ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Σε τελικό στάδιο η προδοσία της Μακεδονίας μας: Έχουν ήδη παραδώσει το όνομα οι συριζαίοι - “Τελειώσαμε” λέει ο Κοτζιάς

Σε τελικό στάδιο η προδοσία της Μακεδονίας μας: Έχουν ήδη παραδώσει το όνομα οι συριζαίοι - “Τελειώσαμε” λέει ο Κοτζιάς

Με διαρροές προς τα ελλαδικά μέσα ενημερώσεως από πλευράς του Μεγάρου Μαξίμου και συνεντεύξεως του Ντιμιτρόφ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, πληροφορούμαστε ότι το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων βρίσκεται σε «τελικό στάδιο», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο σκοπιανός ΥΠΕΞ.
Τόσο ο Ντιμιτρόφ, όσο και οι πηγές που επικαλούνται τα εγχώρια ενημερωτικά μέσα σημειώνουμε ότι παρά το γεγονός ότι η «Μακεδονία του Ίλιντεν» πλέον δεν βρίσκεται το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, υπάρχουν ακόμα τα «Βόρεια», «Άνω» και «Νέα Μακεδονία», καθώς και μία τουλάχιστον ονομασία επιπλέον, η οποία δεν ανακοινώνεται.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», η ονομασία που μυστικά βρίσκεται στο τραπέζι σχετίζεται με το Κρούσοβο (την «δημοκρατία» που ίδρυσαν για 10 ημέρες οι βούλγαροι του Ίλιντεν) και βεβαίως θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία». Άλλωστε, τις προάλλες ο Τσίπρας το είπε ότι θεωρεί… «μεγάλη νίκη» τον όποιο προσδιορισμό εμπρός από το «Μακεδονία». Κοινώς, το «Μακεδονία» έχει ήδη δοθεί.
Ο Κοτζιάς, μάλιστα, τόνισε ότι: "Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών τελειώσαμε με ό,τι είχαμε αναλάβει από τους Πρωθυπουργούς των δύο κρατών. Σήμερα, και πιθανόν και αύριο, θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σε επίπεδο ειδικών -τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν."
Τι τους προβληματίζει, όμως, και δεν έχουν προχωρήσει την προδοσία, παρά μόνο διαδίδουν ότι σε λίγες ημέρες θα το κάνουν; Κατά νου έχουν την ισχυρή αντίδραση του Ελληνικού Λαού μέσω των συλλαλητηρίων κατά πρώτον και κυρίως το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να τα καπελώσουν οι ψευτοδεξιοί ατύπως συγκυβερνώντες τους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αντιθέτως βγήκε από αυτά μία πανίσχυρη Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου