ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΚΙΑΔΑ- ΣΚΑΛΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ: “ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.”

Σκιαδά Κατερίνα



ΣΚΙΑΔΑ – ΣΚΑΛΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
του Νικολάου και της Αναστασίας
Γεννήθηκα το Μάρτιο 1980 και μεγάλωσα στην Αγία Τριάδα, είμαι παντρεμένη με τον επίσης συντοπίτη μας, από τη Νέα Τίρυνθα, Τάσο Σκαλίδη και έχουμε ένα αγοράκι, τον δίχρονο Θοδωρή.
Στην εφηβεία, η ανάγκη για ενσωμάτωσή μου στα κοινά, σχολικά και εξωσχολικά, καθώς και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, με ώθησε να συμμετέχω, επί σειρά ετών, στην οργάνωση και λειτουργία αθλητικών Συλλόγων γυναικείου Μπάσκετ. Στην συνέχεια, αποφοιτώντας από την σχολή διαιτητών της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε.), συμμετείχα στις αντίστοιχες διοργανώσεις ως διαιτητής.
Ακολούθησα σπουδές στην πληροφορική (πτυχιούχος προγραμματισμού και πτυχίο Ειδικού εφαρμογών πληροφορικής) και εργάζομαι τα τελευταία 14 χρόνια στον χώρο της Υγείας, έχοντας, παράλληλα, καθήκοντα Εκτελεστικής Γραμματέως Νομικής Υπηρεσίας Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.).
Από το 2010, με την τιμή που μου έκαναν οι συντοπίτες μου εκλέγοντας με πρώτη σε ψήφους, διατελώ, έως και σήμερα, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλίου, μεριμνώντας πάντα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινότητας, παλεύοντας για την διευκόλυνση της καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής και διοργανώνοντας, με την συνεργασία λοιπών τοπικών παραγόντων και Συλλόγων, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.
Οραματίζομαι ως νέα στην πολιτική, με την πνοή του ενεργού και δραστήριου πολίτη αλλά και με την ευαισθησία της γυναίκας και της μητέρας, έναν Δήμο ανθρώπινο, με κοινωνικό χαρακτήρα και προσήλωση στις ανάγκες όλων μας.
Με ζήλο και υπευθυνότητα, διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας, για να αγωνιστώ από θέση ευθύνης για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου