ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Νεκρή μητέρα σε σπίτι τρώγλη - Πανικόβλητο το 5χρονο παιδί της ζητούσε βοήθεια


 

Νεκρή σε διαμέρισμα - τρώγλη στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Μετρό, στη Λάρνακα, εντοπίστηκε γυναίκα ρουμανικής καταγωγής.

Τραγική φιγούρα το 5χρονο παιδί της, το οποίο μόλις αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του είχε σωριαστεί κατέβηκε πανικόβλητο στο δρόμο και ζητούσε βοήθεια από τους περαστικούς. Πράγματι, περίοικοι έσπευσαν να το βοηθήσουν. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και έτσι Αστυνομία και Πυροσβεστική κλήθηκαν να την παραβιάσουν ώστε να εισέλθουν στο διαμέρισμα και να δουν τι συμβαίνει.

Πέρα από  τον εντοπισμό του πτώματος της νεαρής γυναίκας, το σοκαριστικό στην σκηνή ήταν και οι στοίβες σκουπιδιών που υπήρχαν μέσα στο διαμέρισμα. Καθώς φαίνεται η νεαρή γυναίκα μάζευε σκουπίδια από τους κάδους στους δρόμους για να τρέφοναι αυτή και το παιδί της.

Από την αυτοψία που διενήργησε ιατροδικαστής στη σκηνή, τα μέχρι στιγμής στοιχεία κάνουν λόγο για θάνατο της γυναίκας από παθολογικά αίτια.

Η νεαρή μητέρα ήταν λήπτρια βοηθήματος από το Γραφείο Ευημερίας, το οποίο το τελευταίο τρίμηνο δεν μπορούσε να την εντοπίσει, προκειμένου να της δοθεί βοήθεια.

Όσον αφορά το 5χρονο αγόρι, αρχικά το παρέλαβαν οι γείτονες και στη συνέχεια το Γραφείο Ευημερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου