ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

«Στραματσόνι φύγε, Αλαφούζε βάλε λεφτά» (upd)

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί ώστε να διαμαρτυρηθεί για την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Τo SentraGoal.gr βρέθηκε στο Κορωπί και σας μετέφερε τις εξελίξεις.
Περίσσότεροι από 200 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυκτα στο προπονητήριο της ομάδας αναμένοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να διαμαρτυρηθούν.
Ωστόσο από την ομάδα αποφασίστηκε οι παίκτες να πάνε στα σπίτια τους με ταξί δίχως να περάσουν από τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, όπου εν τέλει βρέθηκαν ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι Λέτο και Ζέκα.
Ενώ τα πράγματα στην αρχή έμοιαζαν ήρεμα, η παρουσία τους όξυνε τα πνέυαματα με τον κόσμο να ζητά να φύγει ο Στραματσόνι από την ομάδα και τον Αλαφούζο να πάρει αποφάσεις.
Ο Ιταλός βρέθηκε στο επίκετρο καθώς οι οπαδοί ζητούσαν την άμεση απομάκρυνσή του και φρόντισαν να του το κάνουν γνωστό. Μάλιστα όταν εμφανίστηκαν και οι παίκτες υπήρξαν στιγμές έντασεις και κάποιοι προπηλακισμοί που ευτυχώς δεν είχαν συνέχεια.
Επίσης υπήρξε ενταση και με τον Παναγόπουλο, στον οποίο απευθύνθηκαν με διαφόρους χαρακτηρισμούς. Μάλιστα ο ίδιος έδειξε να ενοχλήθηκε και αποχώρησε.
'Δώσε ότι έδωσες για την άδεια του ΣΚΑΪ'
Απευθυνόμενοι προς τον Αλαφούζο του τόνισαν: 'Δεσμεύσου πως θα πάρεις αποφάσεις. Να στελεχώσεις την ομάδα με ικανούς ανθρώπους. Όπως πήρες την άδεια για το κανάλι, να δώσεις τα ίδια λεφτα και στον Παναθηναϊκό και να τον κάνεις πρωταθλητή. Ο ΣΚΑΪ είναι μικρό μέγεθος μπροστά στον Παναθηναϊκό. Πάρε τώρα αποφάσεις, δεν υπάρχει αύριο'.
Έξαλλοι με τους παίκτες
Στο επίκεντρο βρέθηκαν φυσικά οι παίκτες με τον κόσμο να αντιδρά όταν ο Αλαφούζος είπε πως προσπάθησαν. Μάλισατ του έδειξαν ένα βίντεο με τον Ιμπάρμπο να χορεύει την προηγούμενη του αγώνα, ζητώντας να παρθούν άμεσα μέτρα και να πέσουν πρόστιμα. 'Να φύγουν όλοι. Δεν ξέρουν σε ποια ομάδα βρίσκονται' ακούστηκε χαρακτηριστικά.
Όταν τα πράγματα ηρέμησαν, ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας προς τον κόσμο είπε μεταξύ άλλων: 'Κάνω ό,τι μπορώ. Πρέπει να ηρεμήσουνε και να είστε δίπλα στην ομάδα. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή και πρέπει να τη χειριστούμε σωστά προς όφελος της ομάδας'.
Εξηγήσεις Στραματσόνι, νέα ένταση και στήριξη Αλαφούζου
Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στον κόσμο αναλύοντας και το πλάνο του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ωστόσο τα όσα είπε εξόργισαν περισσότερο τον κόσμο που ζήτησε την απομάκρυνσή του.
Σε εκείνο το σημείο ο Γιάννης Αλαφούζος σημείωσε πως δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις εν θερμώ και δεσμεύθηκε πως θα είναι δίπλα στην ομάδα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι αποφασισμένος να στηρίξει μέχρι τέλους τον Ιταλό τεχνικό, έστω και αν όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν μετά από τη διακοπή αλλά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Κόσμος της ομάδας παρέμεινε στο χώρο αν και οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει και μετά από τις 2 τα ξημερώματα με τον Αλαφούζο να λέει μάλιστα χαρακτηριστικά πως 'μέχρι εδώ αντέχω' λόγω ώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου