ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

“Σεφτέ” η Εθνική με γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)


 

ellas

Η Ελλάδα εμφάνισε δυο πρόσωπα, ωστόσο πήρε την πρώτη νίκη με τον Μ.Σκίμπε στον πάγκο (2-1 το Μαυροβούνιο).Γκολάρες από Τζαβέλλα – Καρέλη, ξεχώρισαν Μανωλάς – Φορτούνης.
ANAΛΥΤΙΚΑ:
Η Εθνική Ελλάδας, παρουσιάζοντας ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια της με Λουξεμβούργο και Τουρκία, επικράτησε με 2-1 του Μαυροβουνίου στο “Γ. Καραϊσκάκης” και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει των αγώνων για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2018.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο, βέβαια, χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά, ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά.
Ο αγώνας:
Η “γαλανόλευκη” μπήκε πολύ δυνατά στη αναμέτρηση και δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 7′, όταν ο Σταφυλίδης έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και βρήκε ολομόναχο τον Μήτρογλου στο σημείο του πέναλτι, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς δεν έβαλε καλά το πόδι του.
Στο 14′ ο Μάνταλος έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Φορτούνη κι αυτός στον Πέτσο, ο οποίος σούταρε δυνατά, αλλά ο Μιγιάτοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με την Εθνική μας ομάδα να χάνει μόνο μία καλή ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 34′ ο Μήτρογλου “χόρεψε” τους αμυντικούς του Μαυροβουνίου, σούταρε δυνατά, αλλά ο Μιγιάτοβιτς έδιωξε και πάλι σε κόρνερ.
Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο επιθετικός της Μπενφίκα, το κατάφερε ο Τζαβέλλας στο 54′. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα με μία τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όμως, δεν χάρηκε για πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα το Μαυροβούνιο έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσια.
Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Τομάσεβιτς κέρδισε στον αέρα την ελληνική άμυνα και με κεφαλιά ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο η “γαλανόλευκη” δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 63′ ο Φορτούνης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Καρέλη, ο οποίος με ιδανικό πλασέ χάρισε εκ νέου το προβάδισμα στην Εθνική μας.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, το Μαυροβούνιο πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Ορέστης Καρνέζης ήταν εξαιρετικός και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να παραβιάσουν την εστία του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έσωσε την Εθνική από την ισοφάριση στο 80′, αποκρούοντας σουτ του Τσβέροτιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου