ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ηλικιωμένος σε Tράπεζα στο Π.Φάληρο τους άφησε όλους ΑΦΩΝΟΥΣ!

tameio-trapeza-300x188


Το περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη σε υποκατάστημα τράπεζας του Παλαιού Φαλήρου
Δευτέρα πρωί και το υποκατάστημα της τράπεζας στο Παλαιό Φάληρο έχει τεράστια ουρά που φτάνει σχεδόν μέχρι έξω. Ξαφνικά στην ουρά στήνεται ένας ηλικιωμένος  αφού προηγουμένως έλαβε το χαρτάκι αρίθμησης.
Μέχρι εδώ όλα καλά, ο πρώτος στην ουρά πλησιάζει το γκισέ για να πληρώσει λογαριασμούς, τότε βγάζει από το πορτοφόλι του ένα 500άρικο και κάνει κίνηση να το δώσει στην ταμία.
Ο ηλικιωμένος αφήνει την σειρά και «εκτοξεύεται»΄στο γκισέ ακριβώς δίπλα στον πελάτη με το 500ευρω.Ο ηλικιωμένος απλώνει το χέρι πάνω στο γκισέ,ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν η ταμίας εισέπραξε το χαρτονόμισμα.Ο πελάτης και η ταμίας σαστίζουν, ενώ όσοι παρακολουθούν το σκηνικό μένουν άφωνοι.
Ο ηλικωμένος λέει δυνατά:Καλά,500άρικο ήταν αυτό; Nαι,του απαντάνε ο πελάτης και η ταμίας.Αληθινό ρωτάει ο ηλικιωμένος;;; Ναι του απαντάνε ξανά και οι δύο.Πω πω,πρώτη φορά βλέπω στην ζωή μου,λέει ο γέροντας και ήθελα τουλάχιστον να το ακουμπήσω..
Η ταμίας χαμογελάει και ο πελάτης απαντάει στον γέροντα,κι εγώ για λίγο το ακούμπησα,πριν λίγο το πήρα και τώρα μόλις το έδωσα..!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου