ΜΠΑΡΑ

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

«Δημοκρατικό» πραξικόπημα στην Ιταλία παρόμοιο με αυτό που σχεδίαζαν στην Γαλλία

– Η επέλαση των πατριωτών θα αποκαλύψει την δικτατορία των διεθνών τοκογλύφων

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 - 11:00
«Δημοκρατικό» πραξικόπημα στην Ιταλία παρόμοιο με αυτό που σχεδίαζαν στην Γαλλία – Η επέλαση των πατριωτών θα αποκαλύψει την δικτατορία των διεθνών τοκογλύφων
Στην Ιταλία τις εκλογές κέρδισαν και μάλιστα με μεγάλη διαφορά οι δυνάμεις που αντίκεινται στην κυριαρχία του ευρώ. Από την μία πλευρά το ευρωσκεπτικιστικό Κίνημα των Πέντε Αστέρων και από την άλλη πλευρά οι πατριώτες της Λέγκας του Βορρά σχημάτισαν μία ισχυρή πλειοψηφία που προφανώς ήταν εντολή του «κυρίαρχου Λαού».
Πλην, όμως, ο πρόεδρος της Ιταλίας αρνήθηκε να δεχτεί την συγκεκριμένη κυβέρνηση. Με πρόφαση έναν υπουργό αρνήθηκε να υπογράψει τους διορισμούς και αντ’ αυτού έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε έναν τεχνοκράτη, τέως υπάλληλο του ΔΝΤ, ο οποίος προφανώς δεν θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, οδηγώντας την χώρα ξανά σε εκλογές.
Παρόμοια σενάρια είχαν αποκαλυφθεί και προ των γαλλικών προεδρικών εκλογών, όταν στις δημοσκοπήσεις φάνταζε εξόχως πιθανό να εκλεγεί η Λεπέν. Τότε, θυμίζουμε, είχε καταρτιστεί «λεπτομερές σχέδιο για την προστασία της δημοκρατίας», το οποίο προέβλεπε ανεξέλεγκτη δράση των αριστερών παρακρατικών και κήρυξη καταστάσεως «εκτάκτου ανάγκης» και διατήρηση της παλαιάς κυβερνήσεως στην θέση της μέχρι… νεωτέρας.
Στην Ιταλία απαιτήθηκε απλώς και μόνο η δράση ενός ανθρώπου, αλλά αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι η «δημοκρατία» τους πιστεύει στην ψήφο του «κυρίαρχου Λαού» μονάχα όταν αυτή συμφωνεί μαζί τους και τους παραδίδει τα ηνία. Όταν ο «κυρίαρχος Λαός» αποφασίζει να τους αντικαταστήσει, τότε αρχίζει το πραξικόπημα των διεθνών τοκογλύφων.