ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ύμνοι» για Κάμπελ από... Βαλβέρδε



"Ο Τζοέλ Κάμπελ δεν φοβάται, δεν ανησυχεί. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνουν οι δηλώσεις του μετά τις δύο σερί ήττες του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Κάποιος θα έλεγε, ακούγοντάς τον να υποστηρίζει ότι η ομάδα έκανε φοβερή σεζόν μέχρι τώρα, ότι είναι υπερβολικός όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός δεν είχε χάσει ούτε ένα ματς πρωταθλήματος πριν από αυτά τα δύο.
Ο Τζοέλ μας έχει συνηθίσει να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό τόσο στον Τύπο όσο και στον αγωνιστικό χώρο, όταν έχει πίεση. Έπρεπε να δείξει την αξία του στην αγγλική αγορά και να αναγκάσει τον Αρσέν Βενγκέρ και την παρέα του να ασχοληθούν μαζί του. Τί καλύτερο από το να το κάνει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναν ιστορικό αντίπαλο των Gunners...
Πολλοί κριτίκαραν την μετακίνηση του Κάμπελ στην Ελλάδα λέγοντας ότι το επίπεδο είναι χαμηλό και δεν είναι σαν τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όμως σήμερα, ο χρόνος δείχνει ότι βρίσκεται ένα βήμα από τα προημιτελικά του Champions League και από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην καριέρα του" γράφει ο ρεπόρτερ-αναλυτής ποδοσφαίρου, Εστεμπάν Βαλβέρδε, στην εφημερίδα της Κόστα Ρίκα ονόματι "Al Dia" και συνεχίζει:
"Θυμάμαι επίσης ότι γινόταν λόγος για έλλειψη σταθερότητας από μέρους του στην Ευρώπη, όταν έπαιζε στη γαλλική Λοριάν. Τότε, είχε δώσει ξανά απάντηση με ένα τρομερό γκολ στην Ισπανία, σε εκείνο το 2-2 στο οποίο σχεδόν είχε διαλύσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.
Δίχως καμία υπερβολή, είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τον τίτλο χάρη στην τρομερή σεζόν που έχει κάνει ως τώρα και η οποία δεν μπορεί να διαγραφεί με δύο ήττες, παρά το γεγονός ότι ήρθαν κόντρα στους δύο ισχυρότερους αντιπάλους, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Ο Κάμπελ έδειξε ήδη ότι ο ποδοσφαιρικός χαρακτήρας του είναι μοναδικός, ξεχωριστός. Είχε τη συνήθεια να πιστεύει ότι μπορεί να τον αναπτύξει ακόμα περισσότερο, να τον φτάσει σε επίπεδο Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέσι.
Σήμερα, φαίνεται ότι βρίσκεται μόλις τέσσερις μήνες από το να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, με την Άρσεναλ, δίχως να πρέπει πριν να δείξει πράγματα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και να επιφορτιστεί με πίεση.
Έτσι, θα έχουμε ξανά ένα σόου... χαρακτήρα του Κάμπελ ο οποίος έχει συνηθίσει να είναι... ασεβής ντριπλάροντας με ποδιά τον Κάρικ και σουτάροντας εκτός περιοχής κατά του Ντε Χέα για να το βάλει στην Γιουνάιτεντ" καταλήγει ο μπλόγκερ της εφημερίδας από την Κόστα Ρίκα σε ένα κείμενο-ύμνο για τον Τζοέλ Κάμπελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου