ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Επανέρχεται η Νάπολι για Μανωλά


  •   

Η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα του Κώστα Μανωλά, αφού ο κεντρικός αμυντικός ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ερυθρόλευκης άμυνας και όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες έχουν το όνομά του σημειώμένο στις μεταγραφικές τους λίστες ενόψει του καλοκαιριου.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», η Νάπολι μετά την κίνησή της τον περασμένο Ιανουάριο που απορρίφθηκε, είναι αποφασισμένη να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά για τον 23χρονο διεθνή αμυντικό, προκειμένου να τον κάνει δικό της και μάλιστα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπό το φόβο οι ενδεχομένως καλές εμφανίσεις του Μανωλά να ανεβάσουν την τιμή του ή να βάλουν κι άλλες ομάδες στο… χορό της απόκτησής του.
 
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, δεν αποκλείεται η πρόταση των Ναπολιτάνων να φτάνει ακόμα και τα 8.000.000 ευρώ, με σκοπό να πείσει τους πρωταθλητές Ελλάδος να συναινέσουν στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι. Σίγουρα το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» στην περίπτωση του διεθνή στόπερ, αφού πέρα από τη Νάπολι αρκετές ομάδες -κυρίως αγγλικές- φέρονται να τον έχουν επίσης στη λίστα τους... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου