ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ Γ.Σ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ Γ.Σ
Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας όπως όλοι γνωρίζετε ο τελευταίος αγώνας για τα μπαράζ ανόδου με τον ΟΦ Ηλιοκάστρου ήταν πραγραμματισμένος να γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα στο Δρέπανο. Εδώ και τρείς μέρες υπήρχε ένα θέμα με το συγκεκριμένο αγώνα καθότι για το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τουρνουά ΑΤΡΕΥΣ στο γήπεδο του Δρεπάνου. Μ ας ζητήθηκε λοιπόν ΑΠΟ ΤΗΝ διοργανώτρια Αρχή ΝΑ επιλέξουμε ΠΟΙΑ ΘΑ Ημέρα θέλαμε ΝΑ διεξαχθεί Ο Αγώνας. Οι επιλογές ήταν οι εξής δύο:. Σάββατο στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας ¨ η την Μεγάλη Δευτέρα στο Δρέπανο (. Καθότι την Μ Τετάρτη που ήταν η τρίτη επιλλογή υπήρχε αγώνας του Αστέρα στο ίδιο γήπεδο)
Συζητώντας το θέμα στο συμβούλιο της ομάδας καθώς και με τον προπονητή καταλήξαμε στη Μεγάλη Δευτέρα σκεπτόμενοι ότι θα ηταν σωστότερο για την ομάδα να κλείσει τη σεζόν στην έδρα της, κάτι το οποίο βρήκε σύμφωνους και τους οπαδούς μας.
Οι ημερομηνίες λοιπόν αναρτήθηκαν στο επίσημο σάϊτ της ΕΠΣ Αργολίδος. Χθές το απογευμα ο Πρόεδρος της ομάδας μας δέχθηκε τηλεφώνημα απο τον αντίστοιχο Πρόεδρο του Ηλιοκάστρου ο οποίος τον παρακάλεσε να μεταφερθεί το μάτς για το Σάββατο διότι σε διαφορετική περίπτωση η αντιπαλός μας δεν θα ήταν εφικτό να συμπληρώσει αξιόμαχο αριθμό παικτών για το παιχνίδι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετών εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας του. Πρόσθεσε επίσης ότι είχε ήδη τη συναίνεση της ΕΠΣ στο αιτημά του, με την προυπόθεση ότι θα δεχόμασταν και εμείς ως άμεσα ενδιαφερόμενοι.
Συζητώντας εκ νέου το θέμα στο συμβούλιο και με την παρουσία φυσικά του προπονητή αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να συναινέσουμε στο αίτημα του Ηλιοκάστρου, εφόσον ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.
Σημειώνεται δε ότι ο προπονητής της ομάδας  Xaris Σταυρόπουλος  ήταν κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη καθώς και όλοι οι παριστάμενοι του Συμβουλίου.
Ενδεχομένως αρκετοί απο τους φίλους της ομάδας να θεωρούν ότι το συμφέρον μας θα ήταν να μην δεχθούμε και παράλληλα να απαντήσουμε με αυτό το τρόπο στα όσα στραβά συνέβησαν στην ομάδα μας φέτος χωρίς να έχουμε τη παραμικρή ευθύνη. (ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΣΕ ΞΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ'' ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΥΧΟΥ''), ίσως να έχουν και δίκιο.
Ως ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ θεωρούμε ότι μας στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε επι ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ το πρωτάθλημα στην Α2, στελνοντάς μας να παίξουμε σε ξερό γήπεδο, πράγμα το οποίο είχε να συμβεί πολλά χρόνια στο σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Σε επίκληση προ τριμήνου του Προέδρου μας  Πάνος Κοντός  προς τον Πρόεδρο της επιτροπής Διαιτησίας κύριο Μαντζούνη, να εξαιρέσει τον κύριο Μανούχο απο τα παιχνίδια της ομάδας μας καθότι ο συγκεκριμένος διαιτητής για δικούς του αδιευκρίνηστους λόγους, επιχείρησε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Δρεπάνου να ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ στην κυριολεξία (2 κοκκινες κάρτες, πεναλτι ανύπαρκτο κατα της ομάδας μας, καταλογισμός γκόλ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΝΤ, μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ μας στο 115 ').
Ο κύριος Μαντζούνης τότε είχε χαρακτηρίσει υπερβολές τα λεγομενά μας και θεώρησε ότι ήταν απλά μια κακή (ίςως ) ημέρα και δεν υπήρχε τίποτα το προσωπικό απο πλευράς του διαιτητή προς την ομάδα μας.
Ενώ λοιπόν σε όλο το πρωτάθλημα έκτοτε δεν μας ξανασφύριξε σε παιχνίδι, ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ!!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΣΕ Ερώτηση ΣΤΟ τέλος ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ μάτς Αντιπρόεδρο Της ομαδας Μας Κύριο  Τακης Πετρόπουλος  ΓΙΑΤΙ Μας έπαιξες ετσι? η απαντησή του ήταν ότι στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αστέρα τον έβριζε όλο το γήπεδο ... άρα εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ΑΡΠΑΞΕ την ευκαιρία για εκδίκηση. Το ερώτημα είναι γιατί του έδωσαν το δικαίωμα να το πράξει στο κρισημότερο ματς της χρονιάς ...
Κλείνοντας ενημερώνουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 12-4 και ώρα 17.00 στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας, διότι κύριοι ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ ενδιαφέρεται να κερδίζει αποκλειστικα και μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Η πολύχρονη ιστορία της ομάδας μας, (ενα απο τα τρια αρχαιοτερα ποδοσφαιρικά σωματεια στην αργολίδα), δεν μας επιτρέπει δεύτερες σκέψεις.
Όποιοι αρνούνται να μας δώσουν αυτά που δικαιούμαστε και αυτά για τα οποία δουλεύουμε ολόκληρη τη χρονιά, τους παραδίδουμε στη κρίση του φίλαθλου κοινού της Αργολίδος ...
Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ!!
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ!
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου