ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ, φαβορί ο Ουζουνίδης

Άδοξα ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ένωσης με τον Ισπανό τεχνικό


Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ, φαβορί ο Ουζουνίδης
17
10

Τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ χθες το βράδυ έδειχναν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα ως προπονητής της και την προσεχή σεζόν. Οι δηλώσεις του Ανδαλουσιανού τεχνικού στην Ισπανία, που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τα μεσάνυχτα, ουσιαστικά αποτελούσαν τον προάγγελο της αποχώρησής του και τη μη συνέχιση της συνεργασίας με την Ένωση.
Μπορεί στη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Χιμένεθ να προέκυπτε απόλυτα θετικό κλίμα, ωστόσο δεν επισημοποιήθηκε καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Και αυτό διότι δεν είχε πραγματοποιηθεί συζήτηση σε συγκεκριμένη βάση για το οικονομικό, ενός τεχνικού τιμ που ούτως ή άλλως είναι το πιο υψηλά αμειβόμενο στην Ελλάδα. Η διαφορά σε αυτό το κομμάτι αποδείχθηκε σημαντική και τελικά... ικανή για να χαλάσει το ενδεχόμενο deal.
Όπως πηγάζει από τα ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να αξίωσε ποσό μεταξύ 1,3 με 1,5 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, ωστόσο η πρόταση που υπήρχε ήταν κοντά στο εκατομμύριο και δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβει πιο πάνω. Άλλωστε, οι βασικοί αντίπαλοι των πρωταθλητών δεν δίνουν πάνω από 400.000 με 500.000 ευρώ για τους προπονητές τους.
Όπως φαίνεται, λοιπόν, με απόφαση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, η πρόταση που κατατέθηκε στον Χιμένεθ και στην οποία δεν έχει ακόμη απαντήσει, πλέον δεν ισχύει. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν για τον επόμενο άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο τους, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι το μεγάλο φαβορί.
Μάλιστα, φαίνεται πως προς το παρόν κανένα άλλο όνομα δεν έχει πέσει στο τραπέζι, παρά μόνο αυτό του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού και είναι πιθανό ακόμη και σήμερα να υπάρξει επίσημη επαφή των δύο πλευρών. Άλλωστε, ο Εβρίτης τεχνικός είναι ένας άνθρωπος που εκτιμούν ιδιαίτερα στα υψηλά κλιμάκια της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται αυτή η εκτίμηση να μετατραπεί σε πρόταση συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου