ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Σύσσωμη η τουρκική βουλή στις προκλήσεις κατά της Ελλάδας! Μπαχτσελί από τους Γκρίζους Λύκους: «Ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες σας»


Σταματημό δεν έχει η τουρκική προκλητικότητα, η οποία – μάλιστα – διατρέχει το σύνολο των κομμάτων στην Άγκυρα. Ύστερα, λοιπόν, από τις συνεχείς προκλήσεις του Ερντογάν και τις αντίστοιχες του κεμαλικού κόμματος, που μάλιστα έγιναν επί ελληνικού εδάφους με άδεια Τσίπρα-Καμμένου, σειρά έχει ο Μπαχτσελί από τους Γκρίζους Λύκους.
Καλούμενος να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σε Ελλάδα και Κύπρο από το προεκλογικό σποτ του κόμματός του, το οποίο παρουσίαζε την Κύπρο ως τμήμα της τουρκικής επικράτειας, ο Μπαχτσελί είπε:
«Γιατί; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους “τι να κάναμε”, “πώς να τη δείχναμε;”. Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα των Τούρκων και θα παραμείνει τουρκική. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια. Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία. Δεν είναι αστείο».
Εμείς απλώς να ανταπαντήσουμε στον τουρκαλά, πως η μοναδική τουρκική πατρίδα είναι οι στέπες της Άπω Ανατολής, τις οποίες και εν τέλει θα επανακατοικήσουν εάν συνεχίσουν να πορεύονται αυτόν τον ολισθηρό δρόμο.
Για να είμαστε δίκαιοι, όμως, βρίσκουν και τα κάνουν οι τούρκοι: επί δεκαετίες τώρα (τέσσερις για την ακρίβεια) δεν έχουν απέναντί τους ελληνικές κυβερνήσεις, αλλά γιουσουφάκια και προσκυνημένους ραγιάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου