ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ήττα στο «σφαγείο» 78-74



Δίχως τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο και με τη διαιτησία να παίζει φουλ έδρα με απίστευτα σφυρίγματα υπέρ της Φενέρ, ο Ολυμπιακός πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως δεν τα κατάφερε.
Οι ερυθρόλευκοι παρά την υπερπροσπάθεια που έκαναν στα τελευταία λεπτά και σχεδόν κατάφεραν να... εξανεμίσουν διψήφια διαφορά πόντων των Τούρκων, δεν στάθηκαν τυχεροί στη... ρουλέτα και έχασαν μια τεράστια ευκαιρία για να φτάσουν σε μια κομβική νίκη.
To θετικό είναι ότι διατήρησαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Τούρκους θα είναι από πάνω στη βαθμολογία.
Σούπερ εμφάνιση ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος κακώς έμεινε στον πάγκο σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης και εξαιρετικός ο Κώστας Σλούκας με πόντους και καθοδήγηση του παιχνιδιού.
Πολύ καλός ο Μπράιαντ Ντάνστον με "παραφωνία" τους Μάρντι Κόλινς, Τζαμάριο Μουν και Μπρεντ Πέτγουεϊ οι οποίοι δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα ενώ και ο Ματ Λοτζέσκι κυμάνθηκε σε... ρηχά νερά.
Περισσότερα σε λίγο...
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-22, 41-38, 59-51, 78-74.
ΦΕΡΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): ΜακΚάλεμπ 20, Τζάκσον, Ονάν 2, Μπιέλιτσα 8, Μαχμούτογλου 3, Κλέιζα 21, Τουρκγιλμάζ, Σέκουλιτς 2, Σαβάς, Ζόριτς 9, Μπογκντάνοβιτς 9, Πρέλτζιτς 4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Ντάνστον 9, Περπέρογλου 17, Σλούκας 17, Κόλινς, Σίμονς 4, Πρίντεζης 10, Μάντζαρης 10, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 7, Μουν.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρτίν (Ισπανία), Κοντέ (Ισπανία), Τσμίκιεβιτς (Πολωνία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου