ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: «Τρέχαμε γιατί είχα αργήσει στο σχολείο»


Μεγάλη ταχύτητα και φθαρμένα λάστιχα τα πιθανότερα αίτια του δυστυχήματος σύμφωνα με την Τροχαία
«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα ένα μπαμ. Χτύπησα». Με αυτά τα λόγια η 9χρονη κόρη του οδηγού που προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση περιγράφει στους αστυνομικούς πώς συνέβη το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή ενός 73χρονου άνδρα.
Στο μεταξύ η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αποκαλύπτει ότι οι αξιωματικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής εκτιμούν πως αιτία του δυστυχήματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 44χρονος σε συνδυασμένο με τα φθαρμένα ελαστικά στο αυτοκίνητό του.
Να σημειωθεί πως οι πρώτες ενδείξεις δεν έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ από τον οδηγό του ΙΧ.
Ο ίδιος ο οδηγός δήλωσε σοκαρισμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Είμαι σοκαρισμένος, δεν θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», είπε ο 44χρονος που βρίσκεται στο ΚΑΤ με κάταγμα στον ώμο.
Το ρεπορτάζ του Star διατείνεται ότι ούτε ο 44χρονος ούτε η 9χρονη κόρη του φορούσαν ζώνη την ώρα του δυστυχήματος. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου