ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Συνάντηση Αγγελόπουλων με Σπανούλη για την ανανέωση

 Ο Βασίλης Σπανούλης τα λέει αυτή την ώρα με τους Αγγελόπουλους για το θέμα του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό.


Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου (στην Πλατεία Κλαυθμώνος) και συζητά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.
Το ραντεβού ήταν πιθανό να γίνει Δευτέρα, αλλά οι τρεις άνδρες αποφάσισαν να τα πουν Κυριακή βράδυ για το μεγάλο θέμα που απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας και ουσιαστικά θα κρίνει την πορεία των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.
Οπως είχαμε γράψει, ο Σπανούλης πήγε στο ραντεβού χωρίς τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι θα προταθεί στον "Σπαν" μια μικρή μείωση από τα 2εκ (συν εφορία στα 3,4) για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει δίπλα του ένα καλό παίκτη με αρμοδιότητες σημαντικές.
Οι εμφανίσεις όμως του αρχηγού του και η λατρεία του κόσμου μετά τα ντέρμπι δεν αποκλείεται να τον οδηγήσουν να ξεκαθαρίσει ότι θέλει 3ετές συμβόλαιο και με ίδιες απολαβές. Κανείς δεν είναι στο μυαλό του. Μπορεί να ζητήσει ίδιο συμβόλαιο, μπορεί να βάλει πλάτη ή μπορεί να αυξήσει 2-3 εκ η ελληνική ομάδα το μπάτζετ της, καθώς την νέα σεζόν η Ευρωλίγκα θα είναι ακόμα πιο επίπονη με το νέο σύστημα και θα θέλει ακόμα μεγαλύτερο και σε βάθος και ποιότητα ρόστερ.
Τελευταία έχει ακουστεί και το σενάριο να προταθεί από πλευράς Ολυμπιακού συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με το τρίτο έτος να μένει ανοιχτό όσον αφορά στο αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ως παίκτης ή από άλλο πόστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου