ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ελληνίδα παρουσιάστρια καταγγέλλει επιχειρηματία ότι την άφησε έγκυο και την παράτησε!


Η τηλεπερσόνα και οι καταγγελίες
Σε δικαστικό «πόλεμο» βρίσκεται γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και 36χρονος επιχειρηματίας, με μακρά παράδοση στην εισαγωγή ρολογιών.

Η τηλεπερσόνα που έχει κάνει «περάσματα» από πολλά μικρά κανάλια όπως το Kontra, το Tηλεάστυ, το Blue Sky και άλλα, κατηγορεί τον γόνο επιχειρηματικής οικογένειας, πως την άφησε έγκυο και στη συνέχεια την παράτησε.

Η υπόθεση, έφτασε στις αίθουσες του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, μιας και η ξανθιά παρουσιάστρια κατέθεσε αγωγή εναντίον του 36χρονου, ζητώντας του ν΄αναγνωρίσει το παιδί που ήρθε στον κόσμο, το καλοκαίρι του 2013.

Στην αγωγή της, αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πως το παιδί της είναι κόρη του επιχειρηματία, μιας και όταν τη συνέλαβε, ήταν ο μοναδικός άνδρας με τον οποίο είχε επαφή.

Μάλιστα κατηγορεί τη μητέρα του 36χρονου, πως προσπάθησε με νύχια και με δόντια να χωρίσει το ζευγάρι, ενώ στο τέλος ο γιος της δεν άντεξε τους καβγάδες με τη μητέρα του, και εγκατέλειψε την παρουσιάστρια, φεύγοντας στο εξωτερικό, όπου ζει και εργάζεσαι το Μαϊάμι.

Ακόμα, υποστηρίζει πως το περιβάλλον του επιχειρηματία απείλησε και εκείνη, ώστε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, ενώ ο γυναικολόγος της, αναφέρει σε ένορκη μαρτυρία του, πως η μητέρα του 36χρονου τον πλησίασε και του έδωσε 1.500 ευρώ ώστε να τον εξαγοράσει, ώστε να την πείσει να «ρίξει» το παιδί!

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ:

Από την πλευρά του, «ο πρίγκιπας των ρολογιών», λέει πως έχει σαφείς αμφιβολίες ότι το παιδί είναι δικό του, μιας και η σχέση τους ήταν μόλις μερικών εβδομάδων και περιστασιακή, κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένη εγκυμοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου