ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ακτινογραφία Ευρωλίγκα Παρασκευής




Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα της Παρασκευής.


744. ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεύτερη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό που ήδη μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει να μην έχει απώλειες στη Λιθουανία απέναντι στη Νεπτούνας. Αρκεί φυσικά να μην υποτιμήσουν την ομάδα που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα τον Ερυθρό Αστέρα και έκανε το 1-1. Στη δωδεκάδα ο Ντάρντεν, αμφίβολος με ενοχλήσεις ο Πέτγουεϊ για τους «ερυθρόλευκους», στους 9,5 πόντους το χάντικαπ που ίσως είναι και πολλοί μιας και οι Λιθουανοί παίζουν, τρέχουν και σκοράρουν με άγνοια κινδύνου. Καλύτερη επιλογή η νίκη του Ολυμπιακού από 1-10 πόντους, ενδεχόμενο που προσφέρεται από τον Stoiximan συνδυαστικά σε απόδοση 2,37.
745. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Παιχνίδι ανάμεσα σε μία εκ των πιο αδύναμων ομάδων στη διοργάνωση και σε ένα εκ των φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος. 0-2 η μεν, 2-0 η δε, όλα εξαρτώνται από τις ορέξεις της παρέας του Τεόντοσιτς. Μερικά «ψιλά» ίσως στο 21+ των Ρώσων στο αρκετά δελεαστικό 3,20 στον Stoiximan.
746. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΙΛΑΝΟ
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, ακόμα κι αν είμαστε στην τρίτη μόλις αγωνιστική. Η Μπάγερν εφόσον θέλει να έχει ελπίδες για πρόκριση στο Τop-16 θα πρέπει να μην έχει απώλειες στην έδρα της ώστε να προσπεράσει άλλη μία ομάδα πλην της πιο αδύναμης του ομίλου (Τούροβ). Μία εξ' αυτών είναι και το Μιλάνο που, όμως, βρίσκεται ήδη σε προβλήματα εξαιτίας του άσχημου ξεκινήματός της στη διοργάνωση (0-2). Οι Ιταλοί διαθέτουν σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά η αλλαγή παικτών-κλειδιά στο ρόστερ τους ακόμα δεν τους έχει δώσει ρυθμό. Από την άλλη η απουσία του Ντιλέινι σε σχέση με πέρσι είναι εμφανής στην Μπάγερν, όπως φάνηκε χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού της την περασμένη εβδομάδα, στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται, με την πίεση φυσικά να την έχει το Μιλάνο υπό το φάσμα του 0-3. Αρκετά υψηλό το 2,65 που προσφέρει ο Stoiximan για τη νίκη των φιλοξενούμενων.
747. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Ιδιαίτερο παιχνίδι για Λαμποράλ και Γαλατάσαραϊ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1 μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Περίεργος ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουν οι Τούρκοι με τους μισούς παίκτες να είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Ο Νόλαν Σμιθ ήδη αποχαιρέτησε ενώ φαίνεται ότι θα τον ακολουθήσουν και άλλοι. Η Λαμποράλ από την άλλη έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της ACB απέναντι στην Μπιλμπάο αλλά και πάλι δείχνει ότι δεν πατάει καλά. Στη λογική αυτή έγινε και η τελευταία μεταγραφική κίνηση των Βάσκων, με τον Σάσα Βούγιασιτς να συνεχίζει τη «βόλτα» του ανάμεσα σε ΝΒΑ και Ευρώπη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το 2,55 στο διπλό θα είχε τρομερή αξία αλλά τα προβλήματα των Τούρκων μας αναγκάζουν να πάμε πάσο.
748. ΜΑΛΑΓΑ-ΛΙΜΟΖ
Το τρένο που ακούει στο όνομα Μάλαγα συνεχίζει την αήττητη πορεία της, έχοντας φτάσει ήδη τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Φυσικά στο τελευταίο της παιχνίδι στη διοργάνωση χρειάστηκε να έχει την τύχη με το μέρος της (συν τις αυτοκτονικές τάσεις της Άλμπα) και πήρε τη νίκη στο… μηδέν χάρη στο τρίποντο του Βασιλειάδη (https://www.youtube.com/watch?v=XXLXXSt3dhA). Η Λιμόζ δείχνει να «χάνεται» εκτός έδρας, πληρώνοντας κυρίως την απειρία της, αλλά δεν είναι κακή ομάδα μιας και σκοράρει πολύ εύκολα (84,8 πόντους μ.ο. στα τελευταία έξι παιχνίδια). Δύσκολο να κοντράρεις μία ομάδα που βρίσκεται σε οίστρο, αλλά από τη μία η απουσία του Βάσκεθ που έσπασε τη μύτη του, από την άλλη το πάθος που βγάζουν οι Γάλλοι μας οδηγούν στο +9,5 (1,93/Stoiximan).


749. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΟΥΡΟΒ ΖΓΚΟΡΖΕΛΕΚ

Αήττητη μέσα στον Οκτώβριο η Μπαρτσελόνα που αρχίζει και βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά, απόρροια των μεγάλων αλλαγών στο ρόστερ της. Αν εξαιρεθεί το παιχνίδι με την Μπάγερν στη Βαρκελώνη, οι Καταλανοί έχουν επιβληθεί με διψήφιες διαφορές πόντων των αντιπάλων τους. Η Τούροβ αντιθέτως σίγουρα τα έχει με την τύχη της για τον όμιλο που έχει «μπλέξει», μετρώντας ήδη 0/2 και πηγαίνοντας… ολοταχώς για το 0-3. Υψηλό, ωστόσο, το χάντικαπ των 21,5 πόντων, μιας και λογικά ο Πασκουάλ θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς. Είναι και αργά το παιχνίδι… αποχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου