ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης



Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της
 
131.        ΟΣΕΡ - ΝΤΙΖΟΝ
Πολύ επιθετική το 2014 η Ντιζόν (3/3 over 3,5), η Οσέρ έρχεται από 2-2 στην έδρα της Νιμ δείχνοντας ότι έχει ζωή επιθετικά και χωρίς τον Ν’Τεπ. Ου Βουργουνδοί είναι αήττητοι εντός έδρας στο πρωτάθλημα (6-4-0), γι αυτό θα προτιμήσουμε το ποντάρισμα στα γκολ.
132.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Πολύ πονηρό ζευγάρι, η Ατλέτικο μετά από 13 σερί νίκες εντός στα τρία τελευταία έφερε δύο Χ (κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη), κάτι που ίσως επηρεάσει την αυτοπεποίθηση της, η Αθλέτικ Μπιλμπάο όπως τονίζουμε πάντα δίνει μεγάλο βάρος στο κύπελλο. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές γι αυτό ένα σκορ 1-0/2-1 δεν θα στεναχωρήσει την ομάδα του Βαλβέρδε, γι αυτό θα πάμε με το +1,5 ασιατικό διπλό.
133.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΙΕΝΑ
Τοσκάνικο ντέρμπι για τα προημιτελικά του ιταλικού κυπέλλου, η Σιένα έχει αποκλείσει τρεις ομάδες της Σέριε Α’ ως τώρα (Λιβόρνο, Μπολόνια, Κατάνια, όλες εκτός!), η Φιορεντίνα χωρίς τους φορ της (και ο νεοαποκτηθής Μάτρι είναι αμφίβολος) δεν υπάρχει κανένας λόγος να πονταριστεί.


732.        ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ναι, είναι προφανές ότι κάποια στιγμή θα χάσει η Ρεάλ. Το κίνητρο εξάλλου κάθε ομάδας να είναι η πρώτη που θα σπάσει το αήττητο των Μαδριλένων είναι από μόνο του πανίσχυρο. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις ομάδες που θέλουν να πάνε στο Final-4, επομένως θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στο συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο.
Φυσικά η απόσταση μεταξύ του θέλω και μπορώ είναι ορισμένες φορές μεγάλη έως χαώδης. Δεν υπάρχει προφανής λόγος τη δεδομένη στιγμή να κοντραριστεί η Ρεάλ, ειδικά σε αποδόσεις της τάξης του 2,20. Η ΤΣΣΚΑ εξάλλου μετράει ήδη δύο εντός έδρας ήττες από Χίμκι και Φενέρ.
Επιλογή το -2,5 των αήττητων Ισπανών στο 1,90 (Bet365), προκαλεί και το 21+ @13,00 για μία ομάδα που το έχει κάνει φέτος ουκ ολίγες φορές, ενώ αξία έχει και το over 12,5 πόντων του Κρστιτς (Stoiximan), ο οποίος στο ΤΟΡ-16 σημειώνει 16,7 και η απουσία του Χάινς θα του δώσει ξανά επιπλέον χρόνο συμμετοχής όπως και στο Βελιγράδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
733.        ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή, μπορεί το ΤΟΡ-16 να είναι μαραθώνιος, μπορεί τα πάντα να κρίνονται στον δεύτερο γύρο, η αλήθεια όμως είναι ότι η Φενέρ παίζει τελικό. Ενδεχόμενο 0-4 για τους Τούρκους θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα θέλει υπέρβαση για να ανατραπεί. Φυσικά ο Παναθηναϊκός είναι σε τρομερή κατάσταση και ψυχολογία και θα προσπαθήσει να "αποτελειώσει" τη Φενέρ μέσα στο σπίτι της.
Το κίνητρο σίγουρα είναι με τη Φενέρ, που αναμφισβήτητα δεν ξέχασε ξαφνικά το μπάσκετ. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι μιας και η άμυνα που παίζει τελευταία θυμίζει την περσινή ομάδα που "κλείδωνε" κάθε αντίπαλο και όταν έχανε, αυτό γινόταν με "αίμα".
Σαφής επιλογή η νίκη της Φενέρ από 1-10 πόντους σε μέση απόδοση 2,55 στον Stoiximan. Ιδιαίτερα υψηλό και το 4,50 για πρώτο σκόρερ τον Μπογκντάνοβιτς παρόλο που στο ΤΟΡ-16 έχει σαφώς χαμηλότερο σκορ, ωστόσο δεν παύει να παίρνει πολλές προσπάθειες, αν όχι τις περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

734.        ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Καθαρό φαβορί η Μακάμπι, η Παρτιζάν θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο αλλά πολύ δύσκολα θα το καταφέρει. Άσος στο χάντικαπ.
735.        ΜΠΑΓΕΡΝ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Τελικός για τη Γαλατά (0/3) που αν χάσει μένει ουσιαστικά εκτός συνέχειας, στην έδρα της η Μπάγερν όμως είναι πολύ ισχυρή και δικαίως φαβορί. Άσος.
736.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ
Περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων αλλά όχι εύκολα, θα πάμε με τον άσο με 1-10 πόντους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου