Παραδοσιακά... ζευγάρια συνεχίζουν να υπάρχουν στην Κρήτη καθώς το έθιμο της “κλεψάς” της νύφης καλά κραττεί.
Λίγες ημέρες μετά το πρώτο περιστατικό του... κατατρεγμένου έρωτα που κινητοποίησε την αστυνομία, χθες βγήκε στο φως μία ακόμα παρόμοια υπόθεση.
Αυτή τη φορά η υπόθεση διαδραματίζεται στο Γεροπόταμο του δήμου Μυλοποτάμου.
Δύο φίλοι, 21 και 26 χρονών, συνεργάστηκαν για να κλέψουν το... αίσθημα του 26χρονου.
Όλα έγιναν στις 24 Φεβρουαρίου, όταν ο 21χρονος συναντήθηκε με την ανήλικη κοπέλα και την παραπλάνησε με σκοπό να την οδηγήσει στον 26χρονο αγαπημένο της.
Η κοπέλα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και πήγαν στο σημείο με τον 26χρονο να την παραλαμβάνει και να φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και μετά από έρευνες εντόπισε τον 21χρονο τον οποίο και συνέλαβε χθες το απόγευμα ενώ ακόμα αναζητείται το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο:
Συνελήφθη, χθες , το απόγευμα σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, 21χρονος ημεδαπός, για συναυτουργία σε εκούσια απαγωγή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, προέκυψε ότι ο 21χρονος, την 24.02.2014, το μεσημέρι, μετέβη σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου αφού παραπλάνησε την ανήλικη ημεδαπή, με σκοπό την παροχή βοήθειας στον 26χρονο, την έπεισε να τον ακολουθήσει, επιβιβάζοντάς την στο Ι.Χ.Ε. όχημά του. Στην συνέχεια, την οδήγησε σε προκαθορισμένο σημείο τοπικής κοινότητας του προαναφερόμενου Δήμου, όπου τους ανέμενε ο 26χρονος, με τον οποίο η ανήλικη διατηρούσε δεσμό και ο οποίος την παρέλαβε και διέφυγαν σε άγνωστη κατεύθυνση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.