ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Κέρδισε το μαν-του-μαν με τον θάνατο


Συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 24χρονης μπασκετμπολίστριας του ΠΑΟΚ στο facebook
Υστερα από τέσσερις μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της σε τροχαίο, στη Λήμνο, η Νίκη Τσακιρίδου βγήκε χαμογελαστή από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, και τώρα συνεχίζει την αποθεραπεία της σε κέντρο κινητικής αποκατάστασης του εξωτερικού. «Είναι σκληρό καρύδι, και ταξίδεψε με υψηλά το ηθικό της», το μήνυμα που πέρασε ο πατέρας της, μέσω του facebook.
Η Τσακιρίδου τραυματίστηκε στη διάρκεια των διακοπών της, τον Αύγουστο, κι έδωσε έκτοτε σκληρή μάχη με το θάνατο, με τη συνδρομή πολλών φιλάθλων, που ανταποκρίθηκαν στα διαρκή καλέσματα της οικογένειάς της για προσφορά αίματος.
Σ'αυτούς τους ανθρώπους απευθύνεται, κατά κύριο λόγο, το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της Νίκης, τώρα που ο "γολγοθάς" της οδεύει προς το τέλος του:
"Η Νίκη μας κέρδισε τον αγώνα ζωής. Είναι καλά με την υγειά της, εχει ξυπνήσει κάπως, μιλάμε, δεν θυμάται πολλά (αυτά με τον χρόνο...) και το καλύτερο είναι ότι βγήκαμε από το νοσοκομείο και έχει φύγει τώρα εκτός Ελλάδος (2 Ιανουαρίου), σε κέντρο αποκατάστασης. Έχουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα ακόμα (κινητικά μόνο). Οταν θα έχω ενημέρωση από την μάνα της για κάτι σημαντικό θα σας το πω. Είναι πάντως σκληρό καρύδι και με υψηλό ηθικό έφυγε. Καλή σας χρονιά σε όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου