ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η κόρη άδειασε το χρηματοκιβώτιο από τον οικογενειακό θησαυρό και έφυγε στο εξωτερικό με τον σύντροφό της


Στην δίνη μιας πολύ σοβαρής υπόθεσης βρίσκεται γνωστή οικογένεια επιχειρηματιών της Ρόδου από το βράδυ της Δευτέρας, όταν ανακάλυψαν ότι το χρηματοκιβώτιο που είχαν στην πολυτελή μονοκατοικία όπου διέμεναν, ήταν εντελώς άδειο από το πολύτιμο περιεχόμενό του.
Στο χρηματοκιβώτιο φυλασσόταν μια ολόκληρη περιουσία σε μετρητά, πανάκριβα κοσμήματα, μετοχές και ομόλογα. Ο θησαυρός του χρηματοκιβωτίου εκλάπη από την κόρη της οικογένειας, η οποία είναι διαζευγμένη και τους τελευταίους 6 μήνες συζούσε με αλλοδαπό από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. Διέμενε μάλιστα στο ίδιο σπίτι με τους γονείς της, στο ρετιρέ της μονοκατοικίας και όπως έλεγε στους γονείς της, σύντομα θα προχωρούσε σε γάμο με τον σύντροφό της, από τον οποίο όπως φαίνεται δεν μπορούσε να αποδεσμευτεί, λόγω της στενής αισθηματικής σχέσης που είχαν αναπτύξει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Rodosalarm, ο γάμος της 32χρονης κόρης της οικογένειας με τον 30χρονο αλλοδαπό, κανονιζόταν για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ρόδος: Η κόρη άδειασε το χρηματοκιβώτιο από τον οικογενειακό θησαυρό και έφυγε στο εξωτερικό με τον σύντροφό της

Εξαιτίας αυτής της σχέσης, το κλίμα στην οικογένεια είχε γίνει πολύ βαρύ και συχνοί ήταν οι διαξιφισμοί και των γονιών με την κόρη τους και τον σύντροφό της.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι έφυγε την Κυριακή το βράδυ από τη Ρόδο, χωρίς να πουν τον προορισμό τους, και όπως είπαν θα επέστρεφαν σε λίγες μέρες.
Η αποκάλυψη του άδειου χρηματοκιβωτίου έγινε την Δευτέρα το απόγευμα, όταν η μητέρα της 32χρονης χρειάστηκε κάποια κοσμήματά της για να πάει σε μια κοινωνική εκδήλωση.
Τόσο η σύζυγος όσο και ο άνδρας της υποψιάστηκαν αμέσως ότι τον θησαυρό του χρηματοκιβωτίου τον πήρε μαζί της η κόρη τους. Άλλωστε ήταν η μόνη που γνώριζε τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου, αφού σ’ αυτό φύλασσε και τα δικά της κοσμήματα.
Οι γονείς προσπάθησαν να επικοινωνήσουν από τη Δευτέρα βράδυ μαζί της, αλλά το κινητό τηλέφωνό της ήταν κλειστό. Τελικά απάντησε την Τετάρτη το βράδυ και είπε στη μητέρα της ότι βρίσκεται με το σύντροφό της στο εξωτερικό και παραδέχθηκε ότι πήρε μαζί της τα χρήματα, τα κοσμήματα, τις μετοχές και τα ομόλογα, διότι, όπως είπε, είναι προίκα της και πως αντιστοιχούν σε ένα μικρό μόνο μερίδιο από τα δικαιώματά της στις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Τα μετρητά που πήρε μαζί της η 32χρονη ανέρχονται σε 80.000 ευρώ, ενώ η αξία των κοσμημάτων υπολογίζεται στις 120.000 ευρώ – δεν είναι ακριβής η αξία των μετοχών και των ομολόγων.
Rodosalarm

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου