ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτη ξεφτίλα Τόσκα και συγκάλυψη του αριστερού παρακράτους: “Μεμονωμένος κακοήθης” ξυλοκόπησε τον Διοικητή της Τροχαίας και όχι αναρχικοί εγκληματίες σύμφωνα με τον αποτυχημένο ΠΡΟ-ΠΟτζή!


       16
Απίστευτη ξεφτίλα Τόσκα και συγκάλυψη του αριστερού παρακράτους: “Μεμονωμένος κακοήθης” ξυλοκόπησε τον Διοικητή της Τροχαίας και όχι αναρχικοί εγκληματίες σύμφωνα με τον αποτυχημένο ΠΡΟ-ΠΟτζή!
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Εντάξει μπορούμε πλέον να αισθανόμαστε ασφαλείς και να κυκλοφορούμε ελεύθερα στην Αθήνα. Τον διοικητή Τροχαίας κύριο Γιώργο Διαμαντόπουλο δεν τον ξυλοκόπησε άγρια, ομάδα αντιεξουσιαστών, αλλά ένα μεμονωμένο πρόσωπο, κάποιος κακοήθης που αποσπάστηκε από την πορεία και του επιτέθηκε.
Αυτά αγαπητοί μου δήλωσε με στόμφο ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟ ΠΟ κύριος Νίκος Τόσκας. Επίσης επέκρινε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την προσπάθεια ανάδειξης επιμέρους ζητημάτων σε μείζονα, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Κατ αρχάς ας γνωρίζει ο κύριος Τόσκας, ότι το να δεχθεί επίθεση και να ξυλοκοπηθεί άγρια εν μέσει οδώ ο διοικητής της Τροχαίας, δεν είναι κάτι επιμέρους και μηδαμινής σημασίας, αλλά κάτι πολύ σοβαρό, που αποδεικνύει την κοινωνική διάλυση, καθώς και την ανικανότητα της Πολιτείας προκειμένου να επιβάλει την τάξη και να προστατεύσει τους ανώτερους λειτουργούς της.
Αλλά πρωτίστως  γεννάται το ερώτημα. Από ποια πηγή ο κύριος αναπληρωτής υπουργός, άντλησε τις παραπάνω πληροφορίες; Μήπως από κάμερες ασφαλείας;; Μήπως από τις διηγήσεις περαστικών ή παρατηρητών του επεισοδίου; Μα ούτε κάμερες υπήρχαν σε εκείνο το σημείο, ούτε διερχόμενοι λόγω του φόβου των επεισοδίων;    
Ειλικρινά δεν είναι απορίας άξιο και δεν προβληματίζει το γεγονός, ότι την Τετάρτη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δημοσίευσε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με την επίθεση στον διευθυντή της Τροχαίας, βάσει της οποίας οι δηλώσεις του κυρίου Τόσκα είναι όμοιες;;;
Ετέρας απορίας άξιο είναι το γεγονός, ότι για πρώτη φορά στα χρονικά οι πομπώδεις και υπερφίαλοι ακροαριστεροί συμμορίτες δεν αυτοβαυκαλίζονται και δεν θριαμβολογούν για την «μεστή επαναστατικότητας» πράξη τους που είναι η άνανδρη επίθεση σε έναν δημόσιο λειτουργό που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε την εργασία του. Εδώ ένα κάδο σκουπιδιών πυρπολούν και την επομένη οι Ιστοσελίδες τους αναρτούν διθυραμβικούς επαναστατικούς λόγους λες και κατόρθωσαν εν μια νυκτί να προκαλέσουν την κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος και να αλλάξουν τις σχέσεις παραγωγής προς όφελος των εργαζομένων.
Ειλικρινά δεν προβληματίζει το γεγονός, ότι άμεσα προέβησαν σε δηλώσεις που αποποιούνται πάσης ευθύνης, όσον αφορά την επίθεση; Όσο λοιπόν και να προσπαθεί ο κύριος Τόσκας σε ρόλο φερέφωνου να μας πείσει ότι ο αστυνομικός διευθυντής κύριος Διαμαντόπουλος δέχθηκε ύπουλη και άνανδρη επίθεση από έναν «κακοήθη», απαντούμε τόσο σε αυτόν, όσο και σε εκείνους που προσπαθούν να προβάλουν μια αντεστραμμένη πραγματικότητα, ότι το ψέμα είναι πολύ χοντροκομμένο και δεν καταπίνεται.
Απλά μετά το συμβάν που δεν ήταν αυτή τη φορά η ρήξη κάποιων υαλοπινάκων ή η πυρπόληση καταστημάτων και κάδων σκουπιδιών ή έστω η συμπλοκή και ο τραυματισμός κάποιου χαμηλόβαθμου αστυνομικού, αλλά ο ξυλοδαρμός του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, τα περιθώρια για συγκάλυψη, αποσιώπηση ή απαξίωση του γεγονότος, είναι μηδαμινά, οπότε οι φανερά αφανείς προστάτες από τη Κουμουνδούρου ή το υπουργείο Δικαιοσύνης όλων αυτών των αλητηρίων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τους τράβηξαν τ’ αυτιά επισημαίνοντάς τους, ότι το παρατράβηξαν και είναι πλέον απαραίτητο για να συνεχίζουν αυτοί να δρουν και να εξυπηρετούν τα διάφορα συμφέροντα της κυβέρνησης και από την άλλη οι προστάτες να συνεχίσουν να τους στηρίζουν, να αποποιηθούν επισήμως τις εγκληματικές ευθύνες που τους καταλογίζονται.
Διαφορετικά μετά τις διαστάσεις που έλαβε αυτό το επεισόδιο, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης θα απαιτούσε από την κυβέρνηση να σπάσει επιτέλους το νοσηρό απόστημα των Εξαρχείων. Διότι εδώ πλέον τέθηκε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή και οι σαλτιμπάγκοι της κυβερνητικής comedia del arte έχουν σε αυτό το σημείο κάποια ευαισθησία, όχι φυσικά για λόγους δικαιοσύνης ή για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά διότι εδώ πλέον πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη θέση και πρέπει να παρέμβουν άμεσα στα λημέρια των ιδεολογικών τους συντρόφων. Εκτός φυσικά και αν ο τραυματισθείς ή ο νεκρός είναι Χρυσαυγίτης, οπότε εδώ κανείς δεν πρόκειται να πράξει τίποτα, ούτε καν να καταγγείλει την πράξη.
Ζωντανό παράδειγμα η άγρια δολοφονία των δυο Συναγωνιστών μας τον Νοέμβριο του 2013. Σύσσωμη η αριστερά όχι μόνο δεν καταδίκασε την τρομοκρατική πράξη, αλλά και σιωπηρώς την επιδοκίμασε, ενώ η τότε αστική κυβέρνηση βιάστηκε σε ένα χρόνο να κλείσει τον φάκελλο, αφήνοντας τον ακροαριστερό δολοφόνο να περιφέρεται ελεύθερος. Αυτά λοιπόν με τον κύριο Τόσκα, η εναγώνια προσπάθεια συγκάλυψης των συμμοριτών των Εξαρχείων είναι τόσο πασιφανής και κραυγαλέα, όσο γνωστές πλέον είναι οι σχέσεις και οι επαφές στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί τους.
Τελειώνοντας θα δηλώσουμε μια ακόμη φορά, ότι τον οχετό των Εξαρχείων, μόνο μια κυβέρνηση θα μπορέσει να καθαρίσει ξαναδίνοντας στην περιοχή την παλιά της αίγλη. και αυτή είναι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου