ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Θέλει under-α για να το ποντάρεις



Καλησπέρα και καλή χρονιά, πάμε κατευθείαν στο ζουμί…
Οι νίκες και τα over της Παρί στο φετινό πρωτάθλημα πληρώνουν ελάχιστα πλέον κι έτσι δεν έχουν παικτική αξία. Υπάρχουν βέβαια και τα διάφορα χάντικαπ που ανεβάζουν την απόδοσή τους, αφού συνήθως κερδίζει με 2+ γκολ διαφορά, αλλά ο πολύς ο κόσμος είτε δεν έχει μάθει να παίζει στοίχημα με χάντικαπ, είτε δεν έχει την δυνατότητα να το πράξει. Πολύ κακώς κατ’ εμέ, αλλά αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα και δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να την ανοίξουμε. Οσον αφορά στο ματς με την Αζαξιό στην Κορσική, για να πω την αμαρτία μου με δελέασε το 2.30 που βρήκα στο under, αφού η Παρί δεν γίνεται κάθε μέρα να ρίχνει πεντάρες όπως έκανε την Τετάρτη στην Μπρεστ και μάλιστα δεν το αποκλείω να κρατήσει δυνάμεις αν κάνει το 0-2, καθώς την Τρίτη παίζει προημιτελικό Λιγκ Καπ στο Μπορντό. Σύμφωνοι, θέλει... άντερα για να ποντάρεις σε under της φετινής Παρί με τον Ιμπραϊμοβιτς και τον Καβάνι να βγάζουν… φωτιές, αλλά με τέτοια απόδοση αξίζει τον κόπο νομίζω. Αλλωστε, η Αζαξιό είναι μια ομάδα που ως δια μαγείας λες και έχει βρει το κουμπί των Παριζιάνων και σχεδόν πάντα τους δυσκολεύει και τους κρατά σε χαμηλά σκορ, ακόμα και στο Παρίσι. Εναλλακτικές λύσεις το under 2.75 και το under 3, όπου αν μπουν 3 γκολ στο ματς, έχουμε είτε την μισή χασούρα, είτε καθόλου.  
Αντιθέτως, το over του Λυών-Σοσό το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό και το κρατάω, ακόμα και στο 1.75 όπου παίζει πλέον. Η Λυών είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στη φετινή L1, ενώ και η Σοσό δεν πάει πίσω, έχοντας την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Γκομίς και Λακαζέτ σκοράρουν με χαρακτηριστική συχνότητα το τελευταίο διάστημα, από 2 γκολ βάλανε και στο Κύπελλο, ενώ η Σοσό ενισχύθηκε στην επίθεση μετά και την έλευση του Τζόρνταν Αγιού από τη Μαρσέιγ. Παραδοσιακά άλλωστε, οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι πλούσιες σε γκολ. Για μεγαλύτερη απόδοση, υπάρχουν οι λύσεις του over 2.75 και over 3.
Τέλος, πιθανό και με καλή απόδοση (2.20) είναι το over στο Βαλενσιέν-Μπαστιά, με τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους να έχουν μ.ο. 4.5 γκολ/ματς. Η Μπαστιά ποτέ δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της στις 11 τελευταίες επισκέψεις της στη Βαλενσιέν, ποτέ δεν κράτησε το μηδέν φέτος εκτός Κορσικής, ενώ από την άλλη η Βαλενσιέν έχει να κρατήσει αλώβητη την εστία της από την πρεμιέρα του Αυγούστου, κόντρα στους 10 της Τουλούζ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας και καλό Σ/Κ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου