ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ: Τσίπρας-Καμμένος ξεπούλησαν τη Μακεδονία μας!


Ο Τσίπρας έδωσε την Μακεδονία και πήρε δώρο μια... γραβάτα - Συμφωνία ενάντια στον Ελληνισμό η προδοσία της Μακεδονίας μας!
Πάτο δεν έχει το βαρέλι της ξεφτίλας από ό,τι φαίνεται, αφού λίγο μετά την υπογραφή της εθνοπροδοτικής συμφωνίας με τα Σκόπια και αμέσως πριν την μετάβασή τους με σκάφος στα Σκόπια, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, χάρισε την γραβάτα του στον Αλέξη Τσίπρα.
Πρόκειται για μία εσκεμμένη κίνηση εξευτελισμού της ελληνικής κυβερνήσεως, η οποία μάλιστα δεν είναι καν πρωτότυπη. Θυμίζουμε ότι γραβάτα είχε φορέσει στον Τσίπρα και ο Γιούνκερ όταν προδόθηκε η βούληση του Ελληνικού Λαού και υπεγράφη το Μνημόνιο. Φαίνεται ότι ο Τσίπρας θα αρχίσει συλλογή με γραβάτες, για να του θυμίζουν τις προδοσίες του ενάντια στο Ελληνικό Έθνος.
Ξεχωριστή σημασία έχει, όμως, και μία αποστροφή του λόγου του Τσίπρα στην προδοτική αυτή εκδήλωση, την οποία και σας παραθέτουμε:
«Βρισκόμαστε εδώ για να αναμετρηθούμε με το βάρος της δικής μας ιστορικής ευθύνης. Να απευθυνθούμε στους λαούς, αλλά και σε όλους τους λαούς των Βαλκανίων. Λαούς βασανισμένους στο διάβα της ιστορίας από το δηλητήριο του σοβινισμού, τη διχόνοια του εθνικιστικού μίσους και της πατριδοκαπηλείας»
Ιστορικά, να πούμε στον Τσίπρα, ότι το «εθνικιστικό μίσος» ήταν που απελευθέρωσε τα Βαλκάνια από το οθωμανικό σκότος, μόνο και μόνο για να αγωνιστούν να τα υποτάξουν, υπό την σημαία της ΕΣΣΔ, και πάλι οι κατσαπλιάδες του ΚΚΕ, ενωμένοι μαζί με τους βουλγαρόφρονες του ΝΟΦ.
Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Τσίπρας είναι ότι η προδοσία της Μακεδονίας μας είναι μια συμφωνία ενάντια στον Εθνικισμό και το ξεκίνημα μίας νέας εποχής τυραννίας, αυτή την φορά υπό την σημαία της λεγόμενης «δυτικής συμμαχίας», στην οποία τόσο βιάζονται οι αμερικανοσιωνιστές να εντάξουν το κρατίδιο των Σκοπίων.
Εμείς τους τονίζουμε ότι η Ιστορία δεν γράφεται με το μελάνι των δειλών και συνεπώς οι όποιες υπογραφές των προδοτών δεν δεσμεύουν το Ελληνικό Έθνος που έχυσε ποταμούς αίματος για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου