνεχίζει τα φιλικά, στο τελευταίο έχασε με 3-4 από την Κόστα Ρίκα και θέλει να παίξει καλύτερα και να κερδίσει το χαμηλότερου επιπέδου Κατάρ. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν θα μας απασχολήσει το διπλό.
----.        ΑΓΓΛΙΑ U19 – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U19
Η Αγγλία είναι αναμφίβολα το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά, στο πιο πρόσφατο EURO του 2016 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, μένοντας εκτός από την Ιταλία. Το αουτσάιντερ του ομίλου είναι το Λιχτενστάιν, στην προηγούμενη διοργάνωση πάντως έφτασε κοντά στην πρόκριση στην Elite Round, θέλει τώρα να κάνει την υπέρβαση. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Αγγλία, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς.
2112.     ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΧΙΛΗ
Με απολογισμό τεσσάρων πόντων στα δύο τελευταία της ματς (0-1 την Παραγουάη εκτός, 2-2 με την Ουρουγουάη εντός) πριν ένα μήνα, η Κολομβία παρέμεινε στις προνομιούχες θέσεις του προκριματικού γκρουπ της Νότιας Αμερικής. Χλωμή η εικόνα (ιδίως αμυντικά) της Χιλής στα αντίστοιχα παιχνίδια της, αρχικά ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο Εκουαδόρ (3-0), ενώ λίγο έλειψε να την πατήσει και με το Περού στο Σαντιάγο (νίκη τελικά με 2-1 στο τέλος). Σοβαρό σύνολο οι Κολομβιανοί, έχουν τον πρώτο λόγο στην ισχυρή έδρα τους, την ίδια ώρα που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Χιλής έχασε το μεγαλύτερο επιθετικό του όπλο (Αλέξις Σάντσες) λόγω τραυματισμού. Τίμιο το 1,90 του άσου στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2113.     ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ
Σε τροχιά πρόκρισης βρίσκονται οι δυο ομάδες, κρισιμότατη η μεταξύ τους συνάντηση για το μέλλον τους στην προκριματική φάση, όποια κερδίσει θα πραγματοποιήσει μεγάλο βήμα για να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ. Πανίσχυρη στο γήπεδό της η Ουρουγουάη, με όπλο την εξαιρετική της άμυνα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών μπροστά στο κοινό της, ο Ισημερινός πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα στα προκριματικά, τα αποτελέσματά του όμως χειροτερεύουν όσο περνάει ο καιρός. Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, η Ουρουγουάη δείχνει ικανή να αναπληρώσει τη σημαντική απώλεια του Καβάνι και να φτάσει στη νίκη, αντί του χαμηλού άσου του 1,60 θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό 1 & under 3,5 στο 2,22 του Stoiximan, η απροσπέλαστη άμυνα των γηπεδούχων μας κάνει να περιμένουμε πως το παιχνίδι θα κινηθεί γύρω από ένα σκορ της τάξης του 2-0/2-1/3-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2114.     ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΠΕΡΟΥ
Η Παραγουάη μετά από δύο σερί ήττες που την άφησαν πίσω βαθμολογικά έβγαλε ιστορικό διπλό με 0-1 στην Αργεντινή για πρώτη φορά στα χρονικά και πλησίασε και πάλι στο τρένο της πρόκρισης, κομβικής σημασίας η νίκη με το Περού καθώς αυτό μαζί με το εντός με τη Βενεζουέλα είναι τα μοναδικά βατά ματς που έχει στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν. Το Περού κέρδισε προ μιας βδομάδας το χαμένο αγώνα στη Βολιβία (2-0) στα χαρτιά (0-3) και αναπτέρωσε λίγο τις ελπίδες τους όμως άπαντες γνωρίζουν ότι μόνο με θαύμα θα καταφέρει κάτι καθώς υστερεί σημαντικά ποιοτικά από τις ομάδες που προπορεύονται, παραδοσιακά πληγή της ομάδας αποτελούν οι εκτός συνόρων αναμετρήσεις, εκεί που πριν τη νίκη στα χαρτιά με τη Βολιβία είχε 0-0-5 με 1-10 γκολ, σε 4/5 δέχθηκε 2+ γκολ ενώ σε ισάριθμους αγώνες δεν κατάφερε να σκοράρει. 10-3-0 δείχνει η παράδοση με γηπεδούχους τους Παραγουανούς οι οποίοι φαίνονται ικανοί να πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη επί των "Ίνκας", ενδεχόμενο που πληρώνει 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2115.     ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΒΟΛΙΒΙΑ
Ουραγός με τις χειρότερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς η Βενεζουέλα, μοναδική ομάδα του ομίλου χωρίς νίκη ακόμα (0-2-8). Επιπλέον στο ερχόμενο ματς με τη Βολιβία θα στερηθεί τον καλύτερο επιθετικό της, Ροντόν. Η Βολιβία λόγω μιας ερασιτεχνικής γκάφας της ομοσπονδίας της την πάτησε, έτσι αντί να έχει +4 βαθμούς από τα ματς με Περού (2-0) και Χιλή (0-0) τα έχασε και τα δύο στα χαρτιά λόγω χρησιμοποίησης παίκτη που δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί. Ωστόσο το συγκρότημα του Όγιος εμφανίζεται βελτιωμένο ακόμα και στις εκτός έδρας αποστολές, που παραδοσιακά αποτελούν βραχνά για τη χώρα. Χωρίς σκοπιμότητα εκτιμούμε πως θα παίξουν αμφότερες, έχουν ξεμείνει από στόχους άλλωστε και μετρούν ήδη αρκετά over στο ενεργητικό τους. Στο 1,70 παίζεται σε Bet365 και Stoiximan το σενάριο πολλών τερμάτων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
2465.     ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ
Ο τέταρτος προημιτελικός του κυπέλλου Χιλής, σε μια εβδομάδα η ρεβάνς. Στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα βρίσκεται η Εσπανιόλα, έπειτα από τις δυο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Κομπρεσάλ και Σαντιάγο Γουόντερερς, μετράει πια έξι τρίποντα στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (6-0-1). Η Έβερτον έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στα έξι παιχνίδια το δικό της αήττητο σερί (3-3-0). Σε καλή κατάσταση αμφότερες, χαμηλό το 1,55-1,60 στον άσο για τα δεδομένα του ματς, με τους γηπεδούχους μάλιστα να αγωνίζονται χωρίς τον σημαντικό φορ Τσουρίν (9 συμ./7 γκολ), δεν πρόκειται να μπλέξουμε εδώ. 
2116.     ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Την καλύτερη της περίοδο εδώ και πολλά χρόνια διανύει η Βραζιλία καθώς στο πρόσωπο του Τίτι βρήκε τον τεχνικό που έψαχνε για καιρό, το κίνητρο και η αυτοπεποίθηση έχουν επιστρέψει στη "σελεσάο" που με αυτόν στο τιμόνι μετράει 4/4 νίκες με 12-1 γκολ, σερί που την έχει φέρει στην κορυφή. Η Αργεντινή βρίσκεται σε κρίση καθώς με τον Μπάουσα η ομάδα δεν πείθει και προέρχεται από τρείς συνεχόμενες γκέλες που την έφεραν έκτη και εκτός θέσεων πρόκρισης, τουλάχιστον επιστρέφει ο Μέσι που το κενό του ήταν δυσαναπλήρωτο το προηγούμενο διάστημα. Η Βραζιλία επιστρέφει μετά από 2,5 χρόνια στο γήπεδο που γνώρισε το ντροπιαστικό 1-7 από τη Γερμανία, μια κίνηση που δείχνει πόσο αυτοπεποίθηση έχει η ομάδα ενώ και η παράδοση είναι με το μέρος της όμως εμείς θα προτιμήσουμε τα λίγα γκολ καθώς αναμένεται τακτική μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι παίζουν με το μαχαίρι στο λαιμό και ενδεχόμενη ήττα θα κοστίσει σημαντικά, το μομέντουμ είναι με την έδρα και θα επιδιώξουν να σπάσουν το ρυθμό και να πάνε το ματς σε χαμηλό τέμπο, δεν θα αρνηθεί να ακολουθήσει την ίδια οδό ο Τίτε, ένας κόουτς που έφτιαξε το όνομα του με νίκες με 1-0 στα χρόνια που ήταν στο τιμόνι της Κορίνθιανς. Στο 1,875 το under 2,25 στην Bet365 δείχνει πιθανό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου