ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΥ: ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ !

 ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ, ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ” κ. ΚΙΚΙΛΙΑ;




Ιδιαίτερα περήφανοι πρέπει να είναι οι 34 άνδρες της Αστυνομίας που συμμετείχαν στην ομάδα που αναστάτωσε (με “ποικίλους” τρόπους) έναν ολόκληρο καταυλισμό Ρομά στη Ρόδο, καθώς ανακάλυψαν λειτουργώντας, σύμφωνα με την υπηρεσιακή ορολογία, “στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για τη διαχείριση της εγκληματικότητας, την πρόληψη και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών”, τέσσερις ολόκληρες τροχαίες παραβάσεις !!!
Στην επιχείρηση, η όποια σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, συμμετείχαν 34 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Τάξης, Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε., Ο.Ε.Π.Τ.Α., ΔΙ.ΑΣ.).
Διατέθηκαν 13 περιπολικά οχήματα (επιβατικά-δίκυκλα) με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό, καθώς και δύο αστυνομικοί σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών, όπλων και εκρηκτικών. (!!!) 
Η επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπου της Εισαγγελικής Αρχής Ρόδου, είχε στόχο όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη, ασφάλεια, τροχαία κ.λπ.) και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκειά της:
- ελέγχθηκαν 47 άτομα, 12 χώροι διαμονής (παραπήγματα) και 10 οχήματα
- προσήχθησαν δύο άνδρες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου
Εύγε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στον κ. Κικίλια προσωπικά, εύγε σε όλη την ιεραρχία αλλά και στις Τοπικές Αστυνομικές Αρχές (των αστυνομικών σκύλων μη εξαιρουμένων), που για άλλη μια φορά παίρνουν τα γαλόνια τους με βάρβαρες επιθέσεις εναντίον των πιο φτωχών στρωμάτων του Ελληνικού Λαού.
Εύγε σε όλους όσοι έστησαν για μια ακόμη φορά ένα τσίρκο το οποίο ουδείς γνωρίζει πόσο κόστισε, για να διαπιστώσουν τελικά “τέσσερις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. που αφορούσαν ανασφάλιστα οχήματα” !
ΣΣ. Ο συντάκτης του άρθρου αρνείται να αναπαράγει μέσω φωτογραφιών την ασχήμια και βαρβαρότητα αυτού του Κράτους, προτιμώντας να δείξει το πανέμορφο χαμόγελο μιας νεαρής τσιγγανοπούλας με πεντακάθαρα μάτια, που αν κάποιοι έχουν την ελάχιστη συναίσθηση της αθλιότητάς τους, θάπρεπε να ντρέπονται να αντικρύσουν. Και αυτό το πανέμορφο χαμόγελο και αυτά τα πεντακάθαρα μάτια, ας γίνουν οι Ερινύες τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου