ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Το Μαυροβούνιο ετοιμάζει φράχτη για να περιφρουρήσει τα σύνορά του: Η Ελλάδα παραμένει ο παράδεισος των λαθρομεταναστών!

Μια είδηση από το Μαυροβούνιο δείχνει ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην περιοχή των Βαλκανίων (και όχι μόνον) που ακολουθεί επί της ουσίας την τακτική των «ανοιχτών συνόρων».
Συγκεκριμένα, το Μαυροβούνιο εξετάζει το ενδεχόμενο να υψώσει φράχτη με αγκαθωτό συρματόπλεγμα στα σύνορά του με την Αλβανία, για να σταματήσει την ολοένα και αυξανόμενη ροή λαθρομεταναστών προς την χώρα«Σε περίπτωση μεγαλύτερης εισροής μεταναστών, μπορούμε να υψώσουμε φράχτη με αγκαθωτό συρματόπλεγμα στα σύνορα με την Αλβανία», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση του Μαυροβουνίου ο Βόισλαβ Ντράγκοβιτς, επικεφαλής της υπηρεσίας παρακολούθησης των συνόρων.
Πρόσθεσε ότι οι αλβανικές αρχές αρνούνται συχνά να δεχθούν (λαθρο)μετανάστες που επέστρεψαν από το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας τους επανεισδοχής.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι μια ακόμη χώρα (το Μαυροβούνιο στην προκειμένη περίπτωση) φροντίζει να θωρακίζει τα σύνορά της, αφήνοντας (κι αυτή) έκθετη την Ελλάδα, η οποία με τις απίστευτες δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων (Βίτσας, Μπαλάφας, Χριστοδουλοπούλου, κ.τ.λ.) φροντίζουν να υπενθυμίζουν ότι, επί της ουσίας, στην Ελλάδα μπορεί να μπει λαθραία όποιος επιθυμεί κι… όποτε το θελήσει, στην λογική του «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», μετατρέποντας έτσι την Χώρα μας σε παράδεισο της άνετης και ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου