ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ακτινογραφία μπάσκετ Κυριακής



Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής από Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία.


800. ΜΑΝΡΕΣΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας η Μανρέσα, κέρδισε μόνο την Ανδόρρα (1-4) ενώ στα υπόλοιπα ματς ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά πόντων (16+ πόντοι διαφορά). Σαφώς καλύτερη ομάδα η Μπιλμπάο που ηττήθηκε μόνο στο ντέρμπι των Βάσκων εκτός έδρας με την Κούτσα Λαμποράλ, προβάδισμα στο -6 (1,90) στην Bet365.
801. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Αν δεν υπάρξει κάποια θεματική βελτίωση της Σεβίλλης στην άμυνα (δέχεται μέσο όρο 90 πόντους ανά ματς) δύσκολα θα τη γλιτώσει, ουραγός μέχρι στιγμής αφού ηττήθηκε σε όλα (0-5). Όπως πάντα μπορούμε να ποντάρουμε στο εναλλακτικό over 79,5 πόντων της Σαραγόσα (1,75/Stoiximan) από το χάντικαπ που είναι πιο επίφοβο.
802. ΜΟΥΡΘΙΑ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Το απόλυτο στις νίκες έχει η Μούρθια στην έδρα της (2-0) σκοράροντας μάλιστα αρκετά (85 πόντους με Βαλένθια και 98 με Σεβίλλη), καλή σκέψη το over 153,5 με την Εστουδιάντες να μπορεί να συνεισφέρει και αυτή σε ένα υψηλό σκορ.
803. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ - ΡΕΑΛ
Μαχητική και παλικαρίσια εμφάνιση και με την Εστουδιάντες εκτός έδρας για την Φουενλαμπράδα που μόνο στην πρεμιέρα ηττήθηκε εύκολα από τη Μπιλμπάο. Η Ρεάλ σε ένα ακόμα επιθετικό κρεσέντο υπέταξε και την Σάσαρι για την Ευρωλίγκα ενώ στην ACB έρχεται από εύκολη νίκη (90-71) κόντρα στη Βαλένθια. Δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο η Ρεάλ αλλά το -17,5 είναι πολύ υψηλό, εναλλακτική επιλογή το over 89,5 πόντων της το οποίο ξεπέρασε έστω και οριακά σε 4/5 παιχνίδια της.
804. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΚΟΥΤΣΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Ελαφρώς ανώτερη σαν ομάδα η Κούτσα Λαμποράλ, αξιόμαχος αντίπαλος και η Γκραν Κανάρια ειδικά μπροστά στον κόσμο της. Αξίζουν σε αποδόσεις αουτσάιντερ οι Βάσκοι, προτιμότερη επιλογή όμως η νίκη τους με 1-10 πόντους που βγάζει 2,88 στον Stoiximan.
805. ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939 - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Σπουδαία νίκη για τη Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα όπου κέρδισε μέσα στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε (78-80), στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από ήττα σοκ με τη Μπανταλόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», σίγουρα θέλει να δώσει απαντήσεις και μπορεί να επιβεβαιώσει και το -10,5 χάντικαπ.
807. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΓΟΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

2η σερί εντυπωσιακή νίκη του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, επόμενο θύμα η Αρμάνι που δέχτηκε και αυτή σωρεία τριπόντων. Προτού κατακρίνουμε όμως τον Ιβάνοβιτς γι' αυτή την τακτική πρέπει να επισημανθεί ότι τα περισσότερα από αυτά βγήκαν από το επιθετικό σύστημα με καλή κυκλοφορία και την ίδια ώρα στην άμυνα οι πράσινοι μασούσαν σίδερα. Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που ξέρει να σκοράρει, αν οι γηπεδούχοι χαλαρώσουν λίγο το over 151,5 μπορεί να επιβεβαιωθεί με άνεση.

808. ΑΛΜΠΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Μπάγερν σίγουρα έχει καλύτερο υλικό αλλά η Άλμπα διαθέτει τρομερή έδρα και το απέδειξε και στο μεταξύ τους ματς για το Λιγκ Καπ επικρατώντας με 76-68. Σε αποδόσεις φαβορί όμως δεν θα πάρουμε τους γηπεδούχους, σίγουρα προτιμότερο το over 160,5 με την Μπάγερν παραδοσιακά να μη παίζει άμυνα στο εγχώριο πρωτάθλημα.

809. ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ - ΟΥΛΜ

Απαράδεκτη εμφάνιση η Ουλμ κόντρα στους Φοίνιξ Χάγκεν, προσπάθησε να μη παίξει στον ρυθμό των φιλοξενούμενων επιλέγοντας 20άρες επιθέσεις και το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει από την 1η περίοδο το ματς σκοράροντας συνολικά 74 πόντους, τους λιγότερους που έχουν επιτευχθεί φέτος κόντρα σε αυτή την ομάδα. Αν δεν κάνουν το ίδιο λάθος κόντρα στην επίσης γρήγορη Τούμπινγκεν το over 167,5 έχει τύχη αλλά σίγουρα όχι σε τόσο υψηλά όρια.

810. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΤΡΙΕΡ


3 σερί ήττες η Φρανκφούρτη στη Γερμανία, όλες όμως εκτός έδρας με την ίδια διαφορά 9 πόντων που φανερώνει ταυτόχρονα και την αδυναμία της αλλά και τη μαχητικότητά της. Τώρα που επιστρέφει στην έδρα της κόντρα σε έναν ιδανικό αντίπαλο όπως η Τρίερ του 2-5 με βαριά ήττα ακόμη και στη νεοφώτιστη Κράϊλσχαϊμ το -4,5 φαντάζει μάλλον ως δώρο για τους γηπεδούχους.
811. ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ
Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Μπανταλόνα που έφυγε νικήτρια από την έδρα της Μπαρτσελόνα, είχε προειδοποιήσει για τις διαθέσεις της και με την πολύ οριακή ήττα στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ. Με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται άλλη μία πρωτοκλασάτη ομάδα της Ισπανίας την Ουνικάχα Μάλαγα που ηττήθηκε στη Ρωσία από την ΤΣΣΚΑ με 10 πόντους διαφορά. Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση με το -3,5 σίγουρα να είναι προς αποφυγήν.
819. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΜΠΡΑΝΤΟΡΙΟ
Με 19 πόντους διαφορά έχασε η Ομπραντόριο εντός έδρας από την Τενερίφη, πολύ ασταθής παρουσιάζεται μέχρι στιγμής με τη Βαλένθια να θέλει να ξεπεράσει την βαριά ήττα από τη Ρεάλ, το -13,5 χάντικαπ όμως είναι τσιμπημένο και δεν θα μας απασχολήσει.

820. ΒΟΝΝΗ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Ομάδα έδρας η Βόννη, 4-2 το φετινό της ρεκόρ σε Γερμανία και Eurocup στο γήπεδό της, στα 4 τελευταία έχει πετύχει ισάριθμες νίκες και μάλιστα επί καλώς ομάδων όπως η Ισπανική Σαραγόσα ή η πάντα επικίνδυνη Αρτλάντ (99-77). Η Μπάμπεργκ πάντως των 5 συνεχόμενων νικών στη Μπουντεσλίγκα και των τριών συνεχόμενων επί της Βόννης δεν είναι η καλύτερη ομάδα για κόντρα παρά το γεγονός ότι το +4,5 των γηπεδούχων μοιάζει αρκετά ελκυστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου