ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Γιλντιρίμ στο «Βήμα»: Θα σταματήσουμε τις προκλήσεις στο Αιγαίο, όταν μας το δώσετε! Είμαι ευχαριστημένος από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Μαζί με τον προκλητικό αρχηγό των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων και ο τούρκος πρωθυπουργός, Γιλντιρίμ, μέσω συνεντεύξεώς του στο «Βήμα», ανέβασε τον πήχη για τους Τσιπροκαμμένους για να δει πόσο ψηλά μπορούνε να πάνε κάνοντας κωλοτούμπες.
Συγκεκριμένα, στην συνέντευξή του δήλωσε ότι υπαίτια για την τουρκική προκλητικότητα είναι η Ελλάδα και η λογική να θεωρεί «ολόκληρο το Αιγαίο ελληνική θάλασσα», σημειώνοντας ότι «η ένταση δεν μπορεί να εξαλειφθεί μόνο με τις προσπάθειες της Τουρκίας».
Οι «προσπάθειες της Τουρκίας», βεβαίως, είναι ο εμβολισμός σκαφών, η αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών και άλλα τινά περί των οποίων σιωπούν και τα καταπίνουν οι τσιπροκαμμένοι, χωρίς να κάνουν ανάλογες… προσπάθειες που θα έκαναν τους τούρκους να σιωπήσουν και να κάτσουν στα αυγά τους.
Όμως, ο Γιλντιρίμ δεν είπε μόνο αυτά, που έτσι και αλλιώς τα ανέγνωσε ο καθείς στο «Βήμα» και σε άλλα καθεστωτικά μέσα που ασχολήθηκαν με την συνέντευξή του. Δήλωσε και πολύ ευχαριστημένος με την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην υπόθεση των 8 τούρκων, δήλωσε: «Μια άλλη πηγή απογοήτευσης ήταν η απόφαση της ελληνικής Επιτροπής Ασύλου να χορηγήσει το δικαίωμα ασύλου σε δυο από τους φυγάδες πραξικοπηματίες. Από την άλλη όμως αντιμετωπίζουμε θετικά το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση εφεσίβαλε την απόφαση».
Να πάρει αυτή την δήλωση ευχαριστιών του Γιλντιρίμ ο Καμμένος και να την βάλει στην ακομβίωτη παραλλαγή του για… παράσημο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου