ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«Συμφωνία ψεύδους» από τον Μητσοτάκη στην ΔΕΘ -: Θα εφαρμόσουμε πιστά το Μνημόνιο Τσίπρα


«Συμφωνία ψεύδους» από τον Μητσοτάκη στην ΔΕΘ - Απόλυτη σιωπή για Εθνικά Θέματα και λαθρομετανάστευση: Θα εφαρμόσουμε πιστά το Μνημόνιο Τσίπρα
"Ανέβηκε τελικώς και μίλησε από το βήμα της ΔΕΘ και ο Μητσοτάκης. Εντελώς προβλέψιμα αυτά που είπε, αφού στην ουσία περί των οικονομικών επανέλαβε τα όσα είχε πει στην συνέντευξή του στον Παπαχελά.
Δηλαδή έταξε και υποσχέθηκε πράγματα που δεν πρόκειται να κάνει σε καμία των περιπτώσεων, αποκτώντας έτσι το δικό του «Λεφτά Υπάρχουν». Ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ως υπουργός του Σαμαρά έδινε την εντύπωση ότι χαιρόταν η ψυχή του με κάθε Έλληνα που απέλυε, έφτασε στο σημείο να μιλήσει εναντίον των απολύσεων!
Είναι ασφαλής η πρόβλεψη ότι οι «μειώσεις φόρων» και το «νοικοκύρεμα» του Μητσοτάκη της ΔΕΘ θα γίνουν μειώσεις μισθών και συντάξεων και μαζικές απολύσεις, αν ο Ελληνικός Λαός καταστεί για άλλη μία φορά «κοψοχέρης» και τον ψηφίσει.
Πέραν των οικονομικών, όμως, ο Μητσοτάκης είχε την επιλογή να μιλήσει και για άλλα ζητήματα που «καίνε» τους Έλληνες. Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί είχαμε δημοσιεύσει πρόβλεψη περί του τι ΔΕΝ θα πει ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ και επιβεβαιωθήκαμε 100%!
Αναδημοσιεύουμε την πρόβλεψη που είχαμε κάνει, η οποία πλέον μπορεί να χρησιμεύσει και ως... ρεπορτάζ αν κάποιος αφαιρέσει το «ΘΑ»:
“α) Δεν θα αναλύσει τους λόγους που οδήγησαν στην υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης και του τζαμιού στην Αθήνα και σίγουρα δεν θα θριαμβολογήσει για την προοδευτικότητα του κόμματός του.
β) Δεν θα αναφερθεί στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και στην βαριά σιωπή που έχει επιβληθεί εντός της Νέας Δημοκρατίας.
γ) Θα υποσχεθεί μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, αλλά δεν θα μας πει από που θα προκύψουν τα «ισοδύναμα»
δ) Θα καταγγείλει τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη της κυβερνήσεως Σύριζα, αλλά θα «ξεχάσει» να αναφερθεί στον «παναθηναϊκάκια» και την «παράγκα» της Νέας Δημοκρατίας
ε) Δεν θα κάνει την παραμικρή αναφορά στις συνέπειες του πολυαγαπημένου του μνημονίου, όπως π.χ. η φυγή 400 χιλιάδων νέων Ελλήνων στο εξωτερικό
στ) Δεν θα πει κουβέντα για τα εθνικά θέματα, αφού υπάρχει κοινή γραμμή σιωπής σε αυτά, αφού σε συμφωνία με τον Σύριζα τα έχουν ήδη ξεπουλήσει. Π.χ. ο Μπαν Κι Μουν λέει ότι πλησιάζει η ώρα λύσεως του Κυπριακού και δεν έχει ειπωθεί ούτε λέξη από τους έλληνες πολιτικούς.
ζ) Θα επικαλεστεί γενικόλογα το δόγμα «νόμος και τάξη», αλλά δεν θα αρθρώσει κουβέντα περί συγκεκριμένου σχεδίου για την λαθρομετανάστευση, το «άβατο» των Εξαρχείων και τον κίνδυνο των τζιχαντιστών. Γιατί το «άβατο» έχει τις ευλογίες των αφεντικών για την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής, ενώ το μητσοτακέικο Hot Spot Θερμοπυλών κάνει «Χρυσές Δουλειές»”
Και για όποιον έχει αμφιβολίες για το τι πρόκειται συμβεί, το είπε ο Μητσοτάκης στην συνέντευξή του μετά την ομιλία του στη ΔΕΘ: 
"Είμαστε αξιόπιστοι, φερέγγυοι και δεσμευόμαστε ότι θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και ότι ζητείται στο τρίτο πρόγραμμα."


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου