ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οδηγός ταχύτητας σκοτώθηκε σε δοκιμή... προπόνησης (photos+video)

 

 
Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού η είδηση του θανάτου του Σιν Έντουαρντς, το πρωί της Τρίτης (15/10).
Ο 26χρονος οδηγός από την Αγγλία, ο οποίος ήταν γιός του πρώην οδηγού της Formula 1, Γκάι Έντουαρτνς, βρήκε τραγικό θάνατο στην πίστα Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια δοκιμών για αγώνες Porsche 996, όταν το όχημα, το οποίο οδηγούσε 20χρονος οδηγός, προσέκρουσε σε τείχος και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Μάλιστα, αμφότεροι οι επιβαίνοντες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνδρες της πυροσβεστικής να περιορίσουν την φωτιά και να απεγκλωβίσουν τους δύο οδηγούς.
Ο Σιν Έντουαρντς είχε αρχίσει την καριέρα του από τον χώρο των Superbikes, ωστόσο, έπειτα από λίγο αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ανέλαβε το ρόλο του… προπονητή, ενώ ενσάρκωσε τον πατέρα του στην τηλεοπτική ταινία Rush, που βγήκε προ ημερών στον κινηματογράφο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε δώσει μαθήματα οδήγησης στους ηθοποιούς.
Ο 26χρονος Βρετανός, αναμενόταν το μεσημέρι της Τρίτης, αμέσως μετά την κούρσα να αποχωρήσει από την Αυστραλία, την οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά και σε προηγούμενα «τιτιβίσματά» του είχε εμφανιστεί ενθουσιασμένος από την συμμετοχή στα συγκεκριμένα δοκιμαστικά.
Δείτε βίντεο από το ατύχημα του Σιν Έντουαρντς:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου