ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Καμμένος και ΑΝΕΛ: Υπεράνω όλων οι υπουργικές καρέκλες!

Καμμένος και ΑΝΕΛ: Υπεράνω όλων οι υπουργικές καρέκλες!

Σε μια συνεδρίαση αντίστοιχη παράστασης τσίρκου, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, διακήρυξε στους βουλευτές του εκείνο που όλη η Ελλάδα γνώριζε και ανέμενε: Υπεράνω όλων οι υπουργικές καρέκλες!
Τι κι αν τα παπαγαλάκια της Καμμεναρίας διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για την έντονη ενόχληση -στα όρια μάλιστα της οργής- του ΥΠΕΘΑ έναντι του Σύριζα, η οποία θα οδηγούσε στη ρήξη για λόγους… «εθνικούς»: ο μέχρι πρότινος εξαφανισμένος Π. Καμμένος ανακοίνωσε στην κοινοβουλευτική του ομάδα πως το «εθνικό καθήκον» επιτάσσει την διατήρηση της υπουργικής καρέκλας και κατ’ επέκταση της κυβερνητικής συμμαχίας με τον Τσίπρα.
Ενδεικτικό της «εθνικής ευαισθησίας» του Καμμένου και των βουλευτών του, σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι όμηροι των Τούρκων, ο Ερντογάν απειλεί διαρκώς με πόλεμο, η κυβέρνηση βιάζεται να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, είναι το γεγονός ότι η συνεδρίαση ξεκίνησε με ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τα παραλειπόμενα του αγώνα της Τούμπας!
Ο «τουρκοφάγος» Καμμένος διέψευσε σε έντονο ύφος τα σενάρια ρήξης στις σχέσεις με τον Τσίπρα και το Σύριζα, αποσπώντας  το θερμό χειροκρότημα και ανάσες ανακούφισης των βουλευτών του, ενώ κάποιοι εξ αυτών δεν δίστασαν να υποκλιθούν στην «ιδιοφυία του ηγέτη» (βλέπε υπόκλιση Τέρενς Κουίκ)!
Εν κατακλείδι, η ουσία της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ συνοψίζεται στο εξής:
Σιγά μην αφήσουμε τις υπουργικές καρέκλες και την συγκυβέρνηση με τα συντρόφια του Σύριζα επειδή οι Τούρκοι κρατάνε -άγνωστο για πόσο- αιχμάλωτους δυο Έλληνες στρατιωτικούς και αμφισβητούν ευθέως την εθνική μας κυριαρχία σε Θράκη και Αιγαίο ή επειδή θα ξεπουληθεί στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας! Αν φτάσουν να αμφισβητήσουν την ελληνικότητα του Ιονίου Πελάγους, της Στερεάς Ελλάδος ή εισβάλλουν σε κανα δυο νησιά μας, τότε το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε, πάνω απ’ όλα είναι η συγκυβέρνηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου