ΜΠΑΡΑ

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Αγεφύρωτη η απόσταση κυβερνήσεως και Λαού: Πένθιμα χτυπούσαν οι καμπάνες στις Πρέσπες όσο οι προδότες υπέγραφαν την συμφωνία!


Οι εικόνες είναι ενδεικτικές μίας παθογένειας που έχει καταλάβει το πολιτικό σύστημα εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Από την μία πλευρά, κάτω από την τέντα βρίσκονταν ξένοι αξιωματούχοι που καταχειροκροτούσαν τον Κοτζιά και τον Τσίπρα. Από την άλλη πλευρά οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να σταματήσουν τους μαινόμενους κατοίκους της περιοχής και οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα κατ’ εντολή του Μητροπολίτη.
Τα ίδια είχαν συμβεί και σε μία σειρά άλλων νομοθετημάτων και κυβερνητικών πρακτικών, όπως τα Μνημόνια, την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, αλλά και τα διαδοχικά πλήγματα ενάντια στην Ελληνική Οικογένεια.
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση έχει πλέον μεγάλη απόσταση από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Την ίδια απόσταση έχει και η αντιπολίτευση που αποδεδειγμένα έχει στηρίξει αναφανδόν και άνευ όρων την κυβέρνηση των ανθελλήνων σε αυτά τα νομοθετήματα.
Αυτή την απόσταση τονίζουν και τα δημοσιεύματα που μέμφονται την αντιπολίτευση για την τωρινή υποκριτική και ψηφοθηρική της στάση, όπου τονίζεται ότι έτσι τροφοδοτείται η Χρυσή Αυγή.
Δικαίως ανησυχούν οι δημοσιογραφίσκοι και οι ξένες πρεσβείες που προειδοποιούν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου