ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Έρχονταν από τη Βουλγαρία φορτωμένοι με λαθραία βενζίνη

Έρχονταν από τη Βουλγαρία φορτωμένοι με λαθραία βενζίνη


Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν τρία δοχεία με συνολικά 37 λίτρα βενζίνης τα οποία δεν δήλωσαν οι επιβάτες, για να μην καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους και δασμούς
Δίνει και παίρνει η λαθραία εισαγωγή προϊόντων από τη φθηνή αγορά της Βουλγαρίας, αλλά οι ελληνικές αστυνομικές αρχές αγρυπνούν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας. Έτσι, οι άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν δυο Έλληνες που προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα με το αυτοκίνητό τους φορτωμένο με λαθραία... καύσιμα!



Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που ερχόταν από τη Βουλγαρία, βρέθηκαν στο εσωτερικό τρία δοχεία με συνολικά 37 λίτρα βενζίνης τα οποία δεν δήλωσαν οι επιβάτες ηλικίας 61 και 57 χρόνων για να μην καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους και δασμούς! Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ η... βουλγάρικη βενζίνη κατασχέθηκε.

*** Παρά τις αδιάκοπες έρευνες συνεχίζεται και η διακίνηση λαθραίων τσιγάρων σε όλη τη χώρα. Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 32χρονος Πακιστανός όταν στο μοτοποδήλατο που οδηγούσε οι αστυνομικοί βρήκαν 203 πακέτα χωρίς την ενδεικτική ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκαν και άλλα 630 πακέτα με λαθραία τσιγάρα τα οποία  κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου