ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Τριπλή διάψευση από τους ερυθρόλευκους

Όπως σας έχουμε επισημάνει στο RedPlanet.gr το προηγούμενο διάστημα, επίκειται μέσα στις ημέρες του Πάσχα μία σύσκεψη κορυφής μεταγραφικού περιεχομένου προκειμένου να καθοριστεί το πλάνο και το πώς θα κινηθεί ο σύλλογος το προσεχές καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό επανέλαβαν και το απόγευμα της Δευτέρας (30/3) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως υπάρχει θέμα με τους Αντρέ Αγιού (26άχρονος εξτρέμ της Μαρσέιγ), Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ (30άχρονος Γάλλος επιθετικός της Μαρσέιγ) και Φιλίπ Μεξές (33άχρονος Γάλλος στόπερ της Μίλαν), ή οποιοδήποτε άλλο όνομα που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στον Τύπο. Να σημειωθεί, πάντως, πως τα συμβόλαια και των τριών ποδοσφαιριστών (Α. Αγιού, Ζινιάκ, Μεξές) ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, η διοίκηση του Ολυμπιακού επισημαίνει πως έχει ενημερώσει τον κόσμο της ότι εκκρεμεί μία μεταγραφική σύσκεψη τις επόμενες ημέρες, όπου ο προπονητής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους, θα ορίσουν στόχους. "Μέχρι αυτήν τη σύσκεψη, δεν υπάρχει κανένα μεταγραφικό θέμα" τόνιζαν με νόημα οι ερυθρόλευκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου