ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» παρούσα στις Ευρωεκλογές


Οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου είναι οι κρισιμότερες από κάθε άποψη. Η τελευταία ευκαιρία επιβίωσης της δημοκρατίας εντός της Ε.Ε., είναι η ανάδειξη ενός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο οποίο η συμμετοχή των απανταχού Ευρωπαίων «ευρωσκεπτικιστών» θα έχει εκπροσώπηση πάνω από το 30%-35%. Η νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ασχοληθεί με πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της Ευρώπης και γι' αυτό η εκπροσώπηση της Πατρίδος μας από πραγματικούς Έλληνες πολιτικούς είναι επιβεβλημένη! Φτάνουν πια οι ξενόφερτοι και δουλοπρεπείς εκφραστές της παγκοσμιοποίησης και του δυτικού αμοραλισμού! Το Eυρωκοινοβούλιο είναι επί της ουσίας αυτό που αποφασίζει το σήμερα και το αύριο του κάθε κράτους-μέλους, συνεπώς ο λόγος μας μέσα σε αυτό πρέπει να είναι ηχηρός, αν θέλουμε να επιβιώσουμε.
Η Παράταξή μας δεν θα συμμετάσχει σε αυτές τις Ευρωεκλογές "ρομαντικά"! Δεν θα συμμετάσχει ως ακόμα ένα κόμμα που ζητάει την ψήφο τιμωρίας στα κόμματα που κατρακύλησαν την Πατρίδα μας στη εξαθλίωση και τη φτώχεια! Θα συμμετάσχει και θα δώσει τη δική της μάχη ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εν Ελλάδι φωνή, του πανευρωπαϊκού κινήματος των «ευρωσκεπτικιστών». Αυτών που θέλουν άμεσα και δραστικά είτε να αλλάξει σύσταση και δομή το μόρφωμα της Ε.Ε. ή να αποχωρήσουμε άμεσα από αυτήν! Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ταυτότητά μας ως Έθνος και δεν ανεχόμαστε την αφομοίωση από την Ευρωπαϊκή συμπαιγνία της Γερμανίας και της Γαλλίας. Σε όλη την Ευρώπη, από λαούς που δεν έχουν να χάσουν τόσα όσο εμείς, έχουν πληθύνει αυτές οι φωνές, ενώ αντίθετα στην Ελλάδα όπου χάνονται τα πάντα, δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός σχηματισμός που να συντάσσεται σε αυτό το ρεύμα! Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα είναι παρούσα! Είναι ιερό της χρέος και καθήκον!
Έχουμε τονίσει κατ' επανάληψη πως η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι μια Παράταξη που δεν εξαρτάται οικονομικά από κανέναν χορηγό, ούτε οφείλει ρουσφέτια! Είναι μια Παράταξη που στηρίζεται στους φίλους της και στα μέλη της, σε όλους εμάς δηλαδή, τους απλούς πολίτες, που θέλουμε με όλη μας την ψυχή να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να οδηγήσουμε επιτέλους την Πατρίδα μας στην πνευματική και οικονομική ανάπτυξη.
Η ανάγκη συμμετοχής της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν υποχρέωσή μας προς όλους τους Έλληνες και τους φιλέλληνες. Βρισκόμαστε όμως για άλλη μια φορά σε δυσχέρεια λόγω των οικονομικών υποχρεώσεών μας. Έχουμε δυσκολία συμμετοχής στις εκλογές της 25ης Μαΐου δεδομένου ότι το κόστος συμμετοχής της Παρατάξεώς μας στην εκλογική διαδικασία κυμαίνεται από 30.000€ μέχρι 40.000€ την στιγμή που τα υπόλοιπα κόμματα δαπανούν εκατομμύρια από τον κρατικό προϋπολογισμό. Τα δικά μας έξοδα είναι απολύτως περιορισμένα στα αναγκαία, δηλαδή την εκτύπωση και μεταφορά των ψηφοδελτίων, στην έκδοση του σχετικού παραβόλου συμμετοχής στις εκλογές, στην έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων και στον εξοπλισμό των περιπτέρων που θα αποτελούν τα σημεία επαφής μας με τους Έλληνες ψηφοφόρους σε όλη την έκταση της Πατρίδος μας.
Σ΄ αυτές τις υποχρεώσεις οι λίγοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Μπορούμε όμως όλοι εμείς! Αν αναλογιστεί κανείς πως στις τελευταίες εθνικές εκλογές (Ιούνιος 2012) η Παράταξή μας ψηφίστηκε από 28.500 συμπολίτες μας! Αν συμμετείχε ο καθένας από αυτούς με 2€ (!!!) η Παράταξή μας θα μπορούσε να καλύψει με άνεση το κόστος των εκλογών συν το χρέος που της απέμεινε από τις προηγούμενες. Με την ίδια λογική, όλοι εσείς που απαρτίζετε το σώμα της Παρατάξεώς μας και είστε τα μέλη μας, αν συμμετέχετε με 50€ ή 100€ ή όποιο άλλο ποσό εσείς κρίνετε, συμβάλλετε στο να ξεπεραστεί το οικονομικό εμπόδιο της συμμετοχής μας στις Ευροεκλογές και θα μπορούμε απροβλημάτιστα να επικεντρωθούμε στο ουσιαστικό κομμάτι που είναι ο προεκλογικός διαφωτισμός των συμπατριωτών μας.
Αν ο καθένας καταθέσει άμεσα το δικό του λιθαράκι, το «οικοδόμημα» που θα δημιουργηθεί θα είναι η σπουδαιότερη επένδυση και θα αφορά στο μέλλον των παιδιών μας! Δεν έχει τόση σημασία να τους αφήσουμε ως κληρονομιά σπίτια και χωράφια! Τα παιδιά μας θέλουν να τους αφήσουμε Γη Ορθόδοξη, Γη Ελληνική, Γη Ρωμαίϊκη, Γη Ελεύθερη για να ζήσουν και να μεγαλουργήσουν!
Για το λόγο αυτό, η Παράταξή μας έχει δημιουργήσει τον
Λογαριασμό Εκλογικού Αγώνος
(Τράπεζα: Alpha Bank / αρ. λογαριασμού: 353 00 2002 003780 / ΙΒΑΝ: GR2201403530353002002003780)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου