ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τραγωδία! Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γαμπρός του Φίλιππα Δελαπόρτα που είχε πέρυσι την ίδια τραγική μοίρα



Tragodia. Skotothike se troxaio o gampros tou Aki Delaporta pou eixe perisi tin idia tragiki moira

Απίστευτο οικογενειακό δράμα ζει η οικογένεια του Άκη Δελαπόρτα, πατέρα και πεθερού των δύο θυμάτων, υπαλλήλου του ΙΚΑ Ρόδου

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα ο Αλέξανδρος Τζαφέρης 29 χρονών, πατέρας δύο παιδιών, ποδοσφαιριστής του Φοίβου Κρεμαστής, που τον τελευταίο καιρό είχε αναλάβει την προπόνηση μικρών παιδιών. 
Ο θάνατός του συνδέεται με μια οικογενειακή τραγωδία, αφού ο ίδιος ήταν γαμπρός του επίσης ποδοσφαιριστή του Φοίβου Φίλιππα Δελαπόρτα – παντρεμένος με την αδελφή του.
Οι συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινισθεί και από την αστυνομία δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι στις 4 τα ξημερώματα στα Κρητικά επέστρεφε από τη δουλειά του με μηχανή, έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και το στήθος. Μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, αλλά μετά από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά του. 
Σημειώνεται ότι ο πεθερός του Άκης Δελαπόρτας που έχασε το γιο του Φίλιππα πέρυσι ήταν πρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής και υπάλληλος του ΙΚΑ Ρόδου. Στο ΙΚΑ εργάζεται και η σύζυγός του που το πρωί τηλεφώνησε και ενημέρωσε ότι δεν θα πάει στη δουλειά της - και έτσι έγινε αμέσως γνωστό σε όλη τη Ρόδο το τραγικό περιστατικό.
Λίγο πριν από τις γιορτές του Πάσχα έγινε το ετήσιο  μνημόσυνο του 19χρονου Φίλιππα Δελαπόρτα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα, όπου βρισκόταν με την ποδοσφαιρική ομάδα του Φοίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου