ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ολυμπιακός: Aνατροπή με Πουλίδο

Ολυμπιακός: Aνατροπή με Πουλίδο
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μεξικανός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Τίγκρες.

Θέμα των ημερών είναι για τους «ερυθρόλευκους» η απόκτηση του διεθνή επιθετικού. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο, η εμπλοκή της Τίγκρες έχει… φρενάρει τη μεταγραφή
Η ομάδα του Μεξικό υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και δεν μένει ελεύθερος, όπως είχαν ενημερωθεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πλευρά του Άλαν Πουλίδο. Μάλιστα, προ ημερών, ο επίσημος ατζέντης του παίκτη τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία, μια και δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο.
Όπως όλα δείχνουν, το πράγμα αρχίζει και… μπερδεύεται περισσότερο, μια και ο Άλαν Πουλίδο, σε δηλώσεις του στα Μέσα της πατρίδας του, τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην Τίγκρες και είναι σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο!
«Ελπίζω και ναι, νομίζω ότι όλα είναι σε μία καλή διαδικασία (σ.σ. για να μείνει)», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για το μέλλον του, κατά την αναχώρησή του από το Μοντερέι για την πρωτεύουσα του Μεξικό, όταν… περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους.
Μέχρι στιγμής, ουδείς μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά αν η τοποθέτηση του διεθνή άσου ήταν ένα… τρικ για να ηρεμήσουν τα… πνεύματα με την Τίγκρες ή αποφάσισε να μείνει στην μεξικανική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου