ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ομολόγησε ο στυγερός εγκληματίας. Έσφαξε τη 43χρονη Ρουμάνα γιατί λόγους ζηλοτυπίας…



Ταυτοποιήθηκαν στοιχεία DNA στο χώρο του μπάνιου. Έγινε αναπαράσταση του εγκλήματος. Στη Ρουμανία η κηδεία της 43χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών

Ομολόγησε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο 51χρονος Αλβανός ότι ο ίδιος σκότωσε τη σύντροφό του Ασίντ Αουρίσα, 43 χρονών από τη Ρουμανία που διέμενε στο Πλατάνι της Κω, για λόγους ζηλοτυπίας και γιατί, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, υποψιαζόταν ότι είχε παράλληλη σχέση.
Ο δράστης που συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης ως ύποπτος, αρχικά αρνιόταν τα πάντα, αλλά τελικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την Ασφάλεια Κω και τον ιατροδικαστή, δεν μπόρεσε να τα αντικρούσει και υποχρεώθηκε να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του.
Σημειώνεται ότι ο 51χρονος Αλβανός σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του με 3 μαχαιριές: Στο λαιμό στο στήθος και στα γεννητικά όργανα. Το μαχαίρι ήταν πριονωτό και βρισκόταν στο χώρο της κουζίνας.
Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσου που μετέβη από τη Ρόδο στην Κω, η μαχαιριά που οδήγησε στο θάνατο τη 43χρονη γυναίκα, είναι αυτή που δέχθηκε στο λαιμό και της προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.
Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης έγινε αναπαράσταση του εγκλήματος στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι. Όταν οδηγείτο από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα, ο 51χρονος ζήτησε από τους αστυνομικούς να του βάλουν τις χειροπέδες γιατί ντρεπόταν να τον δουν οι γείτονες.
Το πιο σημαντικό στοιχείο που ανάγκασε τον δράστη του εγκλήματος να ομολογήσει ήταν η ταυτοποίηση του DNA από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο μπάνιο, αλλά και στο φονικό μαχαίρι στο οποίο υπήρχαν υπολείμματα αίματος, παρά το ότι ο ίδιος είχε φροντίσει να το καθαρίσει με νερό.
Η γνωστοποίηση της ταυτοποίησης του DNA των εν λόγω στοιχείων στις Αρχές της Κω έγινε τηλεφωνικά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα και την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται και το επίσημο πόρισμα.
Όσο διαρκούσε η αναπαράσταση του εγκλήματος ο δράστης δεν οποδεχόταν καμιά κατηγορία, αλλά την ίδια στιγμή ζητούσε να πληροφορηθεί αν θα δικαστεί με ελαφραντικά σε περίπτωση που ομολογήσει.
Η 43χρονη Ρουμάνα γνωρίστηκε με τον 51χρονο Αλβανό πριν από ένα χρόνο, αλλά διέμεναν μαζί κατά διαστήματα γιατί είχαν συνεχείς καυγάδες.
Το θύμα της άγριας δολοφονίας έχει τρία παιδιά, 20, 17 και 12 χρόνων που ζουν με τον πατέρα τους. Η σορός της θα μεταφερθεί στη Ρόδο και στη συνέχεια στη Ρουμανία όπου θα γίνει η κηδεία της

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου