ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΧΟΥ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΕΣ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ! ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!


Κωμικοτραγικές καταστάσεις ζούμε από το πρωί, που αποδεικνύουν ότι αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα –εις το όνομα της φράου Μέρκελ και του παλιάτσου Τραμπ- είναι πολύ μεγάλα νούμερα!
Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Το πρωί, λοιπόν, δύο κουκουλοφόροι, επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο του ψεκασμένου Κατσίκη – ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε – ήταν στα στούντιο του ΑΝΤ 1.
Μία συνεργάτης του βουλευτή άνοιξε την πόρτα και μόλις είδε μπροστά της τους δύο κουκουλοφόρους την έκλεισε αμέσως και αυτοί έφυγαν άπραγοι.
Ο Κατσίκης είπε πως επρόκειτο για… τρομοκράτες, αλλά ο αρχηγός του την πήγε μακριά τη… βαλίτσα, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αδίκημα των… προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος!!!
Μετά από λίγη ώρα, όμως, τα συντρόφια του Ρουβίκωνα ανέλαβαν την ευθύνη της «επίσκεψης», επικαλούμενα τις παλαιότερες… ομοφοβικές δηλώσεις του Κατσίκη.
Τι γίνεται εδώ; Προφανώς, οι συριζοψεκασμένοι μπέρδεψαν τα… μπούτια τους, γιατί δεν γνώριζε η (ελαφρο)δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους. Δηλαδή, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν τους Ρουβίκωνες να μπουκάρουν στο γραφείο του Κατσίκη να πετάξουν τρικάκια και να γράψουν και κάνα σύνθημα στον τοίχο, με σκοπό να τον τρομοκρατήσουν για να μη λακίσει από το κόμμα (πτώμα) των ψεκασμένων. Αλλά, ο Καμμένος δεν είχε ειδοποιηθεί κι έπεσε στη λούμπα!
Οργανωθείτε σύντροφοι, οργανωθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου