ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Πανηγυρίζει η κυβέρνηση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας: Έγινε το τηλεφώνημα Ζάεφ-Τσίπρα, αύριο η οριστικοποίηση της προδοσίας!

Το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ προς τον Αλέξη Τσίπρα έγινε τελικά σήμερα το μεσημέρι.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το τηλεφώνημα έγινε στις 3 το μεσημέρι, είχε διάρκεια μίας ώρας και ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν μάλιστα να επικοινωνήσουν εκ νέου αύριο προκειμένου να οριστικοποιήσουν την προδοτική συμφωνία.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρεται: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί της Τρίτης».
Η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την συνενοχή της ΝΔ έχει επίσημα συμφωνήσει στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας ενάντια στην θέληση της απόλυτης πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην γραμμή της εκφράζοντας την θέληση όλων των Ελλήνων: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας - Καμία παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου